Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ekmek hic yememekte iyi degilim neverim bildigim kadariyla, seker ve tuzu cok azalt, ekmegi tam bugday ekmegi ye, ve maksimum 1-2 dilim, ya da yemem dersen yerine ceviz ye...
Acaba diyetisyenemi gitsem yoksa kendim mi ekmegi sekeri abur cuburu kessem

Evet yaa gitsin kilolar
Zayifliyayim da kiskananlar catlasin
Bide her goren demiyomu sen kilomu aldin die salaklar ya

Sen bakma onlara havadan sudan muhabbetlerden sonra %90 bu söylenir kilo almaya çalışana da zayıfladın mı denir

Nasil hesapliycam 14000 i ?
http://www.tamsofra.com.tr/index.php/kalori_cetveli Burdan bak loringiz
Bnm karnimda hamile karni gbi
Diyetin bitince bir daha konusalim
Ben once bi zayifliyim hem diyetle yuruyusu biranda yaparsam bacak yapim duzelmezmi
Kesinlikle kilo verip, duzenli yuruyus yaparsan kesinlikle faydasi olur, fazlaliklar gittigi gibi kalana da bolgesel sporla bir abanirsin bitti gitti
Öyle mi diyosun ya? Ben hep şöyle karınlara imrendim.

Amam benimki şundan

Anladın dimi
Anladim ve bana ustteki gobek hic guzel gelmiyor desem, plastik gibi... Benimki alttakinden ama 53-54 kilo halim, su an 57-58 im
Kilolari vericem vermem lazim pozitifim pozitifim
Supersin yavru
Acaba diyetisyenemi gitsem yoksa kendim mi ekmegi sekeri abur cuburu kessem
Aynen bence once kendin dene, 1400 kalori say, altina sakin inme sagliksiz, ac kalmadan ama tok da kalkmadan yemek ye, ekmegi maksimum esmer ekmek ye ve bir iki dilim ya da ceviz ye, en gec 7 de aksam yemegi ye, cok ac kalirsan yagsiz yogurt ve yarim elma, haftada en az 4 gun yuruyus yap, 2-3 litre su ic, yesil cay ve sutsuz kahve ic, metabolizmayi hizlandirirlar ve abur cubur yeme, cok cok canin cekince, mesela regl donemlerin sutlu tatli ye

Evet yaa gitsin kilolar
Zayifliyayim da kiskananlar catlasin
Bide her goren demiyomu sen kilomu aldin die salaklar ya
Ben sinir olurum onlara, kilo versen kimse soylemez ama, hatta sorsan bilmiyorumki anlamadim caniiim ya ben anlamam derler
Sabahlari yuruyus yapsam aslinda super olur
Kendini en iyi ne zaman hissedeceksen o zaman yap, keyif alarak yap...

Yarin basliyorum
Hadi bakalim

Ay ben de gaza geldim yarın spora başlıyorum Vücut istiyor resmen hantallaştım iyice

Ben sinir olurum onlara, kilo versen kimse soylemez ama, hatta sorsan bilmiyorumki anlamadim caniiim ya ben anlamam derler

Kendini en iyi ne zaman hissedeceksen o zaman yap, keyif alarak yap...
Yok ya artik gerçekten zayiflamam lazım... ayni kilom bn bliyorum kendimi ama bi sure gorusmedgim biriyle karsilasiyim hmn kilomu aldin dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…