Görüşürüz balBen gidiyorum hatunlar, kahvalti yapayim sonra da ders, firsat olursa aksam uzeri ugrarim
Opuldunuz
AAAAAAAA
Sinir var bu cocukta naz
Kırsak da kırmasak da kız kıza yaşıyorum zaten naz bizim için değişen bişey yok
Ben gidiyorum hatunlar, kahvalti yapayim sonra da ders, firsat olursa aksam uzeri ugrarim
Opuldunuz
noliy laa
fark ettim
erkek istiyorum oglum ben sıkıldım artık kızlardan
senin akşam üzerin bizim gece oluyor yani, buralarda olup seni bekleyecegim bebegim
Kafamı kalemtıraşa sokup çevirmek istiyorum
Gel kız gelhey allahımmmtek başına beceremezsin onu yardıma geleyim mi
Gel kız gelSen adını mahkeme kararıyla naz yaptırsana
Öyle miymiş ne alaka ya neyse babayı kızdırmayalımisim değiştirmek için babaya dava açmak gerekiyormuş, babam oyar beni ona dava açarsam
Öyle miymiş ne alaka ya neyse babayı kızdırmayalım
Ama reşit insanlarız kendi kararımız değil mi ya niye değiştiremiyoruz ki çok saçmaöyleymiş valla, benim arkadaşım değiştirdi ismini de o babayla görüşmüyor diye rahatça açtı davayı, ben babama dava açsam, o da red davası açar bi daha uğraş dur
babamız koyuyor ya adımızı ondan herhalde, hiç araştırmadım bu durumuAma reşit insanlarız kendi kararımız değil mi ya niye değiştiremiyoruz ki çok saçma
Ben de geldimmhey ben geldiimm
hey ben geldiimm
Ben de geldimm
Şuna bi baksanıza ya çok iyi değil mi
http://onedio.com/haber/dugunleri-o...en-ciftin-insani-gaza-getiren-degisimi-369005
neler yaptınız bakalım bugün
derslerle uğraştım bende sonra yattım uyudumben ıvır zıvır işlerimi hallettim, onun dışında kitap okudum buralarda takıldım vssen neler yaptın bugun
derslerle uğraştım bende sonra yattım uyudum
evett uyuyamamıştım doğru dürüst uyanamazsam diyedün gece az uyudun stresten bugun rahat bi uyku çekmişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?