incandessence birde rimel tattım
tam buraya yazdm müşteri geldi lan
benim işim gücüm var kızım seni mi takip edecem hep
incandessence birde rimel tattım
Ben de Gianfranco Ferre Rose istiyorum ya burada bulamadım niye yokbana wish of love parfum lazım, nerden bulacam
Al hadi al seni mi kırıcam
ben kaçtım kızlar işimi halledip geleyim.
adını söyleyebiliyon mu sen bunun bir kere deBen de Gianfranco Ferre Rose istiyorum ya burada bulamadım niye yok
ben temsilciyim gönderim sanabana wish of love parfum lazım, nerden bulacam
avonun en güzel parfümü mis gibi kokuyoAl hadi al seni mi kırıcam
İncandessence ne ola ki?
Tabi ki söyleyebiliyorumsaolasın kardaş
kolay gele yavrum
adını söyleyebiliyon mu sen bunun bir kere de
Haa baktım şimdi biliyorum ben bunu çok ağır bana göre ben böyle kokuları sevmiyorumavonun en güzel parfümü mis gibi kokuyo
hahaahahhasaolasın kardaş
kolay gele yavrum
adını söyleyebiliyon mu sen bunun bir kere de
ben temsilciyim gönderim sana
ama kalıcı değil kuzum ya
nefesim yetmez la benim onu okumayaTabi ki söyleyebiliyorumOğlum italyanca yazıldığı gibi okunuyor zaten
Sen bana mı gülüyosun?hahahahah
hahaahahha
biliyorum canım daha önce kullandım da ben sade çiçek kokularını seviyorum ve malesef çok da bulamıyorum
nefesim yetmez la benim onu okumaya
bende agır kokuları sevmem başımı agrıtır migdemi bulandırırHaa baktım şimdi biliyorum ben bunu çok ağır bana göre ben böyle kokuları sevmiyorum
Biliyorum dedim ya kızım tanıdığım biri kullanıyodu bunu anne parfümü gibi bencebende agır kokuları sevmem başımı agrıtır migdemi bulandırır
ama bu öyle değil
sıktıktn 10 dakika sonra bambaşka oluyor cok güzel cok kalıcı
hıhhh
femme de cicek kokusu ona vereceğin paraya yazık bence yabiliyorum canım daha önce kullandım da ben sade çiçek kokularını seviyorum ve malesef çok da bulamıyorum
nefesim yetmez la benim onu okumaya
hiç alakası yok bence hep genç kesim kullanıyorBiliyorum dedim ya kızım tanıdığım biri kullanıyodu bunu anne parfümü gibi bence
Tamam kızmahiç alakası yok bence hep genç kesim kullanıyor
daha hiç orta yaşlı alanı görmedim
ten uyumuda önemli
neyse .
Hahaha nefes kesici
femme nin fiyatı ne kadar ki, onu hiç duymamışımfemme de cicek kokusu ona vereceğin paraya yazık bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?