• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Günaydıın.
Bu sabah tam buğday unu, süt ve yumurta ile mini kreplerimi yaptım. Yemek kaşığı ile 5-6 tane olacak kadar yapıp üzerine nutella sürüp yedim. Azıcık da kepek ekmeğine kavurmalı kaşarlı tost yaptım. :)

Aslına bakarsanız sabah kalktığımda canım nutella çekmiyordu. Akşam yemediğim için ve bu akşam canım istemesin diye yedim. Ha irademe saygısızlık etmiş oldum bence, canım istemiyorsa yememeliydim, akşam da yemezdim nolacaktı ki :)
Neyse sıkıntı değil zaten ama canım istemedikçe yememeliyim sonra canım çeker diye. Kesinlikle yediğimden pişman değilim ama yemeyebilirmişim de bunu gördüm. :)
Sabah karbonhidrat patlaması yaşandığından gün içinde daha fazla almamaya özen göstericem :)

Haha sanki ben yazmisim gibi okudum :D Benimde yapmisligim çokdur öyle aksam canimin cekdigini sabaha hazirlamak, ve sonra canim istemesede sirf hazirladim diye, veya aksam canim isterse diye yedigim... Aman olsun arada olmak kaydiyla sabah yemekden bir zarar gelmez. Hem yemesende olacaginin farkina varmissin, bir dahakine iki kez dusunup belkide vaz gecersin :)

Bu arada buyrun dövün beni, dünde spor yapmadim... Hava buz gibi vallaha geciriyorum kazaklari oturuyorum oyle :o

Haha sanki ben yazmisim gibi okudum :KK70: Benimde yapmisligim çokdur öyle aksam canimin cekdigini sabaha hazirlamak, ve sonra canim istemesede sirf hazirladim diye, veya aksam canim isterse diye yedigim... Aman olsun arada olmak kaydiyla sabah yemekden bir zarar gelmez. Hem yemesende olacaginin farkina varmissin, bir dahakine iki kez dusunup belkide vaz gecersin :)

Bu arada buyrun dövün beni, dünde spor yapmadim... Hava buz gibi vallaha geciriyorum kazaklari oturuyorum oyle :eek:
Ama olmaz Bitterciğim olmaz ! :KK12: Sen Ankara soğuğu nedir bilir misin oralardan farkı yok emin ol :KK70: giyiyorum spor kıyafetlerimi incecik bir de ısıtıcı mı açıyorum zaten hoplayıp zıplayınca ısınıyorsun ortam sıcak geliyor :KK71: sonrası huzurrrrrrr. Spor yapmanın huzuruyla yatağa girmek, yemek yemek, keyif yapmak... :KK68:

Ama olmaz Bitterciğim olmaz ! :KK12: Sen Ankara soğuğu nedir bilir misin oralardan farkı yok emin ol :KK70: giyiyorum spor kıyafetlerimi incecik bir de ısıtıcı mı açıyorum zaten hoplayıp zıplayınca ısınıyorsun ortam sıcak geliyor :KK71: sonrası huzurrrrrrr. Spor yapmanın huzuruyla yatağa girmek, yemek yemek, keyif yapmak... :KK68:

Ay evet ya o huzuru bende tatmisdim bir siralar bilirim çok guzel oluyor... Ah ah nerede o gunler haha :)
Haklisin ne diyeyim, soz verip veripde tutamayincada huzursuz oluorum burda, en iyisi bisey dememek artik, yapdigimda soylerim :D

Haha sanki ben yazmisim gibi okudum :KK70: Benimde yapmisligim çokdur öyle aksam canimin cekdigini sabaha hazirlamak, ve sonra canim istemesede sirf hazirladim diye, veya aksam canim isterse diye yedigim... Aman olsun arada olmak kaydiyla sabah yemekden bir zarar gelmez. Hem yemesende olacaginin farkina varmissin, bir dahakine iki kez dusunup belkide vaz gecersin :)

Bu arada buyrun dövün beni, dünde spor yapmadim... Hava buz gibi vallaha geciriyorum kazaklari oturuyorum oyle :eek:

Aynen kuzu ya, bir dahakine yemem muhtemelen :) İyi oluyor böyle şeyleri farketmek.

Canım, kendini hazır hissettiğinde başla ve bırakma :) Ama spor şart :):KK68:

5. Gün

Beslenme tamam!
Cassey 5 Ocak tamam.! İki videoda ard arda aynı hareketler olması hoşuma gitmedi, geçtim birini. Videolarda birbirini tekrar eden hareketler çok olmaya başlayınca sıkılıyorum ya :/ Neyse ki yaptım gerisini de, kollarım ağriiy :D
1 dk headstand yapıldı.

Bakalım cumartesi günü bir tartı günü yapayım yaa :)

Motivasyon zamanı!

tumblr_murtxoK9a21rbyu6jo1_1280.webp

B BitterCikom kuzu bu sana :)

images.webp

tumblr_inline_mpe0gkJBYY1qz4rgp.webp

:KK76:Bu da mottomuz zaten! Yes, we can! :) :KK76::KK37::KK68:

6. Gün

Beslenme tamamsı... Akşam ufak bi sıkıntı oldu ama telaş yok :) Hallederiz yarın :))
Cassey 6 Ocak tamam.! Son video yerine 1 dk plank yaptım.

Dans ettirdi resmen cassey kareografiyle :D manyak!

Bundan sonra headstand ile birlikte plank de yapacağım her gün. Bakalım kaç dakikalara uzayacak durma süresi :)

Headstand de 75 saniye yapılacak:)

7. Gün

Beslenme tamamsı... Öğlen baklava yedim, yemekten sonra. Akşam da acıkmadım. Ara öğün tarzı şeylerle geçiştiriyorum.
Cassey 7 Ocak yarım.!

Biraz gevşemeye mi başladım acaba? Hemen toparlanıyorum yarın! Aman dikkat. :)
Plan 1.30 dk, headstand de 1.30 dk planlıyorum. Durumu bildiririm :)

Günlükcüüüm. 3 günlük kısa bir moladan sonra yarın devam edeceğim :) Hadi bakalım eski bir taktik olarak 1/10 yapalım yarını.

Bomba gibi geliyorum!

20160111_073633~2~2.webp

Günlükcüğüm. Bugün avakadoyu hayatıma kattım ilk defa :) Mükemmel miydi? Hayır. Ama yenir mi, yenir... Faydalarını düşününce kesinlikle yenilebilecek bir şey. Zaten ilk anda tadı yokmuş gibi hissediyor insan :) Ha mesela insanın canı avakado çekmez ama, haftada 1 taneye denk gelecek şekilde tüketilebilir. Bunu hayatıma kattığım için mutluyum. :)

Ayrıca dün midem bana çok güzel bir ders verdi. Akşam üstü, sabah kahvaltısında yediğim ev yapımı poğaçalardan 2 tane yedim. Uykudan kalktıktan sonra ve bilinçsizce. Gerçekten yediğimin dahi farkında değildim uyku sersemi.
Ne canım istediğinden ne de aç olduğumdan yedim.

Sonra ne mi oldu? Resmen kuvrandıran bir mide ağrısı. Mide yanması... Çok güzel bir ders verdi dediğim gibi, ben anlayacağımı anladım. :)

Gelelim 10 günlük maratona. Yine küçük hedefler koyacağım. Ben hedef koymaktan bıkmam, elbet bir gün hepsini uygulamış ve hepsine ulaşmış olacağım. :)

• Abur, cubur/ mideye zarar verecek ürünler yok. Lethia'nın yazdığı gibi, bir bebeğe vermeyeceğimiz yiyecekleri kendimiz de yemeyelim!
  • Sabah dışında karbonhidrat alımı sınırlı!
  • 10 gün boyunca blogilates programına devam, headstand ve plank e devam.
  • Günde en az 1 bardak yeşilçay içilecek.
  • Bu sabah 55.00 kilo geldim tam. :) 10 gün sonunda 1,5 kilo hedefliyorum bakalım. :) Belki fazla oldu hedef ama olsun. :)

1/10 raporu

• Abur, cubur/ mideye zarar verecek ürünler yok.
  • 10 gün boyunca blogilates programına devam, headstand ve plank e devam. X

Misafirlik sebebi ile spor aksadı, ama iyice ara girmeden bu akşam halledilmeli. :)

2/10 da gayet iyi başladı , iyi ilerliyor :)​

2/10 raporu

• Abur, cubur/ mideye zarar verecek ürünler yok.
  • 10 gün boyunca blogilates programına devam, headstand ve plank e devam. X
Spor yoktu ama taşıdıklarımla ağırlık çalışmış kadar oldum :) 5 gün ara girmiş oldu spora, bugün eve gider gitmez bunu halletmem gerek artık...​

Günlük canımsı mirhabalar :)

Yazmıyorum diye vazgeçtim sanma. Yazmaktan sıkılabiliyorum zaman zaman.
Akşam üzeri bir cheat meal yapayım dedim midem halaya geçti resmen acı çekiyorum. :D
Bir şeyler olmuyor günlük. Kendimi yeterince sıkamıyorum sanırım. :) Bir şeyler yapmalı aciil!

Olmuş ayın 21'i, kalmış düğüne 4 ay.. Ben ne yapmışım hiçbir şey! Acil durum ilan ediyorum.

Yarın muz-süt detoksuyla sahalara geri dönüyorum ve 1 aylık şeker orucuna giriyorum. :) vira bismillah. :)

Bu saate kadar detoks süper gitti, bu saatten sonra bozmam diye umuyorum yazık yani :)

1 süt hakkım var, içerim yakında.

Aslında detoks yapmak insanın kendisine, tüm gün bunları yiyerek durabiliyorsan, önüne gelen seçeneklerden sağlıklı olanları neden seçmiyorsun? Böyle zor sınavlardan geçmek yerine, normal zamanlarda daha iyi tercihler yapabilirsin.. diyor :)
Yarın sabah için mükemmel bir kahvaltının hayalini kuruyorum!

Detoks başarı ile tamamlandı. En ufak bir kaçak dahi yok :)

İşe de yaradı, sapıttığım yerden de iyi durumdayım bi 200 gr kadar :D

Şimdi tam gaz devam!

Back
X