kaçış yok canım mecbur çalışcaz ben ilk başladığım zamanlarda sabah kalkarken naptım ben hayatım kaydı diye düşünüyordum
owww jillianzedelerin yorumlarına baktım korktumsonuçlar güzelde kollarım bacaklarım titriyor yaptıktan sonra diyen var :26:
owww jillianzedelerin yorumlarına baktım korktumsonuçlar güzelde kollarım bacaklarım titriyor yaptıktan sonra diyen var :26:
Sen de çok dramatikleştirmişsin.
evet benm zor dediğimde oyle şeylerdi ben fazla hareket edince şekerim düşüyor sonra bişeyler yemek zorunda kalıyorum o daha kötü en iyisi yürümek yada koşmak o da olmadı plates o da olmadı ip atla
önce iki hafta leslie ablayla walking yapayım ben bu zor geldi gözüme, hamlığı atınca başlarım
aslında ne yaptığın çok ta önemli değil önemli olan süreklilik
Whitewish bu defa olacak galiba. Pantolonlarım çok sıkıyor. Beden şişmeye başladı. Hadi hayırlısı.
kızlar jillian ablanın egzersizlerini yapan var mı aranızda
Hadi hayırlısı canım inşallah bugün yarın olursun
Off inşallah hayatımda hiç böyle birşey başıma gelmemişti.
Haklısın canım bi kaç gün gecikince bile sıkıntı yapıyoruz seninki çok daha zor en kısa zamanda gelicek ve olduktan sonra hoopp kilocukların da gidiverecek öyle düşün
Sabırsızlıkla bekliyorum bugün 62. gün.
Sabırsızlıkla bekliyorum bugün 62. gün.
nasıl olcak bilmiyorum ama düşünmeyi bıraksan hemen olcak gib çok stres yapıyosun bu konuda ondan olmadı bence
Offffçok olmuş gerçekten başka doktora daha mı sorsan acaba canım :44:
Haftasonuna kadar bekleyeyim arayacağım doktorumu.
Korkuyorum PKO felan çıkarsa artık diye. Ama böyle olan da varmış. Çok okudum.
herkesin beklediği bişeyler var işte bende bekliyorum kadro gelecek diye haftalardır çıt yok ya Allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?