video bu canım, bu topikten biri söylemişti, ben bacaklarımı sıkılaştırmak istiyorum dediğimde, ama kim demişti hatırlamıyorumkolay gibi görünüyor ama benim gibi hiç hareket etmeyen birini baya terletti, sevdim tamamen bacak odaklı
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
aynen kendime verdiğim zaman azaldı şimdiye hedefe 1-2 kilo kalmış olmalıydı
niye ama yaa :44::44:MBu arada hala regl olamadım.
ooo kiloyu beklemiycem diyosuuunnn ilk güzel haberi senden aşcaz sanırsam hadi hayırlısı
Bakıyorum hemen canım ben plates topu ile de çalışıyorum şu Ebru Şallı' nın hareketleri var ya tabi baya bi ara verdim regl oldum falan diye yarın yeniden tam gaz başlıcam
Tabi canım benim de öyle şimdiye 60 olmuştum bile
aynen canım ya spora başlıyım diyorum bu hafta içinde konyaya gidiyorum bu hafta izin alcam haftayada yokum bütün düzenim değişcek yine sporada başladığımla bıraktığım bir olcak hedefim 65 te kilo almasam bari
topsuz plates yapılamaz mı yaamasraf çıkarmıyayım tek başıma ev geçindiriyorum zaten yürüyüşe biraz alışayım, sonrasında yürüyüş+şu aşağıdaki videoyu yapsam kısa bu çünkü :44:
ebru şallı bacak inceltme pilates egzersizleri-popo eritme zayıflama hareketleri - YouTube
Olur olur canım ben de buna benzer şeyler yapıyorum topu karın çalışmak ve bir kaç kalça hareketi var onun için kullanıyorum ama yerde de yapıyorum en küçük hareket bile hareketsizlikten iyidir bence
tamam o zaman bir kaç gün yürüyüşe alışayım, sonra bu hareketleri de ekleyeyimbirden yüklenmemeyim vücuduma yazık, alışkın değil hareket etmeye
Tamamdır canım yazdım gitti
Regl neden olmadın ki hani ilaç işe yarıcaktı :44:
Bu arada ben bu hafta çalışmalara başlıyorum kızlar bakalım ne olacak
Kolay gelsin canım :126:
Sen gidince hatice de gidiyor siz ikili takılır oldunuz artık benimle konuşmuyorsunuz
ne bilim canım karatayı da oturtamadım bi. aslında eskisi gibi devam aburcubur yok az yiyorum spor yapmıyorumÇok abartmadan yersen almazsın canım yaa ben hafta sonu hareketsiz kaldım yedik otobüsteydik biraz dolaş hadi yine otur gece yemek ye falan ondan bide ne yediğin belli olmuyor ama sen orda da bi düzen yapabilirsin kendine karatay a devam mı peki :44:ben daha başlayamadım bu sabah bişey yemedim zaten akşamdan çok dolu olduğu için midem acıkmadım da hala
tamam o zaman bir kaç gün yürüyüşe alışayım, sonra bu hareketleri de ekleyeyimbirden yüklenmemeyim vücuduma yazık, alışkın değil hareket etmeye
Sen gidince hatice de gidiyor siz ikili takılır oldunuz artık benimle konuşmuyorsunuz
Ben de üzüldüm öyle demesine.
Whitewish üzdün bizi
Ben de üzüldüm öyle demesine.
Whitewish üzdün bizi
ben görmemişim bu mesajı niye oyle dedin ki şimdi bütün keyfim kaçtı süreklide yazdım sana ama:44: :44: :44:
Aaaa aşkolsun. Olur mu öyle şey.
Aldım kitabı önüme güya çalışacaktım. Aklım burada kaldı.
:78::78::78::78::78: baktım bi kaç gündür ikiniz konuşuyorsunuz hep üzüldüm giremedim nete diye beni eskisi gb.önemsemiyorlar mı acaba dedim
canım sen olmayınca napalım konuşştuk tabi de neden önemsemeyelim
gerçekten üzüldüm yaaa
:78::78::78::78::78: baktım bi kaç gündür ikiniz konuşuyorsunuz hep üzüldüm giremedim nete diye beni eskisi gb.önemsemiyorlar mı acaba dedim
Kuzum sen bizim takım liderimiz gibisin. Önemsememek olur mu hiç. Kim varsa onunla sohbet ediyoruz.
Aşkolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?