Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

kaçış yok canım mecbur çalışcaz ben ilk başladığım zamanlarda sabah kalkarken naptım ben hayatım kaydı diye düşünüyordum

Sen de çok dramatikleştirmişsin.

owww jillianzedelerin yorumlarına baktım korktum sonuçlar güzelde kollarım bacaklarım titriyor yaptıktan sonra diyen var :26:

Alışana kadar normal ama herşey öyle değil mi? Ham vücut sonuçta.

owww jillianzedelerin yorumlarına baktım korktum sonuçlar güzelde kollarım bacaklarım titriyor yaptıktan sonra diyen var :26:

evet benm zor dediğimde oyle şeylerdi ben fazla hareket edince şekerim düşüyor sonra bişeyler yemek zorunda kalıyorum o daha kötü en iyisi yürümek yada koşmak o da olmadı plates o da olmadı ip atla

evet benm zor dediğimde oyle şeylerdi ben fazla hareket edince şekerim düşüyor sonra bişeyler yemek zorunda kalıyorum o daha kötü en iyisi yürümek yada koşmak o da olmadı plates o da olmadı ip atla

önce iki hafta leslie ablayla walking yapayım ben bu zor geldi gözüme, hamlığı atınca başlarım

herkesin beklediği bişeyler var işte bende bekliyorum kadro gelecek diye haftalardır çıt yok ya Allah sonumuzu hayır etsin

herkesin beklediği bişeyler var işte bende bekliyorum kadro gelecek diye haftalardır çıt yok ya Allah sonumuzu hayır etsin

Sözleşmeli değilsin demi canım sen?İnşallah gelir yakın zamanda ben de 7 aydır iş bekliyorum ama yok kurudu kaldı bütün işler sanki ne arayan var ne soran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…