Sahi neydi vefa?

bitutam vefa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
334
92
48
33
Yokluk içinde büyütüp okutan, küpelerini satıp özel okul kitaplarını alan, düğününde elinden gelen her şeyi alan, kısacası ömrünü evlatlarına adamış anneyi 10 dakikalık mesafede oturupta bir ay görmemek miydi? Artık inanmıyorum kardeş olduğumuza. Benim annem böyle yetiştirmedi çünkü bizleri. Ne diyim kendi adıma senin için yaptığım her fedakarlık için binlerce kez pişmanım.

Çok zor.iyilik yapıp nankörlük görmeyi iyi bilirim. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. ÇOK AMİN...

Belki kendince çözemediği problemleri vardır. Bir insan durduk yere böyle olmaz. Size yansıtmak istemiyor bile olabilir. Konuyu bilmiyorum ihtimal dahilinde yorumum. Anneye kötü davranılmıyor, ağır hakaretler vs yok, uzaklaşma var ise bence bir sorun olup olmadığını sorgulayın. cephe alıp hak hukuk davasına girilmeden önce konuşmayı çözmeyi deneyin bence

Belki de sizin bilmediğiniz başka Bir problem var annenizle
Abinizle siz görüşüyormusunuz??
Annenizin anneler gününü kutluyorum

Birine vefasız demek için fazla yetersiz bir durum. Biri anneniz biri kardeşiniz de olsa onların ilişkisi başka, sizinki başka. Abartmışsınız. İnsanların ne yaşadığını neyi neden yaptığını bilemezsiniz. Kaldı ki ayda bir kere görmek de aşırı bir şey değil zaten. Lafını etmeye değmez.

Annem hiçbir şey demiyor ama ben üzüldüğünü hissediyorum. Geldiği zaman iğneleyici laf etmez annem. Ama sanki soğukluk var yani anlamadığımız. (birçok kişiye göre yüklü miktarda maddi yardımları oldu ailemin) Hani kanlı bıçaklı bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…