- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
- #2.501
şimdi de bi an önce bitseler de yenisini alsam diye düşünüyorsundur ahh biz kızlar yokmuyuz ahh![]()
Yok yok bitmesinler çok sevdim çoook.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi de bi an önce bitseler de yenisini alsam diye düşünüyorsundur ahh biz kızlar yokmuyuz ahh![]()
kız o kadar da halı kaplama olmasın bacım yawwww![]()
Var mıymış canım?
bak sennnn vakum haaay çok yaşa e mi
kız çok öptürme,az özlesin seni,naz yap biraz kız,bak ozaman daha çok ister seni
![]()
Adetliyken canı su çeken de ilk defa duydum.Ben anlamadım ki enişte bey zayıflama iyisin demişti şimdi neden istiyorsan zayıflayabilirsin diyor? :26: Yalnız lafları fena yapıştırmışsın tebrikler.
![]()
sevgililikten boşarım dediğimden beri bi daha ne kemer kelimesini kullandı ne kilosevgilisi kilosuna karışanlara tavsiye ederim tuttu bende bu taktik
![]()
Ben de kuru fasulye yedim.malesef canım yakuru fasulye yedim bende cünkü gerisi hep et yemeğiydi et sevmiyorum
benim canım çok su çeker, sıvı kaybı oluyo ya ondan herhalde :26:
canım ne güzell 500 gr çok güzel bence ve hatanı da anlamış görünüyorsun einim pazartesi çok daha mutlu olursun tartıda![]()
Kaçamak yapmasaydın daha da eksik çıkardın bunu düşünürsen bir daha kaçamak yapmazsın.![]()
İnşallah canım ben de hepinizi İstanbul'a bekliyorum. Bu zamana kadar tanıdık tanımadık çok misafir ağırladık sizi de ağırlamaktan mutluluk duyarız. Çok da eğleniriz gelin valla kızlar.![]()
ben kıyamam galiba :44:
Ben de kuru fasulye yedim.Afiyet olsun canım.
Filizimiz dizikolik çıktı.![]()
Sağlıklı ve yağdan kilo kaybetmenin en doğru yöntemi uzun vadeye yaymak
Evet haklisin canim ya. Ama bugün kacamak yapmadim. Üstüne üslük 1, 5 saat yürüyüş yaptim. Iyi ki bu siteyi buldum
Yağsıza yakın beslenmek