Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Kızçeler benim akşama yemeğe misafirim var ondan ara ara nete girip sizlere bakıcam napıosunuz diye,mutlu güzel şeylerden bahsedin olur mu

Kızlar biz sabah bir saat akşam bir saat şeklinde yürümeye başladık. Çok diyet yapmama gerek kalmadı sankim. Gerçi ekmek yine yemem, abur cubur yemem ama günde toplam 10 km yürümüş oluyoruz. Karatay Teyze de günde 10 km yürüyün ne yerseniz yiyin diyordu.

süpersin ya harikaaa
aynen ekmek ve aburcubur yemediğin takdirde çok hızlı kilo verceksin hedefe hepimizden önce ulaşma olasılığın çoooook yüksek

süpersin ya harikaaa
aynen ekmek ve aburcubur yemediğin takdirde çok hızlı kilo verceksin hedefe hepimizden önce ulaşma olasılığın çoooook yüksek

ben buraya gelmeden önce spor salonuna gitmeye başlamıştık iki ay kadar gittik sonra doğal olarak para iadesi yapmayız ama geldiğiniz zaman devam edebilirsiniz demişlerdi geri dönebilirsem başlarım İnşallah ama sence hamileyken ne kadar spor yapılabilir aslında bu değişiklik gösterir boyle bişeyi doktor soyleyebilir ama sağlıklı bi hamilelikte spor hakkında bi bilgin varmı

Valla Hatice ben hem yürüyordum doktor yürütmedi. 3 ayı görelim dedi. 3 aydan sonra bir problem yoksa yürüyorsun bildiğim kadarı ile.

Ama salon sporu bilmiyorum ve de sanmıyorum. Tek ok dedikleri konu yürüyüş bildiğim kadarı ile. Zaten en faydalısı da o.

düşünüyorum da karar veremedim burdan dönüşte başlasam mı hamilelikte gidebilirmiyim yoksa Allah izin verirse bebkten sonra mı gitsem çünkü adamlar istediğiniz zamn başlayın demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…