kendi kilo alan lider
Peki o zaman alınganlık etmişim
Olur öyle kilo bu alınır verilir.
Bak bir aydır ilk defa bu hafta verdim. Belki regl olsam daha da çok olur ama bakalım.
Olur öyle kilo bu alınır verilir.
Bak bir aydır ilk defa bu hafta verdim. Belki regl olsam daha da çok olur ama bakalım.
Sen rakam olarak vermiyorsun ama hepimizden iyi gidiyorsun bence canım menülerin hep az ve yürüyüş yapıyorsun en önemlisi
canım sen bi regl olsan 3 kilo birden gitcek kaç aylık birikim var
ya hep okuyordumda şimdiye kadar hiç farketmemiştim ay büyüme fazındayken yani geçen 2 hafta hiç kilo veremedim ay küçülmeye başladı anında verdim sanırım şu iki hafta biraz sıkarsak iyi kilo verebiliriz
Ben hiç inanmıyorum öyle şeylere nedense.
canım sen bi regl olsan 3 kilo birden gitcek kaç aylık birikim var
ya hep okuyordumda şimdiye kadar hiç farketmemiştim ay büyüme fazındayken yani geçen 2 hafta hiç kilo veremedim ay küçülmeye başladı anında verdim sanırım şu iki hafta biraz sıkarsak iyi kilo verebiliriz
Ben de 60 a inmek istiyorum 57 kilo belki 8 sene önce falan olmuştumTişkkür ederim.
58 kiloya inmek ve orda kalmayı çok istiyorum.
Ben de 60 a inmek istiyorum 57 kilo belki 8 sene önce falan olmuştumçok zayıf görünüyordum o zaman 34 beden bile giyiyordum düşün ahh o günler aahhhhh
tam tersine okuduğuma göre ay büyürken yediklerimiz daha çok kilo aldırıyormuş :44:Hmmm :44: yediklerimizin etkisi yok diyorsun yaniay tutulması etkilicek diye ben de duyuyorum ama yemeyi içmeyi etkiler mi bilmiyorum
Ben de 60 a inmek istiyorum 57 kilo belki 8 sene önce falan olmuştumçok zayıf görünüyordum o zaman 34 beden bile giyiyordum düşün ahh o günler aahhhhh
Senin boyun çok uzun ama sana 60 yeter bence. Şu ada bile zayıfsın sen bence
Senin boyun çok uzun ama sana 60 yeter bence. Şu ada bile zayıfsın sen bence
Hmmm onu bilmiyorum canım :44:tam tersine okuduğuma göre ay büyürken yediklerimiz daha çok kilo aldırıyormuş :44:
kişiye göre değişir tabide 34 de çok az yav 36-38 iyidir
bence sen 60 ı şu sıra göremeyecek gibisin hemencik hamiş olcaksın gibi geliyor bana
gerçekten mi ben ümitli değilim bu aydan 1-2 ay daha kilo vermek için zamanım olur diyorum ama olur mu olur valla
Günaydınnn Kızlarrrr Hoşbuldum öncelikle ve çok menmun oldum..
az önce tartıldım 69.5 kg haftaya inş. 68.00 olmak istiyorum şimdiden herkese bol şans :)
ben yemeğe gidiyorum görüşürüz
Burada ben ve Whitewish geçtiğimiz aylarda bebeklerimizi kaybettik. Tabii bizimkiler senin bebeğin kadar büyük değildi ama bizim de kötü tecrübelerimiz var.
canım bebegim bildigin üzere 25 hafta olmuştum kızım olcaktı ve ilk gebeligim....şuana kadar yaptırdıgım tüm tesleri iyi idi en her ay konturolum vardı.22 nisan konturole gittim.ve dr. bana ölmüş dedi bebek.hemen başka hastaneye gittim orda yatış verdiler..22 nisan saat:12 de yattım 23 nisan sabah 8.30 dogum yaptım..bebek karnımda 10 gün önce kadar ölmüş.mosmurdu kızım görmek zorunda kaldım yattıgım odada oldu herşey.suni sancı berbat bişi ya...
dr ölme nedini anne karnında tutunamamışta olabilir dedi kan pıhtılaşmasıda olabilir dedi..ama ben olabilirler le duramam burda şartlar kısıtlı o yüzden gircek ay ailemin yanına izmir re gidicem orda iyi bir kan testi yaptırmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?