• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Tatlım güzel kilon var. Anladığım kadarıyla hiç fazla kilolu olmamışsın. İhtiyacın olan tek şey fit bir vücûd gibi duruyor buradan :)
"E bu kadar mısın sen kuzum?" Demeyeceğim. Çünkü cevabı biliyorum. Destek olarak her zaman buradayım. :KK19: Bence gidişatın gayet iyi. Evet keşke bazen gereksiz kaçamaklar yapmasak, daha iradeli olsak ama insanız işte ne yapalım öyle filinta gibi kızları falan görünce ben kendime geliyorum ama yetmiyor :KK48: sevgilin seni bu konularda destekliyorsa ne güzel benimki kilo al diye tutturuyor, manyak mıdır nedir :KK70: zaten kilom var diyorum ben de :KK73:
Yani diyeceğim o ki "unutma. 2016'ya fit gireceğizzzz!" :KK6: :KK5:

Evet kuzum çok şükür hiç fazla kilolu olmadım, en yüksek çıktığım kilo 63'tü, ilk defa olmuştu o da üniversite sınavı dönemiydi. :) Zaten sanırım o biraz da rahatlığa sebep olan. :)

Aslında sevgilim için hiç önemli değil ama ben sürekli şöyle olmalı böyle olmadı dedikçe e adam da haliyle ol o zaman diyor yani. :D Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol boşver, başkalarının laflarına çok takılmamak lazım. En yakınımız olsa bile :)

Çok teşekkür ederim güzel moral oldun valla, o zaman 2016'ya fit olma yolunda tam gaz devam diyoruzz.. :)

Eveet, sabahki gaz ile tabi ki öğlen de güzel gitti :)

Yarım kase naneli yoğurt çorbası
Haşlanmış sebzelerin üzerine yoğurt ve nane döktüm
Marul, roka ve havuç ile salata

:kk77:

20151012_122156.webp
20151012_122651.webp
20151012_122909.webp

Öğleden önce Türk kahvesi

Saat 16.00
Öğleden sonra da Türk kahvesi ve 15 tane beyaz leblebi

Saat 18.00
1 küçük muz

Akşam 19.30
Bi tabak sucuklu menemen, 1 dl tam buğday ekmeği
2-3 yk bulgur pilavı ve yoğurt

12 Ekim blogilates yarısı yapıldı
55 squat
55 iki yana eğilme
30 üçgen(ya da köprü işte :))
20 tane makas, her iki bacak

Böyle parça parça hareketler de iyi oluyor aslında. Bir kaç tane ekleyerek arttırırım umarım zamanla. :)

1 saat sonra demleme yeşil çay ile günü kapatırım umarım.

İnstagramda #kendine30günver ya da #kendime30günverdim hashtag'i var. Ben de katılıyorum buradan :P
Ve 1. gün beslenme/spor :KK200:

Günnaydınlar hanımlaaar :)

Bol koşturmacalı bir günden hepinize merhaba. Sabah sabah serinlikte 2.500 adım yürüdüm. :) zorunluluktan tabi :P

Kahvaltım isee,
2 yk yulaf kepeği, 1 yumurta, 3 yk süt ve azıcık tuz ile krepimsi
5 yeşil, 2 siyah zeytin
Ve süzme peynir

20151013_081547.webp

Yağsız yapıyım dedim azcık yapıştı :) kardeşiminkini yaparken azıcık zeytin yağı döktüm tavaya o bütün oldu :D bir dahakine artık :))

Günnaydınlar hanımlaaar :)

Bol koşturmacalı bir günden hepinize merhaba. Sabah sabah serinlikte 2.500 adım yürüdüm. :) zorunluluktan tabi :p

Kahvaltım isee,
2 yk yulaf kepeği, 1 yumurta, 3 yk süt ve azıcık tuz ile krepimsi
5 yeşil, 2 siyah zeytin
Ve süzme peynir

Eki Görüntüle 1655714

Yağsız yapıyım dedim azcık yapıştı :) kardeşiminkini yaparken azıcık zeytin yağı döktüm tavaya o bütün oldu :KK70: bir dahakine artık :))

Kız sen iyice kaptın bu işi ha :KK70: böyle diyet beslenmeleri falan. Hiç kaçamak göremiyorum. Maşallah maşallah :-) :KK36:
Afiyetler olsunnnnn. Azıcık zeytinyağı dök sen de bir daha zeytinyağı düşmanımız değil :KK66:
Hem çalışıyor hem becerikli kızımız her işe yetişiyor duyurulur ! :KK70:

Kız sen iyice kaptın bu işi ha :KK70: böyle diyet beslenmeleri falan. Hiç kaçamak göremiyorum. Maşallah maşallah :-) :KK36:
Afiyetler olsunnnnn. Azıcık zeytinyağı dök sen de bir daha zeytinyağı düşmanımız değil :KK66:
Hem çalışıyor hem becerikli kızımız her işe yetişiyor duyurulur ! :KK70:

Valla kaçamak kaçamak nereye kadar sonra kendimle dövüşüyorum hep :D

Yeni tarifler, hafif tatlar denemek hepimizin hakkı :P

Evet kuzum biraz dökücem zeytinyağı, dediğin gibi sağlıklı zaten :)

Sorma sorma koşturmaktan bir hal oluyorum hahah :) e çalışırken kendimize zaman yaratmamız lazım, yoksa 5 gün boyunca sadece haftasonunu yaşayabilmek için çalışıyormuşuz gibi hissediyorum :) sporuydu sağlıklı beslenmesiydi ohh gelsin fit ve dinç hayat! :KK68:

Pek öğle yemeği yiyesim yoktu o yüzden,
Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost, yeşilliklerin çoğunu yedim, patateslere dokunmadım nihaha
Limonata ❤

PhotoGrid_1444731597684.webp

18.00 40 gr elma

19.00
Bardak mısırlardan yarım bardak
1 muz
1 mandalina
Biraz çubuk kraker

Akşam 21.00
1 küçük kepçe tarhana çorbası
Mezgit
2 parça helva

Saat 22.30
2 parça çikolata

Şimdi bunu neden yazdım? Maşallah yedim mi yiyorum arkadaş. Aferin bana:) Tüm günün emeği yalan oldu. Neyse. Devam yarın :)

2. Gün maalesef kötü. İkinci günde patladım yine çıldırıcam ya! Yeter kızım aaa :)

Son düzenleme:
Akşam yemeğinde iki yemek kaşığı bulgur - pirinç karışık pilav yemiştim, unutmuşum yazmayı.

2. Gün sporu

60 squat
60 iki yana eğilme
35 üçgen(ya da köprü işte :))
25 tane makas, her iki bacak
20 tane alt karın için hareket

Hiç yoktan iyidir, şükür :)

Öğleden önce sütlü kahve

Öğle
1 küçük kepçe sebze çorbası
Haşlanmış sebze(kabak ve patlıcan)
1 yk kısır
2-3 yk yoğurt​

Saat 15.00 İki erik

Saat 16.30 Sade Türk kahvesi + 4 adet mini grissini

Saat 19.00 Küçük salkım kırmızı üzüm + yarım dl ekmek üzeri labne

Gelelim sonrasına :) Doğum gününe davetliydik...
Korkmayın, bu sefer kendime göre iyi bir şey yaptım :p

2 yk makarna salatası + 2 dl börek yedim.

1 dilim pasta ve çikolata soslu keki YE-ME-DİM. Neden? Çünkü şeker çok daha beter bir şey :) Karbonhidrat en azından akşam yemeği niyetine bir şekilde erir gider. Ama şeker daha fena. Yemedim o yüzden mutluyum, yediklerim de pişman etmedi şükür :)

SPOR

65 squat
65 iki yana eğilme
40 üçgen(ya da köprü işte :))
30 tane makas, her iki bacak
+ 8000 adım.

3. gün beslenme/spor :KK200:

Öğle yemeği aşağıda görüleceği üzere
Taze fasülye
Kereviz
Brokoli
Patlıcan ezme ile zeytinyağlı tabağı :) hepsinden az az zaten
1 kase yoğurt
Ve o tontiş ekmeğin yarısı, çok güzeldi çıtır çıtır :)

PhotoGrid_1444906706408.webp

Şuanda bir Türk kahvesi eşliğinde yazıyorum :P

GirLookingForLove GirLookingForLove ben maş fasülyesini dün denedim, tabi benimki 2 gece kaldı suda, salı günü pişiremediğimizden. :)
Dün anneciğim pişirmiş sağolsun, ben direkt bişey yapmadan haşlanmış halini yedim, beğendim. Hani böyle baklagil tadı var evet ama hangisi belli değil. Lezzeti hoşuma gitti anlayacağın. Denenebilir :) Bayağı da faydalı bir şeymiş :)​

Şuanda bir Türk kahvesi eşliğinde yazıyorum :p

GirLookingForLove GirLookingForLove ben maş fasülyesini dün denedim, tabi benimki 2 gece kaldı suda, salı günü pişiremediğimizden. :)
Dün anneciğim pişirmiş sağolsun, ben direkt bişey yapmadan haşlanmış halini yedim, beğendim. Hani böyle baklagil tadı var evet ama hangisi belli değil. Lezzeti hoşuma gitti anlayacağın. Denenebilir :) Bayağı da faydalı bir şeymiş :)​

Afiyet olsun Canım beniiiimmm :)
Ben yemek ayırt etmem ya pek kesin onu da severim :KK70:
En kısa zamanda deneyeceğim.
Ayrıca öğle yemeğine de bayıldım. Ekmek çok güzel görünüyor ya :)

Afiyet olsun Canım beniiiimmm :)
Ben yemek ayırt etmem ya pek kesin onu da severim :KK70:
En kısa zamanda deneyeceğim.
Ayrıca öğle yemeğine de bayıldım. Ekmek çok güzel görünüyor ya :)

Ekmek cidden çok güzeldi, restoran kendi yapıyor da olabilir bilmiyorum ama çıtır çıtırdı. Tam kahvaltılık. :)

Ara öğün saat 16-16.30 civarı
1 küçük avuç beyaz leblebi
1 büyük avuç tuzsuz fıstık :KK53:

Akşam yemeğim
1 tane kabağı şu soyma aletiyle ince ince yaptım haşladım, üstüne 3 yk yoğurt, nane pul biber ve çörek otu ile
1 küçük domates​

Back
X