• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

4. haftanın ilk dayanıklılık egzersizi tamamdır. Çok şükür sporu oturttum artık. Ama abs are made in the kitchen demişler, yani diyor ki o boğazı tut! Hadi artık göreyim seniii! En az şubat sonuna kadar kaçamak YOK. Olmamalı yani... :)))

Bu günlüğü 17.08.2015 tarihinde açmışım. O günden bugüne değil azalma, artma var. :)

Ha belki sıkılaşmışımdır olabilir. Ama bu süreçte kendime yalnızca mükemmel şekilde koruma yapabileceğimi kanıtlamış oldum. Demekki kilo vermek için daha çok dikkat etmem gerek. Artık ben işte her şeyden azar azar yiyorum, yok efendim dengesini biliyorum vs. gibi bir durum yok. Çünkü maksat dengelemek değil, eksiye inmek :) O sebeple daha dikkatli olmalıyım. Emeklerime yazık olmasın. :21:

Günlükcüüm :)

Ufaktan yediklerimi yazayım diyorum, iyi olur gibime geliyor :)

Sabah 2 kare dilim köy ekmeği arasına krem peynir, beyaz peynir, 3 dal roka, 1 yaprak marul + 1 havuç +4 zeytin ile kahvaltı

Ara 3 gün kurusu kayısı

Öğle 1 tabak kabak yemeği (suyu yenmedi), kırmızı lahana, 4-5 tane brüksel lahanası, cacık

Ara 1 küçük portakal+yarım elma+ 1 küçük avuç fındık

2. Ara Sütlü nescafe+1 paket form çikolatalı -- 1 uzun dilim tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ( aşşırı acıkmıştım )

Akşam da 1 tabak susuz kapuska yemeği, 1 yk kadar yoğurt azıcık da turp :)

** bugün pis boğazlık yapmayarak pastaya hayır dedim, akşam da ara olarak ekmek yediğimden kabak dolması yemedim :)

BBG 4. hafta, cardio olarak 5000 adım ve Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout 25 dk'sı.

Bugün beslenme de iyiydi, hep böyle gitsin. :KK36:

Bugün BBG 4. hafta 2. cardiosu oldu 11.000 adım ile. Dayanıklılık egzersizini yarına aldım.

Kahvaltı 1 yumurta ile yağsız kekikli omlet, 1 tk krem peynir, 4 zeytin, 1.5 dilim ekmek, az beyaz peynir

Öğle 3 köfte, 2 yk z.yağlı kereviz, yoğurtlu havuç ve salata

Ara 2 kuru erik, 1 kuru kayısı sonra sütlü nescafe
Ara 2 1 küçük portakal ve yoğurt

Akşam (bulduğum en sağlıklı yiyeceklerle :)) Yarım tahıllı simit, 60 gr lezzet topu peynir, 30 gr hindi füme.

Pasta ve trileçe yenmedi. Yalnız pasta zaten kakaoluydu sevmem de, trileçe zorlamadı değil :P

BBG 4. hafta 2. dayanıklılık egzersizi yapıldı. Commandos tam oldu bu sefer! Süper. :KK59:

Kahvaltı; 2 büyük dilim hindi salam + 1 yumurta ile yağsız omlet, çok az beyaz peynir, 1 çay kaşığı krem peynir , 5-6 siyah zeytin, 1 dl tam buğday ekmeği, 1 küçük muz
Ara 2 erik kurusu 1 gün kurusu kayısı
Öğle; 1 küçük kepçe sebze çorbası, 2-3 yk karnabahar yemeği, salata, biraz haydarimsi şey
Ara 1 elma+ yoğurt biraz sonrasında sütlü kahve
Ara 2; 2 kuru erik, 1 gün kurusu kayısı
Ara 3; 1 dl tam buğday ekmeğine krem peynir çok az 2 dl kaşar peynir tavada ısıtıldı+ 2 çay kaşığı fıstık ezmesi (yeni alınmış, besin değerleri gayet iyi)
Akşam; 1.5 parça tavuk but, az salata
2 çay k. fıstık ezmesi

Ananas var ammaa sabahaaa :) Şimdi yeşil çay zamanı.

Aslında neredeyse haftaiçi her gün bir Türk kahvesi ve sütlü kahve içiyorum yazmayabilirim bundan sonra :))

BBG 4. hafta 3. dayanıklılık egzersizini 1 tur yaptım, ikinci tura geçemedim midem çok bulandı maalesef. 7000 de adımım var ama bugün, gayet iyi bence :)

Kahvaltı; dünkü ekmek üzeri peynirden, 1 dilim ananas, 1 küçük muz
Ara 3 kuru erik
Öğle; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 izmir köfte, 1 yk yoğurtlu makarna, 1 yk pırasa, 1 küçük kase cacık
Ara; çilekli activia
Ara 2; Hazır üçgen sandviçlerden çavdar ekmeğine hindi füme, 2 tane. (1 paket yani)
Akşam; 2 kepçe bol şehriyeli şehriye çorbası :KK70: Bol pancar ve baby mısır turşusu :) Sonrasında da bol bol su tabi...

Bugün 2 Türk kahvesi, 1 sütlü nescafe, 1 de sütlü filtre kahve oldu. Kafein miktarı coştu :) Neyse her zaman olan bir şey değil neticede.

Yarın bol yürüyüşlü olacak. Cardio niyetine misss :))

Kahvaltı; 1 küçük tabak menemen, 1 haşlanmış yumurta, bol peynir, 3-4 zeytin, 4 dl sucuk, 1 dl kepek ekmeği, 1/4 simit
Ara; 2 kuru erik 1 kuru kayısı
Geç Öğle; 1 kase ezogelin, 1 kase mevsim salatası
Ara; 1 büyük muz, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam; 3 kepçe bulgur pilavı ve yoğurt

-Öğle, ara ve akşam yemeği 17-19 arasında yenildi resmen huh! Yoruldum. :D

9000 adım ile cardio da tamamlanmış duumda :)

Demin 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ile 1 dl ekmek üzerine tahin pekmez sürüp yedim. Bunlar hep bulgur etkileri :P Ama pişman değilim ya sıkıntı yok. Pekmez ve tahin miktarı abartılmadığı sürece faydalı besinler.

Eveet, bugün kötü bir pazar bitişi oldu :)

Sabah az yağda 1 yumurta, 2 dl ekmek, bol bol tahin pekmez, peynir, roka, domates salatalık
Ara 3 kuru erik, yarım ıspanaklı kır pidesi
Akşam; 80 gr ton balığı, 5 kızarmış hamsi, bol salata

Asıl bomba burdan sonra; aralıklarla
1 dilim bisküvi-puding pastası
3 küçük çikolata

Şöyle bir karar verdim. Bitter çikolata dışında hiçbir çikolata ve tatlı hayatımda olmayacak! Hiç bir faydası yok maalesef. Yememeliyim. :)

Çok az vakit var, ilk aşama için tabi. Sonrasında da hadi düğün geçti, o bu geçti yemeye devam edeyim demiycem. Ama hedef 80 gün mükemmel bir gidişat. Hadi bakalım :)

BBG 5. Hafta 1. dayanıklılık egzersizi, ö-lü-yo-rum! Hareketlerde çok değişen bir şey yok gibi gözükse de canımı okudu yahu.

Sabah 2 yumurta ile yağsız kekikli omlet- 5 zeytin- az peynir- 1 dl tam buğday ekmeği- roka&maydanoz
Ara 2 kuru erik
Öğle yarım kase domates çorbası- et döner- 1 yk mısır salatası- 2 yk yoğurtlu pazı
Ara 1 domatesli çabuk çorba-1 karper peynir- 3 sunta :)
Ara 2 1 portakal
Akşam 3 kepçe kurufasülye-1 kepçe bulgur pilavı-turp
Spor öncesi 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
**Gün içinde 1 Türk kahvesi ve 1 sütlü kahve içildi.
Yatmadan evvel de 1 yeşil çay patlatırım :)

1/80 tamamdır!

Cardio olarak 13.000 adım :)

Sabah 1 yumurtadan yağsız omlet- 1 dl tb ekmeği-biraz kaşar peynir-beyaz peynir-5-6 hatay kırma zeytin, 1 dl ananas
Öğle pastırma-sucuk-kaşarlı menemen, 2 tane küçük yuvarlak tam tahıllı ekmek (mükemmeldi 5-10 tane yenirdi yani :D )
Akşam 1.5 lahmacun- maydanoz-şalgam suyu
Ara 2 yk yulaf-1 tatlı kaşığı kakao- 1 tk hindistan cevizi ve süt (geceden bekletilmiş)+1 dl ananas

Merhaba :) Zorunlu bir ara vermiş oldum maalesef, yediklerime dikkat etmeye çalıştım ancak spor azıcık aksadı.

29 Şubat itibariyle 5. haftaya yeniden başladım. Hadi bakalım! :)

Bu sabah muz-süt-yulaf-hindistan cevizi ve chia tohumlu smothie ile başladım güne :KK68:

Günlüğüüüm.

Merak etme bırakmadım :) 6. haftanın ilk egzersizini yaptım dün. Valla hastalıkmış, aşıdan kol ağrımasıymış falan dinlemiyorum. :) İncelme her bölgeden 3'er cm olmus, kilo da veriyorum.

Çok şükür böyle devam inşallah. :KK68:

BBG'ye devam :)

Haftanın başından beri akşamları bi cozutma durumu hakim. Cozutma dediysem işte fit keki çok kaçırmak, bitter çikolatayı çok kaçırmak falan. Artık cozutma diye adlandırdığımız şeylerin niteliği bile değişmiş çok şükür :KK53:

Bunun sebebi 12de yenilen öğle yemeği ile zaman zaman 7-8i bulan akşam yemeği arasında adam akıllı bir ara öğün yapmamamdan kaynaklanıyor. 2 hafif ara öğün yaptığımda eve gidince saldırma modunda olmuyorum. Ama yapmazsam aç gidiyorum ve hızlıca bir şeyler yiyebilmek adına hazırlayamadan hazır ne bulursam yiyebiliyorum. Bugünden itibaren öğünlerime tekrar çeki düzen veriyorum. :)

Modum biraz düşük ama devam edecek kadar da olsa motive ediyorum kendimi. Umarım bir an önce enerjim geri gelir. :KK68:

BBG'ye devam :)

Haftanın başından beri akşamları bi cozutma durumu hakim. Cozutma dediysem işte fit keki çok kaçırmak, bitter çikolatayı çok kaçırmak falan. Artık cozutma diye adlandırdığımız şeylerin niteliği bile değişmiş çok şükür :KK53:

Bunun sebebi 12de yenilen öğle yemeği ile zaman zaman 7-8i bulan akşam yemeği arasında adam akıllı bir ara öğün yapmamamdan kaynaklanıyor. 2 hafif ara öğün yaptığımda eve gidince saldırma modunda olmuyorum. Ama yapmazsam aç gidiyorum ve hızlıca bir şeyler yiyebilmek adına hazırlayamadan hazır ne bulursam yiyebiliyorum. Bugünden itibaren öğünlerime tekrar çeki düzen veriyorum. :)

Modum biraz düşük ama devam edecek kadar da olsa motive ediyorum kendimi. Umarım bir an önce enerjim geri gelir. :KK68:

Hep destek tam destek !!! Evet sen yapabilirsin, mükemmelsin. Ben bbg ye devam edemedim bile sakatladım kendimi :KK70: sen bomba gibisin arkadaşım maşallah :KK73:o ilk aşamada her şey mükemmel olacak bence :nazar:

Hep destek tam destek !!! Evet sen yapabilirsin, mükemmelsin. Ben bbg ye devam edemedim bile sakatladım kendimi :KK70: sen bomba gibisin arkadaşım maşallah :KK73:o ilk aşamada her şey mükemmel olacak bence :nazar:
Ay canım destekciiim! Bu hafta durgundum biraz haftasonu da biraz rahat bıraktım kendimi ama gerilemeden hemen bugün devam ettim :)

BBG baya işe yarıyor bence, bir de sıkılmadan bu kadar süre devam ettirebildiğim tek program kendisi :D

Valla kuzum senin de bomba gibi olduğunu biliyorum o yüzden BBG olmaz Cassey olur yani ona şüphem yok. Çook teşekkür ederim uğradığın için. :KK68:

Günlüğüm başıma gelenler gidenler derken azıcık aksattım seni. Tabi bu arada da düğüne 2 ayımız kaldı! Tam 2 ay! Alarmlar ötsün, sirenler çalsııın! :KK17::KK17::KK17:

Olayları hızlandırmam gerekiyor. Kafamda planlar var bakalım uygulayabileceğimi düşünüyorum inşallah.

1. Gün

Kahvaltı
Yağsız pişirilmiş kekikli yumurta
1 parça süzme peynir
1 portakal

Back
X