Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

herkesin beklediği bişeyler var işte bende bekliyorum kadro gelecek diye haftalardır çıt yok ya Allah sonumuzu hayır etsin
Amin
PKO nedir canım polik mi? bence de konuş doktorunla ya da dediğim gb başka bi doktora da sor

Polikistik Over Adet düzensizliği tarzı birşey pek bilmiyorum da çok oluyor kadınlarda. Doktorum zaten haber bekliyor oldum / olmadım haberi. Çok şişti karnım felan klasik adet öncesi semptomlarım var ondan bekleyeyim diyorum.

Whitewish kaç kardeşsiniz?

Sözleşmeli değilsin demi canım sen?İnşallah gelir yakın zamanda ben de 7 aydır iş bekliyorum ama yok kurudu kaldı bütün işler sanki ne arayan var ne soran

sözleşmeliyim canım ondan bekliyorum ya kadroyu gelsede kocacıma bi kavuşsam

Son düzenleme:

Anladım canım inşallah bu hafta içi olursun belirtilerin baya olmuş bence yakın zamanda teşrif edicek
Ben 2 kardeşim canım ablam var üç yaş büyük benden ama hiç abla kardeş gb.değiliz arkadaş gb.yiz çok benzemiyoruz da zaten ben daha çok abla gb.duruyorum sen?

Bir de hamile kalırsan tamamen askıya alınır iş olayı.

Evin keyfini çıkar o kadar özlüyorum ki evde olmayı

bencede bebiş oldumu az daha büyüsün az daha derken çalışma işi bi süre yatar aslında maddi problem yoksa çocuğunu annenin büyütmesi en mantıklısı
canı mbugün sende pazartesi sendromu var sanırım

Bir de hamile kalırsan tamamen askıya alınır iş olayı.

Evin keyfini çıkar o kadar özlüyorum ki evde olmayı

Zaten Ocak gb.bırakmıştım bakmayı bebek yapalım deyince tabi olmadı sonra yine başlamıştım şimdi yine askıya alıcaz gb.bebiş olana kadar iş çıkarsa en azından bir kaç ay çalışmış olurum.Ben de çalışırken evde olmayı çok özlüyordum ama sıkılıyorum çok yani bi şekilde günü geçirsem de kendi paramı kazanmak istiyorum artık

bencede bebiş oldumu az daha büyüsün az daha derken çalışma işi bi süre yatar aslında maddi problem yoksa çocuğunu annenin büyütmesi en mantıklısı

Ona katılıyorum yani bi şekilde gidiyoruz Allah a şükür ama tabi bebek oldu mu ihtiyaçlarımız daha da artıcak bakalım kısmet ama ben de en azından bi 2 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum tabi bunlar hep plan zaman ne gösterirse onu yaşıcaz

Anladım benim eşim de sözleşmeli onların da Haziran da gelicek dendi biz de onu bekliyoruz inşallah bu ay halledilir

eşin nerde çalışıyor mesleği ne?

haziran geldi işte mayısın sonuna kadar bu işi çözcez demişlerdi hadi şimdide haziran sonunu bekleyelim sonra meclis temmuzda da çalışacak dediler hadi temmuz sonu offf darlandım artık en azından ne zaman olacağını bilsekte planımızı ona göre yapsak burda tüm sosyalliğim sizlersiniz onun dışında doğru düzgün kimseciklerde yok cidden depresyona girmemek için gülen surat bi maske taktım patlamayı bekliyorum

Biz de iki kardeşiz. Seninle yaşıt erkek kardeşim var.

Yok hayatım. 8 aydır felan ben ev hanımlığını çok özlüyorum. Benim işim çok yorucuydu, yıpratıcı artık bezginlik var ondan.

Boşver otur maddi anlamda zorlamıyorsa ..... et işi.

Haklısın tatlım yapacak bir şeyinin olmaması çok kötü kafa insanlar da yoka etrafında daha da çekilmez oluyordur,inşallah Haziran ortası gb.en azından olsun diyorum ben de.Biz de yer değişikliği olmaz en azından şehir ama yine de kadroya geçmek artı.
Eşim yüzme antrenörü,İl Sağlık Md.de yüzme havuzu Tesis amiri

Biz de iki kardeşiz. Seninle yaşıt erkek kardeşim var.

Sizin de azmış aranız evli mi o da?

Boşver otur maddi anlamda zorlamıyorsa ..... et işi.
Ya artısı da var elbette evde olmanın ama eksisi daha fazla bence çocuk yoksa eğer bakalım çıkmadı zaten bi türlü iş nerelere haber verdik nerelere başvuru yaptım yok kısmet var bi beklediğim demek ki belki de bebiş olacak ondan hiç giremedim işe

İnşallah olsun canım benm gibi bekleyen çok eşim gelemiyor ben gidemiyorum mesafe çok uzak
ilk evlendğimiz zaman çok baskı yaptı çevremdekiler 1 tane bi bebeğiniz olsun sonra istemezseniz yapmazsınız diye ya bi durun benm bi bildiğim var iki gün sonra atanabiliirm şöyle şöyle olabilir diye anlatıyordum da kimse anlamıyordu şimdi herkes iyi ki çocuk bari yok diyolar hey Allah ım ya

Yok o bekar henüz.

İnşallah öyledir. Bak içimden geçeni yazıyorum aynen senin için içimden böyle geçti. "Anne kız gezer durursunuz İzmir sokaklarında."

Maydonozlara da uyuz oluyorum.

Tabi canım uzaklıkta çocuk büyütülmez hiçbir şekilde geçirmiyorlar mı seni oraya mesela eşim de tesis değişikliği yapıyorlar talep edince ama şehir değişikliği olunca nasıl olur bilmem ki eminim sen de talep de bulunmuşsundur zaten inşallah rayına oturtursunuz canım

Ben bugün agresifim galiba.
evet negatifleri hissettim az biraz

yok canım talep etme hakkımız yokki sözleşmeliysen insan değilsin benden bi önceki alımlarda belgeleri son teslim tarihi 25 indeyse 20sine kadar belgesini götürenler kadrolu 20 sinden sonra götürenler sözleşmeli oldu bu kadar saçma bi düzen var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…