Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

bende kız istiyorum Rabbim tabiki hayırlısını versinde hayırlısıyla kız olsun

Hadi hayırlısı

aaa canım benim Allah söyletti derler inşallah tatlım yaa mutlu oldum bak yine

agresiflik yok,sinir,stres yoookkk

İçimden geleni yazdım.

Devlet işte ne yi doğru ki?

Ben de erkek istiyorum. Hani sağlıklı olsun da çok önemli değil de eşime benzeyen tostoparlak yusyuvarlak bişi olsun dedim hep. Artık kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter.

Düzen hakkında konuşmayayım siteden atarlar beni yorum yapmak istemiyorum o nedenle ama haksızlıklar saymakla bitmez

Ben de erkek istiyorum. Hani sağlıklı olsun da çok önemli değil de eşime benzeyen tostoparlak yusyuvarlak bişi olsun dedim hep. Artık kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter.

İnşallah tüm kalbimle diliyorum hepimizin istediği gb.bebişlerimiz olsun sağlıklı,turp gb.,hayırlı bebişlerimiz olsun

Bga cım orda mısın?ben de yemek yapayım artık sen de birazdan çıkarsın yarın görüşürüz tatlım dikkat et kendine

Hislerin gercek dedigin gibi herşeyde hayır vardır... biraz börek işini fazla yedim bugün ama akşam yemek yemicem o yüzden sorun yok

Canım ben de İzmirdeyim hangi doktora gidiceksin belli mi istersen sana doktorumun bilgilerini verebilirim ben onun sayesinde bu kadar pozitif olabildim desem yeridir.

şuan aklımda biri yok daha doğrusu bildigimde yok..ege üni düşündüm ama senin dr. bilgilerin bana yollarsan sevinirim canım....

şuan aklımda biri yok daha doğrusu bildigimde yok..ege üni düşündüm ama senin dr. bilgilerin bana yollarsan sevinirim canım....

Ben baya bi doktor gezdim canım tavsiye üzerine şu an ki doktoruma gidiyorum.Ege Üniversitesi Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanıymış emekli olmuş şu an Alsancak ta Prof.Dr.Onur Bilgin 0232-4643735 numarası canım.Cami durağından Lozan tarafına giderken ilk sağ köşede canım eczane var altında 250 TL ücreti ben çok memnunum problemli gebeliklerde uzmanmış zaten çoğu doktorun da hocasıymış.
Bir doktor daha var o da iyi hatta bana mol gebelik teşhisini o koydu ben ona gitmiyorum çünkü mol gebelik konusunda deneyimi öok az bana standart kitap tedavisini uyguluyordu ama sorunsuz gebeliğim olsaydı bu doktora da devam edebilirdim Op.Dr.Melten Yünten bu da Alsancak Kahramanlarda canım 0232-4640074 bu da 180 TL canım

Ne kadar çok canım demişim

saol cnm sanırım onur bilgin mantıklı geliyor bana nasipse ona bir giderim..en azından sonuclarıma bakar ve kan testi yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…