Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

saol canım hepmize sabır ve sağlıklı bebeişler....
ben şuan niğde de yaşıyorum buraya gelin geldim..yaşımda 32

rica ederim canım olurmu öle şey burda birbirimize her anlamda destek olcaz umut olcaz ve birgün herşey yoluna gircek mutlu haberler vericez inş.

Şu anda senden hüzünlü her an ağlamaya hazır bir ruh hali hissi alıyorum.

Çok zor ben 10 haftalık kaybettim. İkili teste gittiğimizde öğrendik. Senin bana göre acın hem çok taze hem gebelik haftan çok ilerlemiş.

Klasik şeyler biliyorum ama herşeyde bir hayır varmış. Ben öyle avunuyorum. Belki hasta olacaktı ya da başka birşey demek ki böylesi uygunmuş.

çok menmun oldum yaşıtlarımla olmak güzel..canım ben cıkıyorum bugün günüm var burda başka zaman gecmez yoksa akşam görüşrüz ...dikkat et kendine

Hepimiz yaşıtız hemen hemen Whitewish de 29 yaşında ve çoğumuzun senin gibi bir hikayesi var. Whitewish ben ve bir arkadaş daha.

Görüşürüz.

Çok tatlı yeme

Son düzenleme:

Canım ben de İzmirdeyim hangi doktora gidiceksin belli mi istersen sana doktorumun bilgilerini verebilirim ben onun sayesinde bu kadar pozitif olabildim desem yeridir.

gerçek tabeee
hemencecik olur İnşallah ben bu halimle bile razıyım ama versem de süper olcak ayyy kendimle çeliştim

Ayyyy inşallah ben de takmam o zaman kiloları yeter ki sağlıklı olalım bebişimle beraber dikkatli yerim napıyım ama tabi olana kadar da verdiğim kar yanıma

Bga cım gördün mü mol gebelik topiğindeki kızlardan hamişler çoğalıyor ve sağlıklılar

Tam Polyanna oldun.

Down olana, morali bozuk olana senden bir tane lazım.

İnşallah sanki ben Ağustos sonu Eylül gibi hamile kalacakmışım gibi hissediyorum.

Yaşasaydı bebeğim Eylül'de doğacaktı.
İnşallah canım istediğin zaman sağlıklı olur ben hiç kestiremiyorum yani şu zaman olsun da diyemiyorum çünkü aklımdan geçen tek şey sağlıklı olması ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman olsun.
Beklemicem diyorum ama regl tarihime yakınlaşınca içim içimi yemeye başlar hemen acaba tuttu mu diye

Tabii en önemlisi o sağlıklı olsun da gerisi yalan.

Doktorum şu iki ayı atlatalım hamile kalman için uğraşacağız dedi. Herhalde kendi halimize bırakmayacak bizi ben öyle anladım ifadesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…