saol canım hepmize sabır ve sağlıklı bebeişler....
ben şuan niğde de yaşıyorum buraya gelin geldim..yaşımda 32
İkimize de mol gebelik teşhisi kondu. Benim ki parsiyeldi.
Seni üzmek istemiyorum. Sadece sormak istedim. Kusuruma bakma lütfen.
Ben de 31 yaşındayım. İstanbul da oturuyorum
rica ederim canım olurmu öle şey burda birbirimize her anlamda destek olcaz umut olcaz ve birgün herşey yoluna gircek mutlu haberler vericez inş.
çok menmun oldum yaşıtlarımla olmak güzel..canım ben cıkıyorum bugün günüm var burda başka zaman gecmez yoksa akşam görüşrüz ...dikkat et kendine
Sayın kaptanım
Kuralımızı ihlal ettim ama ....tızma lütfennnnnnnnnnn
canım bebegim bildigin üzere 25 hafta olmuştum kızım olcaktı ve ilk gebeligim....şuana kadar yaptırdıgım tüm tesleri iyi idi en her ay konturolum vardı.22 nisan konturole gittim.ve dr. bana ölmüş dedi bebek.hemen başka hastaneye gittim orda yatış verdiler..22 nisan saat:12 de yattım 23 nisan sabah 8.30 dogum yaptım..bebek karnımda 10 gün önce kadar ölmüş.mosmurdu kızım görmek zorunda kaldım yattıgım odada oldu herşey.suni sancı berbat bişi ya...
dr ölme nedini anne karnında tutunamamışta olabilir dedi kan pıhtılaşmasıda olabilir dedi..ama ben olabilirler le duramam burda şartlar kısıtlı o yüzden gircek ay ailemin yanına izmir re gidicem orda iyi bir kan testi yaptırmak istiyorum...
gerçek tabeee
hemencecik olur İnşallah ben bu halimle bile razıyım ama versem de süper olcak ayyy kendimle çeliştim
Günaydınnn Kızlarrrr Hoşbuldum öncelikle ve çok menmun oldum..
az önce tartıldım 69.5 kg haftaya inş. 68.00 olmak istiyorum şimdiden herkese bol şans :)
yeni arkadaşlarımızın hikayelerini dinlememiz gerek tabi ki
Bga cım gördün mü mol gebelik topiğindeki kızlardan hamişler çoğalıyor ve sağlıklılar
Polyanna oldum iyice demiHastayım senin şu pozitifliğine bitanesin sen
Evet okudum maşallah hepsine
Darısı önce sana sonra bana.
Polyanna oldum iyice demi
Aminnnnnnnnn inşallah canımhem belli olmaz belki aynı anda kalırız
İnşallah canım istediğin zaman sağlıklı olurTam Polyanna oldun.
Down olana, morali bozuk olana senden bir tane lazım.
İnşallah sanki ben Ağustos sonu Eylül gibi hamile kalacakmışım gibi hissediyorum.
Yaşasaydı bebeğim Eylül'de doğacaktı.
İnşallah canım istediğin zaman sağlıklı olurben hiç kestiremiyorum yani şu zaman olsun da diyemiyorum çünkü aklımdan geçen tek şey sağlıklı olması ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman olsun.
Beklemicem diyorum ama regl tarihime yakınlaşınca içim içimi yemeye başlar hemen acaba tuttu mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?