Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Girersin girersin merak etme.

Topiğimizde psikolog da var süpermiş. Sen bize psikolojik destek de verirsin şimdi.

sanal ortamda pek mümkün olmayabilir ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım

birileride yemek tarifi verse açııımmm beeeennn

ben kociş gittikten sonra yemek yapmaz oldum, tek başıma yiyesim gelmiyor :26: kızlar yardımcı olur heralde kocişlerine yaptıkları yemeklerden bi tarif verirler

Nasılsınız kızlar hepsini okuyamadım yazdıklarınız ama sanırım hepiniz iyisiniz Ben de iyiyim kanımı verdim doktorumla görüştüm geldim şükür herşey yolunda

Ha ha bu konudaki en yeteneksiz kişiyle karşı karşıyasın.

Hoşgeldin peteeem.

Ne dedi duhtur.

eveeeeeeeeettttttttttt naptın bakim ne dedi doktor

Muayene etmedi sorular sordu kanaman nasıl,akıntı var mı,herhangi bir rahatsızlık vs.yok dedim tamam dedi artık bebiş olursa gel
Buarada bga cım değerde 5 i gördükten sonra bakmaya gerek yok dedi iki doktor da

Ne demek o?

5'i gördükten sonra bir daha çıkma ihtimali yok muymuş?

Ben de onu dedim hani 1 sene bakılıyordu diye yok dedi 5 ten sonrasına temizlenmiş deriz ve 6 ay sonra bakarız dedi 1 sene korunma verilenlerde bu hastanedeki doktorun dediği benim kendi doktorumda yaptırmana gerek yok artık demişti geçen ay 0,44 çıkmıştı ben yine de içim rahat etsin diye yaptırdım bugün senin kaçtı en son canım

5 küsürdü. Yarın benim ilk 15 günlük beta değerine bakılacak.

kızlaar bana iştah kapatıcı bişeyler lasım konyaya son gidişim hiç iyi gelmedi bana nasıl midem kazınıyorrrr

5 küsürdü. Yarın benim ilk 15 günlük beta değerine bakılacak.

Anladım canım işte yarın da büyük olasılık 0-2 arası falan çıkar ya da direk 0-1 çıkar bi doktora sor bakalım gerek var mı aylık baktırmama diye ben de şaşırsım doktor öyle deyince okumuştum ama bu kadar çabuk beklemiyordum baktırmana gerek demesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…