- 8 Nisan 2015
- 334
- 92
- 48
- 33
- Konu Sahibi bitutam vefa
-
Keşke yıpratmamak elimizde olsa. Allah vefa duygusu olamayan insanlarla karşılaştırmasın cidden.Bazı insanlara ne yaparsanız yapın vicdan, merhamet aşılayamazsınız. Konu ne bilmiyorum ama kendinizi yıpratmayın
Kendisi erkek, okumuyor yani. Böyle bir şey yapmam sadece içimi dökmek istedim.Kardeşiniz okuyor mu burda?
Yoksa bu mesajı ona atın yerine ulaşsın
Evet çok zor, kalp ağrıyan bir organmış sahiden sayesinde öğrendim..Çok zor.iyilik yapıp nankörlük görmeyi iyi bilirim. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. ÇOK AMİN...
Keşke tanınmayacağımı bilsem de tüm detaylarıyla anlatabilsem. İnanın abartmıyorum.Abartmıyor musunuz? Görende 1 sene aramamış sormamış sanar.
Ben hayatımla ilgili okadar kilit şeyler söylüyorum ki, yıllardır daha tanıyan çıkmadı beni. Rahat olun anlatın.Keşke tanınmayacağımı bilsem de tüm detaylarıyla anlatabilsem. İnanın abartmıyorum.
Tabiki beş parmağın beşi bir değil. Ben annem adına üzüntümü dile getirdim.Herkes sizin kadar ilgili olacak diye bir kaide yok.
Öyle değildi aslında, sonradan değişti.Bazı insanlar vefalı olmuyor. Kıymet bilmiyor. Karakterleri öyle.
Annem hiçbir şey demiyor ama ben üzüldüğünü hissediyorum. Geldiği zaman iğneleyici laf etmez annem. Ama sanki soğukluk var yani anlamadığımız. (birçok kişiye göre yüklü miktarda maddi yardımları oldu ailemin) Hani kanlı bıçaklı bir durum değil.Belki kendince çözemediği problemleri vardır. Bir insan durduk yere böyle olmaz. Size yansıtmak istemiyor bile olabilir. Konuyu bilmiyorum ihtimal dahilinde yorumum. Anneye kötü davranılmıyor, ağır hakaretler vs yok, uzaklaşma var ise bence bir sorun olup olmadığını sorgulayın. cephe alıp hak hukuk davasına girilmeden önce konuşmayı çözmeyi deneyin bence
Annemlere geldiğinde görüşürüm .Teşekkürler bu arada.Belki de sizin bilmediğiniz başka Bir problem var annenizle
Abinizle siz görüşüyormusunuz??
Annenizin anneler gününü kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?