Belki beni gorunce sevmiyeceksin naz, aha tipe bak sevimsiz diyeceksin belki benim icinşu an sırf arkadaşlarım sebebiyle ankaradayım, saenin için mi gelmeyecem pehhh
Bugun bir sey yapmayacagim dedigim gun yokta her gun bugun bunlar yapilmali diye kalkmaktan sinir abidesi oldum, yok be agzini bozmak degil gunluk kullanimO geldi gidiyo bile
Oo ağzını bozmalar falan epey dertlisin
Benim sevimsiz olduğumu düşündüğünüz halde görüşüyorsanız bence seninle de görüşebilirBelki beni gorunce sevmiyeceksin naz, aha tipe bak sevimsiz diyeceksin belki benim icin
Bugun bir sey yapmayacagim dedigim gun yokta her gun bugun bunlar yapilmali diye kalkmaktan sinir abidesi oldum, yok be agzini bozmak degil gunluk kullanim
Laf mi sokuyorsun lan sen bana?!Benim sevimsiz olduğumu düşündüğünüz halde görüşüyorsanız bence seninle de görüşebilir
Ya yok dun 12'ye kadar oturdum, ben ayarlarim kuzum sallama sen, zaten sonlara dogru gelememSuçlu hissediyorum bazen seni burda çok oyalıyoruz diye. Git tezini yazsana olum bitir de gel artık
Laf mi sokuyorsun lan sen bana?!
Ben senden de sevimsizim belki
Ya yok dun 12'ye kadar oturdum, ben ayarlarim kuzum sallama sen, zaten sonlara dogru gelemem
Belki beni gorunce sevmiyeceksin naz, aha tipe bak sevimsiz diyeceksin belki benim icin
Ben buraya gireyim diye tezimi yakar miyim manyak, evet arada oyalaniyorum ama onu da yapmasam deliririm, 2 yildir ders, tez vs. Danismanlarim supersin aslansin kaplansin deyip duruyorlar zatenYoooooo
Pekala, o kadar emek verdin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şuraya giricem diye pok olmasın da
Mantiklio zaman bi kere gelmek için söz veriyim de ikincilere bakarız
İyi hadi bakalım aslan parçasıBen buraya gireyim diye tezimi yakar miyim manyak, evet arada oyalaniyorum ama onu da yapmasam deliririm, 2 yildir ders, tez vs. Danismanlarim supersin aslansin kaplansin deyip duruyorlar zatenAma 1 bir haftaya falan gelemeyebilirim, en gec 1 aya submit edecegim cunku
Mantikli
Bdv ye konu açmış biri düşük yapmak için napmalıyım diyeYolarlar onu lan
Mantikli
Mumkunya fake tir, ya da aptal
belki de sen sevmezsin beni, bu manyak nerden çattı dersin, bi daha çağırmazsın evine
Mumkun
Ya spora baslamam lazim ya
Saka giiizzzerkek olsan bu laftan dolayı Allahın tribini yerdin de hadi neyse hem cinsimsin sana torpil geçiyorum
Saka giiizzzSeni sevmeyenin agzini gozunu kirsinlar
Ben senin begenini costurayim ya, nerde kalmissin kizim sen?
ben kuru gürültü konuşuyorum zaten kk da, kimse begenmiyor beni
beni sevmeyenin agzını gözünü kıracaklarsa adam kalmaz dünyada, kız kıza yaşayıp gideriz
Sinir var bu cocukta nazAAAAAAAA
Kırsak da kırmasak da kız kıza yaşıyorum zaten naz bizim için değişen bişey yokben kuru gürültü konuşuyorum zaten kk da, kimse begenmiyor beni
beni sevmeyenin agzını gözünü kıracaklarsa adam kalmaz dünyada, kız kıza yaşayıp gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?