Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Olur öyle kilo bu alınır verilir.

Bak bir aydır ilk defa bu hafta verdim. Belki regl olsam daha da çok olur ama bakalım.

canım sen bi regl olsan 3 kilo birden gitcek kaç aylık birikim var
ya hep okuyordumda şimdiye kadar hiç farketmemiştim ay büyüme fazındayken yani geçen 2 hafta hiç kilo veremedim ay küçülmeye başladı anında verdim sanırım şu iki hafta biraz sıkarsak iyi kilo verebiliriz

Sen rakam olarak vermiyorsun ama hepimizden iyi gidiyorsun bence canım menülerin hep az ve yürüyüş yapıyorsun en önemlisi

Tişkkür ederim.

58 kiloya inmek ve orda kalmayı çok istiyorum.

Ben hiç inanmıyorum öyle şeylere nedense.

Hmmm :44: yediklerimizin etkisi yok diyorsun yani ay tutulması etkilicek diye ben de duyuyorum ama yemeyi içmeyi etkiler mi bilmiyorum

Hmmm :44: yediklerimizin etkisi yok diyorsun yani ay tutulması etkilicek diye ben de duyuyorum ama yemeyi içmeyi etkiler mi bilmiyorum
tam tersine okuduğuma göre ay büyürken yediklerimiz daha çok kilo aldırıyormuş :44:

Ben de 60 a inmek istiyorum 57 kilo belki 8 sene önce falan olmuştum çok zayıf görünüyordum o zaman 34 beden bile giyiyordum düşün ahh o günler aahhhhh

kişiye göre değişir tabide 34 de çok az yav 36-38 iyidir bence sen 60 ı şu sıra göremeyecek gibisin hemencik hamiş olcaksın gibi geliyor bana

Senin boyun çok uzun ama sana 60 yeter bence. Şu ada bile zayıfsın sen bence

bencede 60 az bile 1,69 boya ideal kilo 60 diyor

tam tersine okuduğuma göre ay büyürken yediklerimiz daha çok kilo aldırıyormuş :44:
Hmmm onu bilmiyorum canım :44:

kişiye göre değişir tabide 34 de çok az yav 36-38 iyidir

Zayıf tabi ama gören herkes çok iyi olmuş diyordu tabi ben de inanılmaz mutlu oluyordum gerçi o zaman çok spor yaptığım için baya kaslıydım hey gidi günler heeyyyy yaşlanmış hissettim kendimi birden:106::106::106:
bence sen 60 ı şu sıra göremeyecek gibisin hemencik hamiş olcaksın gibi geliyor bana
gerçekten mi ben ümitli değilim bu aydan 1-2 ay daha kilo vermek için zamanım olur diyorum ama olur mu olur valla

Günaydınnn Kızlarrrr Hoşbuldum öncelikle ve çok menmun oldum..

az önce tartıldım 69.5 kg haftaya inş. 68.00 olmak istiyorum şimdiden herkese bol şans :)

Burada ben ve Whitewish geçtiğimiz aylarda bebeklerimizi kaybettik. Tabii bizimkiler senin bebeğin kadar büyük değildi ama bizim de kötü tecrübelerimiz var.

canım bebegim bildigin üzere 25 hafta olmuştum kızım olcaktı ve ilk gebeligim....şuana kadar yaptırdıgım tüm tesleri iyi idi en her ay konturolum vardı.22 nisan konturole gittim.ve dr. bana ölmüş dedi bebek.hemen başka hastaneye gittim orda yatış verdiler..22 nisan saat:12 de yattım 23 nisan sabah 8.30 dogum yaptım..bebek karnımda 10 gün önce kadar ölmüş.mosmurdu kızım görmek zorunda kaldım yattıgım odada oldu herşey.suni sancı berbat bişi ya...

dr ölme nedini anne karnında tutunamamışta olabilir dedi kan pıhtılaşmasıda olabilir dedi..ama ben olabilirler le duramam burda şartlar kısıtlı o yüzden gircek ay ailemin yanına izmir re gidicem orda iyi bir kan testi yaptırmak istiyorum...

Çok üzüldüm Allah sabır versin.

Şu anda nerde yaşıyorsun yaşın kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…