Sağlıklı ilişkiler kurmanın yolları nelerdir?

Tekrar gideceğim randevu bulursam,belki ilacı değiştirir.
Aklı başında, kibar, nahif bir kadınsın buradan anladığım kadarıyla. Yaralanmışsın zamanında (ben gibi) ama o yaralar olman gereken sen'i ortaya çıkaracak, zamanla daha net göreceksin bunu, iyi ki diyeceksin hatta. Kendine yüklenme lütfen, gerekirse ilaç ile birlikte terapi desteği de al, iyi olmak için de zorlama kendini.
Çok çok mutlu ol

Güzel dileğin için çok teşekkür ederim. Çok naziksin. O aklı başında olan kadın gitti şimdi ne yaptığını bilmeyen huysuz , mutsuz, dengesiz birisine döndüm. Bazen düşünüyorum benden daha kötü travmaları olan, çok daha zor durumda , çaresiz hisseden insanlar varken, benim böyle olmam şımarıklık. Bir gün hepimiz gideceğiz bu dünyadan. Hayat kısa, niye bu kadar uzun uzun düşünüp her şeyi kendime dert ediniyorumki diye. Fiziksel sağlık kadar ruhsal sağlık da önemliymiş bunu yeniden anladım. İnsanın kalbinde,ruhunda boşluk olunca bir şekilde sorunlar peş peşe geliyor ve patlak veriyor. Bir bütün olarak iyi hissetmek için hem fiziksel hem de akıl ve ruh sağlığı önemliymiş.

Umarım sağlıklı, mutlu , huzurlu oluruz hepimiz

Amin canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…