Bi gidin de önce
Ay naz daraldım valla bilmiyorum istiyosan git istemiyosan gitmeben o uyuzun huyunu biliyorum o gidecez dediyse başına bişey gelmezse gider, ben kendi kendimi oyalıyorum sadece belki gitmeyiz diye
Ay naz daraldım valla bilmiyorum istiyosan git istemiyosan gitme
Fazla düşünüyosun düşünme içinden nasıl geliyosa öyle yap. Ya istiyorsundur ya istemiyorsundur. Karşı cins ilişkilerimde hiç böyle derin düşünmedimbak sen 2 günde sıkıldın benden, ben 29 yıldır bu gelgitlerle yaşıyorum
Hocaya yap bunu
Verdikleri akla bak, basimi yakacak manyaklarhocaların karşısında yap ki etkili olsun hex
Angelic naber?günaydın kızlarr
kimssee yok muuuu
Ben bunu giysem evde takilmayi tercih ederiz haci
Iyi hadi gozun aydin, o kadar sans diledik kizim burdaKızlar cok mutluyum
Dersleri tam olarak secebilen nadir insanlardanım. Şansım yaver gitti
Hahahaah sorunlu yaGözün aydın canımBazen benim de öyle şansım yaver giderdi ilk günden alırdım hepsini sonra kontenjanı artırırlardı herkes rahat rahat alırdı ya da başka ders açarlardı bu sefer de ya acaba bunu almakla iyi etmedim mi diye düşünürdüm
Az dovmusler de ondanaraya giren hep arada kalır zaten
Allahın 4 mevsim yaşanan ülkesinde neden ingiliz soyluları gibi takılıyorsun o zaman
ahh ben o düşünmeme işini bi yapabilsem, bulutlar aralanıp pembe bir dünyam olacak ama yapamıyorum. mal mıyım neyimFazla düşünüyosun düşünme içinden nasıl geliyosa öyle yap. Ya istiyorsundur ya istemiyorsundur. Karşı cins ilişkilerimde hiç böyle derin düşünmedim
Az dovmusler de ondan
Ya esmerim lan ben, yakindan gorunce esmermissin kiz diyeceksin, gelme uzerimeHex de esmer sanıyo ya kendini yavrum
Ya yolladim ya link iste mis gibi kizim, alsana onlardan bir tane, ben turkiyede olsam hemen atmistim cebe bir taneYaaa bana düğünde giymelik elbise bulun
Ciktin mi la isten?bahsedilecek pek bişeyim yok ondandır
mimarım, 29 yaşındayım. ikametim sakarya da olmakla birlikte şuan iş aramak için ankarada bulunuyorum, işsizim parasızım aşksızım. yeter mi bu kadar daha da yazayım mı yoksa
iyi erkekler erken kapılıyorsa iyi kadınlar da erken kapılıyordur, o zaman bir kötü kadınlarız
benim çevremdeki herkes çok seçici sanırım kimse beni seçmiyor
Ne alakasi var be, yasla degil bu isler yavrucugumdha ne kadar beklemeyi düşünüyn yaşın gelmiş yaşın geçmiş bile
hadi 12 ay olsun
Ciktin mi la isten?
Beni bile alan olduysa rahat ol bebegim
Aha bugun formunda benimki
ahh ben o düşünmeme işini bi yapabilsem, bulutlar aralanıp pembe bir dünyam olacak ama yapamıyorum. mal mıyım neyim
Hosbulduk yavrumhoşgeldin hex im
Benim isime gelirhee çıktım, ama evdekiler nasıl bıktıysa benden başlarından attılar ankaraya
Hosbulduk yavrum
Benim isime gelirEe orduevinde kalip is mi bakacaksin simdi, plan ne kuzu?
Ben aralik sonu ocak basi gibi orda olacagim, sen mi gideceksinşuan memlekette iş yok bi yasa bekliyorlar, o da ocak gibi çıkacakmış. o zamana kadar sanırım buralarda olup iş bakacam. eger burda saglam bir iş bulursam kalırım burda, bulamazsam da memlekette işler yoluna girdigi gibi gidecem işte bakalım.
Ben aralik sonu ocak basi gibi olacagim, sen mi gideceksinIs bul bana ne
802 tane mesaj yazdim sana anca isedim geldim
Naber?
O zaman iki turlu de uyarya gitsem bile yol 3.5 saat, atlar geliriz nolacaksana yollar feda bebişim
Period geliyordurİyiyim başım ağrıyor biraz. Senden naber yavru?
O zaman iki turlu de uyarAma otobuse atla gel yapmazsin ki sen ya, usenirsin, isin gucun olur vs
O geldi gidiyo bilePeriod geliyordur
Kalktim iki goy goy sonra ders ne olacak amk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?