Yves Rocher nin yeni çıkan parfümü çook güzel naz ondan al hafif bir koku o dabenim nefesim zaten kesilmeye bahane arar hep
femme nin fiyatı ne kadar ki, onu hiç duymamışım
benim ideal kokum tam wish of love işte, o da indirimdeyken bayagı uyguna geliyordu şu an fiyatını hiç bilmiyorum
Avon burada hiç öyle mağazada falan satılmıyor ya ben hiç görmedim biz hep aracıyla alıyorduksu an fiyatı 20 tl canm femme de 35 tl
orda yok mu avon gibi bir yer bakablirsn ordan :))
kızmadımm kiTamam kızma
oda kötü olur ya görmeden etmeden demiAvon burada hiç öyle mağazada falan satılmıyor ya ben hiç görmedim biz hep aracıyla alıyorduk
Ya işte tester ları koklayıp öyle alıyorduk ama mağazası olsa elimin altında olsa daha iyi olurdu tabi.oda kötü olur ya görmeden etmeden demi
Yves Rocher nin yeni çıkan parfümü çook güzel naz ondan al hafif bir koku o da
su an fiyatı 20 tl canm femme de 35 tl
orda yok mu avon gibi bir yer bakablirsn ordan :))
kızılayda magazası var sanırım bu dedigin rocher lı zımbırtınınbi gittigimde bakarım ordan kokusuna
avon hiç görmedim ben burda, çevremde satıcılıgını yapan kimse de yok ama illa da wish of love istiyorum
Evet izmir caddesinde var. Dediğim şu bak ben çok beğendim.
http://www.yvesrocher.com.tr/contro...ategory=3000/~product_id=25295?cmSrc=Category
Anladım kuzum fikir versin diye dedim.çiçeksi dediğine göre beğenirim tahminen ama fiyat şu an beni aşar bebekiş bulana kadar daha uygun bişeylerle idare etmem lazım, yoksa benim zaten kullandıgım bi parfum vardı da alamadım işte yenisini bitince
Anladım kuzum fikir versin diye dedim.
Nerdesin kızımoda kötü olur ya görmeden etmeden demi
Selam hexSelam millet
Selam millet
Iyidir tatlim, gec yattim azicik yeni kalktim, senden naber?Selam hex
napıyorsun
Naber fistigim?
ya dışarı çıktım bende çok rüzgar vardı başıma agrı girdiIyidir tatlim, gec yattim azicik yeni kalktim, senden naber?
Naber fistigim?
Iyidir tatlim, gec yattim azicik yeni kalktim, senden naber?
Naber fistigim?
ya dışarı çıktım bende çok rüzgar vardı başıma agrı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?