• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Kızlar o zaman 1 ocak cuma günü 1/10larımız ile burada olalım :) Şimdi 1/2 cozutma günlerimiz bol bol enerji olsun ama kilo olarak gelmesin, tadını çıkarmaya bakalım. Hepimize musmutlu ve fit bir yıl olsun inşallah. :KK68:

Güzel dileklerin için sağol GirLookingForLove GirLookingForLove kuzumm :) İstiyorsan darısı başına diyelim. :)

İnşallah kuzum istiyorum, istiyoruz da şartlar elvermiyor maalesef. Hayırlı Zaman'da diyelim :))
2016 hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirsin, enerji dolu bir yıl olsun inşallah :KK68: sizleri seviyorum. Artık çok daha iyi olacağızZZZ :KK19:

Sevgili günlük ve bir tanecik arkadaşlarımm. :KK68:

1. Gün

Beslenme tamam,
Cassey 1 Ocak tamam.!

Bugün Cassey sayesinde headstand denedim ilk defa :) Yeni yılın ilk gününde yeni bir şey denemiş oldum ve çok mutluyum. Ayrıca neden bunu daha önceden denemedim diye üzüldüm ama geç olsun güç olmasın :)
Ayrıca daha esnek olmak için her gün çalışacağım birazcık :) Oh be! Mükemmel bir giriş oldu yeni seneye. İnşallah daim olur. :KK68:

İnşallah kuzum istiyorum, istiyoruz da şartlar elvermiyor maalesef. Hayırlı Zaman'da diyelim :))
2016 hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirsin, enerji dolu bir yıl olsun inşallah :KK68: sizleri seviyorum. Artık çok daha iyi olacağızZZZ :KK19:

Canımm, hayırlısı olsun diyelim. Deminki mesajda da yazdım geç olsun güç olmasın. O an insana kötü gözüken şeyin altından büyük bir hayır çıkabilir bilemeyiz. Tevekkül şart :)

Bana enerjili geldi gibi bu yıl hadi bakalımm :KK37:

Canımm, hayırlısı olsun diyelim. Deminki mesajda da yazdım geç olsun güç olmasın. O an insana kötü gözüken şeyin altından büyük bir hayır çıkabilir bilemeyiz. Tevekkül şart :)

Bana enerjili geldi gibi bu yıl hadi bakalımm :KK37:
Aynen Canım benim :)
Bu arada süpersin. O headstand i yaptıysan helal olsun :KK70: ben Bi kere denemiştim kafamı kıracaktım denge, esneklik benim sıfır. Yeni hedefim esnek olmak :KK70:

2. Gün

Beslenme tamam,
Cassey 2 Ocak tamam.!
30 saniye headstand yaptım. Bilmiyorum her gün yapmanın bir zararı olur mu ama acayip keyif aldım yahu :) Kendimi geliştirip duvardan destek almadan durmayı ve hatta direkt duvarsız kalkabilmeyi hedefliyorum. :D

3. Gün

Beslenme tamamsı, eh diyelim. :) Regl öncesi bir pazar için oldukça başarılı idi. Midem rahatsız değil, bulanmıyor. Kendimi kaybetmedim. Gayet kontrollü durumlar. :)
Cassey 3 Ocak tamam.! Yalnızca son videoyu yapmadım. Karın marın kalmadı çünkü bende ağrıdan. :D

Headstand terapi gibi olmaya başladı. Ama yararını zararını yarın araştıracağım. :)

Günaydın günlük.
Bu sabah süper bir kahvaltı yaptım. Ardından iş yerine gelince, Adana'dan gelen bir tatlı ikram edildi, ondan yedim. Gün içinde bu tür bir şey yenecekse sabah saatlerinde yenilmeli, genel kanı da bu yönde. :) 8de yediğim bir şeyi, akşam 8e kadar hayli hayli yakarım gibi gözüküyor.

Yeni yılın ilk pazartesisi bereketli olur umarım. :)

20160104_073250~2~2.webp

Sağdaki yeşil arkadaş haşlanmış pazı :) Dolapta görünce canım çekti :kk77:

Super gidiyorsun sende ! Spor isi mukemmel !! :)

Bende bu sabah tartida 51.5 gordum, yani baslangicdan beri - 2.5 ve ilk hedefe 1.5kg kaldi !! :)
Ama, amasi var, sanki gücüm azaldi....
GirLookingForLove GirLookingForLove ve Vernalagnia Vernalagnia sizlere bi soru :
Simdi ben butun kilolaim henuz vermedim, ve sorunlu bolgem gobegim. Bacaklar ve popo kismi icin bolgesel hareketler yapmam gerek, yapmasamda onu anlamis durumdayim :D
Ama gobegim için soyle birsey okumusdum, yaglari kayip etmeden (kardio yardimiyla) gobek bolgesinde kas calismak gobegin daha buyuk gorunmesine neden oluyormus... Sizin dusunceniz nedir bu konuda ?

Bende bu sabah tartida 51.5 gordum, yani baslangicdan beri - 2.5 ve ilk hedefe 1.5kg kaldi !! :)
GirLookingForLove GirLookingForLove ve Vernalagnia Vernalagnia sizlere bi soru :
Simdi ben butun kilolaim henuz vermedim, ve sorunlu bolgem gobegim. Bacaklar ve popo kismi icin bolgesel hareketler yapmam gerek, yapmasamda onu anlamis durumdayim :KK70:
Ama gobegim için soyle birsey okumusdum, yaglari kayip etmeden (kardio yardimiyla) gobek bolgesinde kas calismak gobegin daha buyuk gorunmesine neden oluyormus... Sizin dusunceniz nedir bu konuda ?

Evet spora güzel başladım, böylece devam etmek hedefim :))

Gücün azalmadı, seni deniyor bakalım pes edecek mi diye! Etme sakın! Süper gidiyorsun aman diyim.

Canım bence o bahsedilen yağ kaybı olayı senin vermen gereken 1,5 kiloluk bir durumda değil de daha çok 10-15 kilo fazlası olanlar için geçerlidir diye düşünüyorum açıkcası ben. O sebeple bölgesel çalışabileceğini düşünüyorum ama bu konuda daha bilgili birileri varsa ve bizi aydınlatırlarsa seviniriz. :KK68:

Evet spora güzel başladım, böylece devam etmek hedefim :))

Gücün azalmadı, seni deniyor bakalım pes edecek mi diye! Etme sakın! Süper gidiyorsun aman diyim.

Canım bence o bahsedilen yağ kaybı olayı senin vermen gereken 1,5 kiloluk bir durumda değil de daha çok 10-15 kilo fazlası olanlar için geçerlidir diye düşünüyorum açıkcası ben. O sebeple bölgesel çalışabileceğini düşünüyorum ama bu konuda daha bilgili birileri varsa ve bizi aydınlatırlarsa seviniriz. :KK68:

Evet aslinda mantikli olabilir ... Kafama takildi yinede, ama spor yaptikcada o yag hucrelerinin kasa donusdugunude okumusdum... O kadar çok bilgi varki hangisi dogru hangisi yanlis insan teredute dusuyor :)

Ama spor konusunda gaz verdiniz, bu aksam baslicam, inaniyorum!! En az 30 dk, hadi bakalimm :)

Günaydın günlük.
Bu sabah süper bir kahvaltı yaptım. Ardından iş yerine gelince, Adana'dan gelen bir tatlı ikram edildi, ondan yedim. Gün içinde bu tür bir şey yenecekse sabah saatlerinde yenilmeli, genel kanı da bu yönde. :) 8de yediğim bir şeyi, akşam 8e kadar hayli hayli yakarım gibi gözüküyor.

Yeni yılın ilk pazartesisi bereketli olur umarım. :)

Eki Görüntüle 1734869

Sağdaki yeşil arkadaş haşlanmış pazı :) Dolapta görünce canım çekti :kk77:

Afiyet olsun kuzum ağzım sulandı valla tabak bomba ! :kk77: Mutlu haftaların olsun <3

Simdi ben butun kilolaim henuz vermedim, ve sorunlu bolgem gobegim. Bacaklar ve popo kismi icin bolgesel hareketler yapmam gerek, yapmasamda onu anlamis durumdayim :KK70:

Canım şöyle izah edeyim sana biliyorsun ben uzun süredir iyi kötü sporumu yapıyorum, bir düzenim var. Kilomda hedefime çok yakın zaten 47 den aşağı , 50 den yukarı olmak istemem. Ama buna rağmen bacaklarım hala yeterince zayıf değil. Göbeğim de dümdüz değil :) gel gör ki benim vücut yapım yani genetiğim böyle. Belim incecik, üst vücudum çok zayıf, yediğimde pıt diye bir göbek çıkar ama spor yaptığımda gördüm ki göbek gayet düzleşebiliyor, bacaklar dahi inceliyor. En azından kalın da olsa taş gibi sımsıkı oluyor ve rahatsız olmuyorsun. Hatta incecik bacaklar hayal ederken bu halini sevmeye başladım. O yüzden Vernaya katılıyorum. Zaten kilolarımız ideale yakın. Ben açıkçası yaz ayları hariç kardiyo fazla yapamıyorum soğuktan falan ama kilom sabit, vücudum da sımsıkı oluyor. Karnım şuan taş gibi evet hafif göbek var ama üzerine gidince kayboluyor. Ben sana limon kürü öneriyorum, sporla destekleyince dümdüz karna sahip oluyorsun :)

Afiyet olsun kuzum ağzım sulandı valla tabak bomba ! :kk77: Mutlu haftaların olsun <3

Canım şöyle izah edeyim sana biliyorsun ben uzun süredir iyi kötü sporumu yapıyorum, bir düzenim var. Kilomda hedefime çok yakın zaten 47 den aşağı , 50 den yukarı olmak istemem. Ama buna rağmen bacaklarım hala yeterince zayıf değil. Göbeğim de dümdüz değil :) gel gör ki benim vücut yapım yani genetiğim böyle. Belim incecik, üst vücudum çok zayıf, yediğimde pıt diye bir göbek çıkar ama spor yaptığımda gördüm ki göbek gayet düzleşebiliyor, bacaklar dahi inceliyor. En azından kalın da olsa taş gibi sımsıkı oluyor ve rahatsız olmuyorsun. Hatta incecik bacaklar hayal ederken bu halini sevmeye başladım. O yüzden Vernaya katılıyorum. Zaten kilolarımız ideale yakın. Ben açıkçası yaz ayları hariç kardiyo fazla yapamıyorum soğuktan falan ama kilom sabit, vücudum da sımsıkı oluyor. Karnım şuan taş gibi evet hafif göbek var ama üzerine gidince kayboluyor. Ben sana limon kürü öneriyorum, sporla destekleyince dümdüz karna sahip oluyorsun :)

Ooow fena gaza geldim :D
Cok guzel anlatmissin vallaha siir gibi haha, insanin gidip hemen spor yapasi geliyor :)
Peki o zaman, zarari olmadiginin kanaatine variyorum, ve yeme icme duzenim tam oturduguna gore artik spora gecebilirim diye dusunuyorum :)

Limon kürü derken, yogurtla beraber olanmi ?

Ooow fena gaza geldim :KK70:
Cok guzel anlatmissin vallaha siir gibi haha, insanin gidip hemen spor yapasi geliyor :)
Peki o zaman, zarari olmadiginin kanaatine variyorum, ve yeme icme duzenim tam oturduguna gore artik spora gecebilirim diye dusunuyorum :)

Limon kürü derken, yogurtla beraber olanmi ?

Süpersin e bu kadar iradeye kısa sürede kilo verdin, kısa surede de vücudunu şekle sokarsın eminim :KK200:
Haha şiir gibi mi ay gülesim geldi :KK70: hayatımın aşkı olmuş artık bu iş görüyorsun :-)

Evet canım 3-4 yk yağsız ya da yarım yağlı yoğurda yarım limon+pul biber. Yatmadan önce yiyorsun sabaha prrr tuvalettesin :KK70:

Süpersin e bu kadar iradeye kısa sürede kilo verdin, kısa surede de vücudunu şekle sokarsın eminim :KK200:
Haha şiir gibi mi ay gülesim geldi :KK70: hayatımın aşkı olmuş artık bu iş görüyorsun :-)

Evet canım 3-4 yk yağsız ya da yarım yağlı yoğurda yarım limon+pul biber. Yatmadan önce yiyorsun sabaha prrr tuvalettesin :KK70:

:D :D :D Aslinda wc sorunum yok ama, olsun onuda deniyeyim bakalim :)

Haha evet ya sen sporla resmen ask yasiyorsun, banada nasip olur insallah... Haha aylardir "darisi basima" modundayim bir icata gecemedim yaa :D

:KK4:
:KK70: :KK70: :KK70: Aslinda wc sorunum yok ama, olsun onuda deniyeyim bakalim :)

Haha evet ya sen sporla resmen ask yasiyorsun, banada nasip olur insallah... Haha aylardir "darisi basima" modundayim bir icata gecemedim yaa :KK70:
Olacak olacak olacak 40 kere söyledik artık olsun bir zahmet :KK70:Bi yarım saatcik ayırabilirsin hadi ama :) ocak sonu vücut ölçülerimi tekrar alacağım işte o Zaman büyük fark göreceğiz eminim artık o Zaman da devam etmemezlik edemezsin :KK68::KK73:yoksa bozuşuruz, kızarım :KK4:

:KK4:
Olacak olacak olacak 40 kere söyledik artık olsun bir zahmet :KK70:Bi yarım saatcik ayırabilirsin hadi ama :) ocak sonu vücut ölçülerimi tekrar alacağım işte o Zaman büyük fark göreceğiz eminim artık o Zaman da devam etmemezlik edemezsin :KK68::KK73:yoksa bozuşuruz, kızarım :KK4:

Ooww çok korkdum ama simdii :o
Tamam bu aksam basliyorum !
Zaten annemde diyet girdi :D Beraber yuvarlaniriz artik :D

Ooww çok korkdum ama simdii :eek:
Tamam bu aksam basliyorum !
Zaten annemde diyet girdi :KK70: Beraber yuvarlaniriz artik :KK70:
Oh oh benimki de girse keşke. Biz de spor yapıyoruz sadece :KK70: hatta tam şuan koca pilates topuyla yanımda biz de böyle yuvarlanıyoruz :KK70: kolay gelsin tatlım :KK68:

4. Gün

Beslenme tamam!
Cassey 4 Ocak tamam.! Son 2 video yapılmadı, regl iken buna da şükür :)
1 dk headstand yapıldı. Araştırdım ve ruh sağlığından beden sağlığına her yönde olumlu etkileri varmış. Yapmak da gerçekten mutlu ediyor :)

Tam buğday unundan waffle yapıldı evde bu akşam. Ama yemedim. Çünkü nutella vardı :)
Yarın sabah aynı şekilde tam buğday unundan krep yapıp nutella ile yiyebilirim :) Akşam yemek yerine sabaha bıraktım, hem de regli regli bak seeen :D

Bugnkü spor kan ter içinde bıraktı valla, oh be :)

Günaydıın.
Bu sabah tam buğday unu, süt ve yumurta ile mini kreplerimi yaptım. Yemek kaşığı ile 5-6 tane olacak kadar yapıp üzerine nutella sürüp yedim. Azıcık da kepek ekmeğine kavurmalı kaşarlı tost yaptım. :)

Aslına bakarsanız sabah kalktığımda canım nutella çekmiyordu. Akşam yemediğim için ve bu akşam canım istemesin diye yedim. Ha irademe saygısızlık etmiş oldum bence, canım istemiyorsa yememeliydim, akşam da yemezdim nolacaktı ki :)
Neyse sıkıntı değil zaten ama canım istemedikçe yememeliyim sonra canım çeker diye. Kesinlikle yediğimden pişman değilim ama yemeyebilirmişim de bunu gördüm. :)
Sabah karbonhidrat patlaması yaşandığından gün içinde daha fazla almamaya özen göstericem :)

Back
X