Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

whitewish cim sen naptın canım nerelere gittiniz bakim kocişle

Tura katıldık canım Çanakkale ye gittik tabi hep ye,iç,gez modu olduğu için saatli saatsiz hoooppp gelsin kilocuklar ama çok eğlendim değerdi veririm nasılsa 1 haftada ben onları sen neler yaptın?

Evet kızlar alalım kiloları ve haftaya kaç olmayı planladığımızı :18::18::18::18:

Tura katıldık canım Çanakkale ye gittik tabi hep ye,iç,gez modu olduğu için saatli saatsiz hoooppp gelsin kilocuklar ama çok eğlendim değerdi veririm nasılsa 1 haftada ben onları sen neler yaptın?

oh oh ne güzel gez tabi ben napiim canım her zamanki gibi ççooookkk yoğundum 12 de uyanıp 1-2 gibi kahvaltı yapıp temizlik bilgisayar tv derken nasıl yorulmuşum nasıl yoğunluk zor şey

oh oh ne güzel gez tabi ben napiim canım her zamanki gibi ççooookkk yoğundum 12 de uyanıp 1-2 gibi kahvaltı yapıp temizlik bilgisayar tv derken nasıl yorulmuşum nasıl yoğunluk zor şey

aman benim 7 ayda 1 işte yoksa aynı yoğunluk her hafta sonu bende de var tatlım

ay oyle deme üzülürrr cinsi ne adı ne

Mesaj atayım malum deşifre

Evet kızlar alalım kiloları ve haftaya kaç olmayı planladığımızı :18::18::18::18:

68 olsun benimde.

Gerçi tartı 67 - 68 gidip geliyor ama 69 da durduğu için 69 yazdırdım. Ama epey bir sıkılaşma var. Bu arada hala regl olamadım.

Regl dendir canım 200 gr.cık ne ki gider hemen

dimi ondandır benim bu haftaki hedefim 54,2 .. haftada bi kilo hayatım boyunca en sıkı diyetlerimde bile veremedim ki ben :44: hedefi 1 kilo yapıp veremeyince motivasyonum düşebilir :26: o yüzden hedefim 500 gr daha zamanım var yavaş yavaş vereyim yeter bana spora da başladım, her akşam yapacağımçok eğlendim dün sıkılaşayım da kilo olarak gitmese de olur, ölçtüm bacağımı dün bundan sonra mezura ve tartı ikilisiyleyim

Whitewish

Kilom 69 0,6 kg vermişim nihayet. Olacak galiba ne dersin.

süpersin bu haftanın alkışları sana gelsin

Not: hedefim 600 gr yazmışım, 500 gr olarak değiştirdim

Son düzenleyen: Moderatör:

İfenim tişikkür ederim.

Kızlar bana müsaade az biraz çalışayım.

Süpersin canım sana da izlediğin video ne spora başladığın canım bizimle de paylaşır mısın?
Az ama azimli gitmek en mantıklısı ama zamanım daraldı benim iyice :18::18::18::18::18:

Süpersin canım sana da izlediğin video ne spora başladığın canım bizimle de paylaşır mısın?
Az ama azimli gitmek en mantıklısı ama zamanım daraldı benim iyice :18::18::18::18::18:

aynen kendime verdiğim zaman azaldı şimdiye hedefe 1-2 kilo kalmış olmalıydı

video bu canım, bu topikten biri söylemişti, ben bacaklarımı sıkılaştırmak istiyorum dediğimde, ama kim demişti hatırlamıyorum kolay gibi görünüyor ama benim gibi hiç hareket etmeyen birini baya terletti, sevdim tamamen bacak odaklı

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…