Sari arif nerde kaldi yaEn başta ben öyle kabullenmiştim zaten ama şimdi onda da yan çiziyor
Sari arif nerde kaldi ya
Eski heyecan yok bizde, ben onu anladim, gozler uzerimizdeydi androO böyle seviyeli ciddi ilişkilerle ilgilenmiyor, daha marjinal olmalı
Senin yüzünden, monotonlaştırdın iyice. Bir süre ara mı versekEski heyecan yok bizde, ben onu anladim, gozler uzerimizdeydi andro
Senin yüzünden, monotonlaştırdın iyice. Bir süre ara mı versek
Naz ara vermekten nefret edermiş öyle dedi bana
Tamam sakin olara vermek nedir yaa, bi süre yemek yemiyim ara veriyim diyemiyosun sonuçtadimi, ilişkiye ara vermek nedir
Ben de nefret ederim, olmaz oyle sey, ya herro ya merro!Senin yüzünden, monotonlaştırdın iyice. Bir süre ara mı versek
Naz ara vermekten nefret edermiş öyle dedi bana
Aha gitti kafaerkek çocuk hastasıyım ben zaten, tohuma kaçacam yakında, ne zaman çocugum olacak, ben ne zaman evlenecem
Aha gitti kafa
Nasil abartiyorsun naz, daha 29sun la, tohuma kacmismisgitti tabi, yaşım 55 oldo hala kocam yok çocugum yok ne olacak benim bu halim
erkek çocuk hastasıyım ben zaten, tohuma kaçacam yakında, ne zaman çocugum olacak, ben ne zaman evlenecem
Nasil abartiyorsun naz, daha 29sun la, tohuma kacmismis
Bizim genlerimizi aktarmamamız gerekiyomuş insanlık için tehlikeliymiş
Naz sen avatarini degistirsene, cozunurluk cok kotu olmus
Ne başka kadını? Bizzat kendi fotolarımızı koyuyoruz gısgançne koyayım ki avatarasizin gibi başka kadınların resmini mi koysam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?