- Konu Sahibi bogurtlengoz
-
Selamm Kızlarrr
Diyet yapmadanda kilo vermenin bir yolunu keşfettim..
DÜN GÖNLÜMCE KFC BURGER KINGDEN YEDİM AMA yememeliydim.. pişman oldum diyeti bir daha bozmak yok.. ama bu hafta hiç kilo veremedimakşam yemegim cok az kıymalı domateslı biberli kavurma 2kasık yogurt ve bır dılım uno ekmek.. su elma sirkesi kürünü deneyen var mı?
Geçmiş olsun canımmm
Aşkımm askere gitcekk 3 gündür bişey yiyip içmiorum canım istemiyoo.. Annem biraz daha böyle devam edersen değil 15..25 kilo vercen dedi
Canımm aynısı geçen hafta noktasından virgülüne kdr başıma geldi :)
Sevgilimle alışverişe gittik geçen perşembe.Yolda bi kız oturuyo tartısıyla. Ablaa abii nooluur bi kere tartılın ekmek parası fln dedi. bizde dayanamadık. Önce beyefendi çıktı tartıldı sorun yoktu ben çıktımm 61Birr inişim var gülme krizine girdi küçük beyyyy hıhhh dedimm küstümmm
Böğürtlen
Ya ben diyeti bozuyorum sürekli
Senin nasıl gidiyo,devam hala değil mi ?
Spor yapıyo musun ?
Birde demezmi bu senin diyet yapmış halin mii diyee
Canım ben bozuyo musun die kontrol etmek için sana msj attım ama hiç cevap vermedin :44: Benim normal gibi gidio bozmadım normaz yemeye çalışıyorum ama rahatsızlandığım için az yiyorumOruç tutmaya başladım o yüzden spor yapamıyrm ama elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyrm biraz kendimi düzeltsem başlıcam spora özellikle evde dansa başlamak istiyorum çok işe yarıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?