- Konu Sahibi bogurtlengoz
-
Selamlllaarr....
Benimde 15 kilocukk vermem lazımmm ...:18:
Hoşbulduk canım :) Az ama veremiyorum ki ...
İnşallah sende en kısa sürede istediğin kiloya ve bedene kavuşursun..
Evet canımm..3 ay bi düzenli diyet ve sporla istediğim kiloya dönerim diye tahmn ediyorum. Hemen bugün başlicam bi yerden :)
Hayırlısı canım :)
Bi çay varmış duydunmu 9 tane ottan oluşuyomuş.Forumda bi çok konusu var. 5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi :) bi incele bence :):)
Amerikanın ünlü beslenme uzmanlarından Joey Kormierin tavsiyesi üzerine; her öğünle birlikte soğuk su içen Brown, kilo verme sürecini şu sözlerle anlattı:Her öğünde soğuk su içtiğiniz zaman vücudunuz sindirim sürecinde içtiğiniz suyu ısıtabilmek ve vücut sıcaklığına getirebilmek için enerji harcıyor ve bu sayede kalori harcıyorsunuz.Bu formülle tam 20 kilo verdim.
Bide böyle bişey var. Bunuda aklımızda bulunduralım :)
Aynen canımm yaa kafa karıştırıyolar hep.
Doğrudur canım.Sudan zarar olmaz
İnşallah kısa sürede isteyen ve azmeden herkes istediği bedene kavuşur :)
öyleyse turta kendini tanıtsın
23 yaşındayım 1.72 boyundayım kilom en son 125ti ama şu an 130-135 olmuştur
seneye eylül 2013 te düğünüm olacak 70 kg olmak hedefim önümde bir sene var..
Çocukluğumdan beri böyleyim hiç zayıf olmadım. aileden ırsi kemiklerimde iri birazcık ama kilomun sebebi değil tabi ki..
çocukluğumdan beri diyetisyenler endokrin uzmanları spor hocaları gezdim durdum..Herşeyi biliyorum diyet ve sporla ilgli ama yinede tedbiri elden bırakmayıp bir gözeten direten olsun diye diyetisyene gideceğim..
Benim en büyük eksikliğim motivasyon.. yani 2 ay yapıyorum bu diyeti tamam güzel kilolar gidiyo ama sonrasında hemen bırakıyorum.Kendimi abur cubura ve fast food a veriyorum.. Bir de maalesef balık ve tavuk yiyemiyorum :/ bazı sebzeleride yiyemiyorum zorlayınca da istifra ediyorumyani yemek seçen bi insanım.. Bunların hepsinin bir arada olması ve benim sorumsuzluğum yüzünden 90 kilodan bu kiloya çıktım üç yılda..
şimdi eliptik bisiklet aldım kendime bir de sağlıklı bir liste hazırlayacağım.. allaha şükür su içme de sıkıntım yok normalde de çok su içerim :)
diyeti asla bozmamam lazımbana destek olun yardımlarınızı bekliyorum :)
öyleyse turta kendini tanıtsın
23 yaşındayım 1.72 boyundayım kilom en son 125ti ama şu an 130-135 olmuştur
seneye eylül 2013 te düğünüm olacak 70 kg olmak hedefim önümde bir sene var..
Çocukluğumdan beri böyleyim hiç zayıf olmadım. aileden ırsi kemiklerimde iri birazcık ama kilomun sebebi değil tabi ki..
çocukluğumdan beri diyetisyenler endokrin uzmanları spor hocaları gezdim durdum..Herşeyi biliyorum diyet ve sporla ilgli ama yinede tedbiri elden bırakmayıp bir gözeten direten olsun diye diyetisyene gideceğim..
Benim en büyük eksikliğim motivasyon.. yani 2 ay yapıyorum bu diyeti tamam güzel kilolar gidiyo ama sonrasında hemen bırakıyorum.Kendimi abur cubura ve fast food a veriyorum.. Bir de maalesef balık ve tavuk yiyemiyorum :/ bazı sebzeleride yiyemiyorum zorlayınca da istifra ediyorumyani yemek seçen bi insanım.. Bunların hepsinin bir arada olması ve benim sorumsuzluğum yüzünden 90 kilodan bu kiloya çıktım üç yılda..
şimdi eliptik bisiklet aldım kendime bir de sağlıklı bir liste hazırlayacağım.. allaha şükür su içme de sıkıntım yok normalde de çok su içerim :)
diyeti asla bozmamam lazımbana destek olun yardımlarınızı bekliyorum :)
Selam canım aramıza hoşgeldin öncelikle
İstekli ve azimli olman o kadar güzel ki :) Çünkü biliyorsundur kii istemek başarmanın yarısıdır :13:
Sen bu şekilde azimli olduktan sonra emin ol bizde dahil herkes sana destek olur. Ama öncelikle kafana belli bi diyet listesi dışına çıkmama ve hergün düzenli spor yapma kurallarını koy.Ve küçük ayrıntılarıda göz önünde bulundur.Eminim biliyorsundur ama küçük bi hatırlatma yapiimdüzenli şekilde bi 10 gün kadar spor yaparsan zaten bağımlısı olursun.Ve tabiki diyette öyle. Dahada önemlisi kendine ödüller vermelisin.Meselaa müsait olduğun bir ara alışverişe çık ve beğendiğin elbiselerin küçük bedenlerini al kilo verince giycem diyerek . Bu tarz küçük ödüller kendini motive etmek için çok gerekli.
Umarım en ennn ennnnn kısa sürede istediğin bedene kavuşursun :) Biz hep burdayızzzz
Kızlar yok mu bizimle sağlık yolculuğuna çıkacak kimse ??
birbirimize yeteriz surat asma kuzu
Bugün doktora gittim kan tahlili verip sonuç bekliyorum <3 Herkese başarılar bu zorlu yolda <3[/QUOTE
Yeteriz tabi kuzummSanada başarılar bebeimm
Kimse yokmuuuuuuu??
Geldim cnm 3 gündür giremedim netim yoktuNasılsın nasıl gidiyor bakalım
Kimsecikler yok mu kızlarrr ... ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?