Yettin baye yettin booo, yanbooooo
Sabah 8:14 bebegim, biraz gec kalktim, birazdan cikacagim, seslenmeden cikmayayim dedim, gunaydiinnn
misli muslu konusma kizim benim hakkimdaNaz sana zahmet bir androyu dover misin, cunku maasli mesai tamamliyormus gibi 9:00-6:00 sikayet ediyor da Gunaydin bebegim sana da
Ya kiz gisganc dedim sana ben!! Ben de topik acacagim diyor, hex halt yesin diyor falanbide diyorlar ki hex tez yazacakmış, artık bizimle ilgilenmeyecekmiş
Ya kiz gisganc dedim sana ben!! Ben de topik acacagim diyor, hex halt yesin diyor falan
7de kalkmam lazim, sabahlari laps diye cikamam evden, ama gec yattim dunsabah 8.14 de geç kaldım mi diyorsunbiyolajik saatinin önünde saygıyla eğiliyorum
ben döverim sorun degil dee o illa hex beni dövsün diye tutturursa napayım
Ba ba ba hareketlere bak!!bi de o topiğe evli olanları almayacakmış
7de kalkmam lazim, sabahlari laps diye cikamam evden, ama gec yattim dun
Ba ba ba hareketlere bak!!
Sabah 8:14 bebegim, biraz gec kalktim, birazdan cikacagim, seslenmeden cikmayayim dedim, gunaydiinnn
misli muslu konusma kizim benim hakkimdaNaz sana zahmet bir androyu dover misin, cunku maasli mesai tamamliyormus gibi 9:00-6:00 sikayet ediyor da Gunaydin bebegim sana da
Yaaaaaa imzaya bakkkk biri peçete meçete ne varsa getirsin aboğğğ yağlı salçalı malçalıııııGelen vurdu giden vurdu
Yaaaaaa imzaya bakkkk biri peçete meçete ne varsa getirsin aboğğğ yağlı salçalı malçalııııı
Ozelde konustugumuz seyleri neden burda ifsa ediyorsun kizim sen!!Almıcam tabi evlileri yettiniz be yok kaynanadan şikayet ederler yok takıları beğenmezler yok ilgisiz derler, nankörler onu bulamayanlar da var
Evde otamatikman keyif yapmaya idaklaniyorum, kutuphaneye gitmeye basladim bir suredir, gerci bugun 2. gunhee çalışmak için kütüphaneye gidiyorsun degil mi, evde yazmıyorsun sen tezi
Donunce hacisen bak icabına artık ben karışmıyorum
Hıııı tatlı mı bence hiç tatlı değilÇok tatlı diğmi
Ucube!!Çok tatlı diğmi
Hosgeldin, iyiyiz diyelim iyiymis gibi davranalimHıııı tatlı mı bence hiç tatlı değil
Bana bu kare tatlılık vermiyor ya =( ben yağdan salçadan vs nefret ederimmmm =(
Selamlar bu arada.. =) Nasıllarsınız..
Ya bırak yok yüzüğünün taşı küçükmüş de fotoğraflarda parlamıyomuş, yok kaynanası dolmayı kekikli yapıyomuş da midesine dokunuyomuş yok beyi eve gelirken frambuazlı değil de çikolata kaplı pasta alıyomuş falan filan bıktım senin evliliğindenOzelde konustugumuz seyleri neden burda ifsa ediyorsun kizim sen!!
Bende iyi sayılırım yoruldum birazHosgeldin, iyiyiz diyelim iyiymis gibi davranalim
Senden naber?
Evde otamatikman keyif yapmaya idaklaniyorum, kutuphaneye gitmeye basladim bir suredir, gerci bugun 2. gun
Donunce haci
Hıııı tatlı mı bence hiç tatlı değil
Bana bu kare tatlılık vermiyor ya =( ben yağdan salçadan vs nefret ederimmmm =(
Selamlar bu arada.. =) Nasıllarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?