Napçam ben Cumartesi buradaydım malum. Gittim sil süpür dün de misafir geldi.
Zaten o pörtlek gözlü koca kulaklı yaratık bütün vaktimi çalıyor.
betimlemen süperde kim ki o yaratık
Haftanın artanı ben oluyorum o halde
whitewish cim sen naptın canım nerelere gittiniz bakim kocişle
Benim itimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tura katıldık canım Çanakkale ye gittik tabi hep ye,iç,gez modu olduğu için saatli saatsiz hoooppp gelsin kilocuklarama çok eğlendim değerdi veririm nasılsa 1 haftada ben onları sen neler yaptın?
oh oh ne güzel gez tabi ben napiim canım her zamanki gibi ççooookkk yoğundum 12 de uyanıp 1-2 gibi kahvaltı yapıp temizlik bilgisayar tv derken nasıl yorulmuşum nasıl yoğunluk zor şey
ay oyle deme üzülürrr cinsi ne adı ne
Evet kızlar alalım kiloları ve haftaya kaç olmayı planladığımızı :18::18::18::18:
oh oh ne güzel gez tabi ben napiim canım her zamanki gibi ççooookkk yoğundum 12 de uyanıp 1-2 gibi kahvaltı yapıp temizlik bilgisayar tv derken nasıl yorulmuşum nasıl yoğunluk zor şey
Regl dendir canım 200 gr.cık ne ki gider hemen
Whitewish
Kilom 69 0,6 kg vermişim nihayet. Olacak galiba ne dersin.
dimi ondandırbenim bu haftaki hedefim 54,2 .. haftada bi kilo hayatım boyunca en sıkı diyetlerimde bile veremedim ki ben :44: hedefi 1 kilo yapıp veremeyince motivasyonum düşebilir :26: o yüzden hedefim 600 gr daha zamanım var yavaş yavaş vereyim yeter bana spora da başladım, her akşam yapacağımçok eğlendim dün sıkılaşayım da kilo olarak gitmese de olur, ölçtüm bacağımı dün bundan sonra mezura ve tartı ikilisiyleyim
süpersinbu haftanın alkışları sana gelsin
Evet kızlar alalım kiloları ve haftaya kaç olmayı planladığımızı :18::18::18::18:
68 olsun benimde.
Gerçi tartı 67 - 68 gidip geliyor ama 69 da durduğu için 69 yazdırdım. Ama epey bir sıkılaşma var. Bu arada hala regl olamadım.
dimi ondandırbenim bu haftaki hedefim 54,2 .. haftada bi kilo hayatım boyunca en sıkı diyetlerimde bile veremedim ki ben :44: hedefi 1 kilo yapıp veremeyince motivasyonum düşebilir :26: o yüzden hedefim 500 gr daha zamanım var yavaş yavaş vereyim yeter bana spora da başladım, her akşam yapacağımçok eğlendim dün sıkılaşayım da kilo olarak gitmese de olur, ölçtüm bacağımı dün bundan sonra mezura ve tartı ikilisiyleyim
Süpersin canım sana daizlediğin video ne spora başladığın canım bizimle de paylaşır mısın?
Az ama azimli gitmek en mantıklısı ama zamanım daraldı benim iyice :18::18::18::18::18:
Kızlar bana müsaade az biraz çalışayım.
Süpersin canım sana daizlediğin video ne spora başladığın canım bizimle de paylaşır mısın?
Az ama azimli gitmek en mantıklısı ama zamanım daraldı benim iyice :18::18::18::18::18:
Bu arada ben bu hafta çalışmalara başlıyorum kızlar bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?