bende kız istiyorum Rabbim tabiki hayırlısını versinde hayırlısıyla kız olsun
aaa canım benim Allah söyletti derler inşallah tatlım yaa mutlu oldum bak yine
agresiflik yok,sinir,stres yoookkk
evet negatifleri hissettim az biraz
yok canım talep etme hakkımız yokki sözleşmeliysen insan değilsin benden bi önceki alımlarda belgeleri son teslim tarihi 25 indeyse 20sine kadar belgesini götürenler kadrolu 20 sinden sonra götürenler sözleşmeli oldu bu kadar saçma bi düzen var işte
yok canım talep etme hakkımız yokki sözleşmeliysen insan değilsin benden bi önceki alımlarda belgeleri son teslim tarihi 25 indeyse 20sine kadar belgesini götürenler kadrolu 20 sinden sonra götürenler sözleşmeli oldu bu kadar saçma bi düzen var işte
Ben de erkek istiyorum. Hani sağlıklı olsun da çok önemli değil de eşime benzeyen tostoparlak yusyuvarlak bişi olsun dedim hep. Artık kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter.
Düzen hakkında konuşmayayım siteden atarlar beni yorum yapmak istemiyorum o nedenle ama haksızlıklar saymakla bitmez
İnşallah tüm kalbimle diliyorum hepimizin istediği gb.bebişlerimiz olsun sağlıklı,turp gb.,hayırlı bebişlerimiz olsun
kızlar seviyorum sizi kendinize iyi bakın ben kaçıyorum
kızlar seviyorum sizi kendinize iyi bakın ben kaçıyorum
Bga cım orda mısın?ben de yemek yapayım artık sen de birazdan çıkarsın yarın görüşürüz tatlım dikkat et kendine
Noluyoruz ya bir buçuk dakka sonra burda değil misin?
Me too bebem me tooo
Şu anda senden hüzünlü her an ağlamaya hazır bir ruh hali hissi alıyorum.
Çok zor ben 10 haftalık kaybettim. İkili teste gittiğimizde öğrendik. Senin bana göre acın hem çok taze hem gebelik haftan çok ilerlemiş.
Klasik şeyler biliyorum ama herşeyde bir hayır varmış. Ben öyle avunuyorum. Belki hasta olacaktı ya da başka birşey demek ki böylesi uygunmuş.
Canım ben de İzmirdeyim hangi doktora gidiceksin belli mi istersen sana doktorumun bilgilerini verebilirim ben onun sayesinde bu kadar pozitif olabildim desem yeridir.
şuan aklımda biri yok daha doğrusu bildigimde yok..ege üni düşündüm ama senin dr. bilgilerin bana yollarsan sevinirim canım....
Ben baya bi doktor gezdim canım tavsiye üzerine şu an ki doktoruma gidiyorum.Ege Üniversitesi Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanıymış emekli olmuş şu an Alsancak ta Prof.Dr.Onur Bilgin 0232-4643735 numarası canım.Cami durağından Lozan tarafına giderken ilk sağ köşede canım eczane var altında 250 TL ücreti ben çok memnunum problemli gebeliklerde uzmanmış zaten çoğu doktorun da hocasıymış.
Bir doktor daha var o da iyi hatta bana mol gebelik teşhisini o koydu ben ona gitmiyorum çünkü mol gebelik konusunda deneyimi öok az bana standart kitap tedavisini uyguluyordu ama sorunsuz gebeliğim olsaydı bu doktora da devam edebilirdim Op.Dr.Melten Yünten bu da Alsancak Kahramanlarda canım 0232-4640074 bu da 180 TL canım
Ben baya bi doktor gezdim canım tavsiye üzerine şu an ki doktoruma gidiyorum.Ege Üniversitesi Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanıymış emekli olmuş şu an Alsancak ta Prof.Dr.Onur Bilgin 0232-4643735 numarası canım.Cami durağından Lozan tarafına giderken ilk sağ köşede canım eczane var altında 250 TL ücreti ben çok memnunum problemli gebeliklerde uzmanmış zaten çoğu doktorun da hocasıymış.
Bir doktor daha var o da iyi hatta bana mol gebelik teşhisini o koydu ben ona gitmiyorum çünkü mol gebelik konusunda deneyimi öok az bana standart kitap tedavisini uyguluyordu ama sorunsuz gebeliğim olsaydı bu doktora da devam edebilirdim Op.Dr.Melten Yünten bu da Alsancak Kahramanlarda canım 0232-4640074 bu da 180 TL canım
Ne kadar çok canım demişim
Bence de canım ben çok memnunum eminim faydası olacaktır.saol cnm sanırım onur bilgin mantıklı geliyor bana nasipse ona bir giderim..en azından sonuclarıma bakar ve kan testi yapar..
aman olsun canımsen izmir de nerdesin canım :)
ayy çok canım dedim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?