Acaba diyetisyenemi gitsem yoksa kendim mi ekmegi sekeri abur cuburu kessemEkmek hic yememekte iyi degilim neverim bildigim kadariyla, seker ve tuzu cok azalt, ekmegi tam bugday ekmegi ye, ve maksimum 1-2 dilim, ya da yemem dersen yerine ceviz ye...
Vercez vercez yarın başlıyoruzKilolari vericem vermem lazim pozitifim pozitifim
Abur cuburu direkt kes zaten tuz da selülit ve basen olarak geri dönüyor zaten onu da azalt benceAcaba diyetisyenemi gitsem yoksa kendim mi ekmegi sekeri abur cuburu kessem
Acikinca cubuk kraker yiyerek kilo vermistim onceden ama cok yemiyordum tabiAbur cuburu direkt kes zaten tuz da selülit ve basen olarak geri dönüyor zaten onu da azalt bence
Evet yaa gitsin kilolarVercez vercez yarın başlıyoruz
Sabahlari yuruyus yapsam aslinda super olurBir de spora başlayınca istesen de çok yemiyorsun vücut almıyor benim iştahım kapanıyor hep spor yaparken. Canım istemiyor.
Evet yaa gitsin kilolar
Zayifliyayim da kiskananlar catlasin
Bide her goren demiyomu sen kilomu aldin die salaklar ya
http://www.tamsofra.com.tr/index.php/kalori_cetveli Burdan bak loringizNasil hesapliycam 14000 i ?
Diyetin bitince bir daha konusalimBnm karnimda hamile karni gbi
Kesinlikle kilo verip, duzenli yuruyus yaparsan kesinlikle faydasi olur, fazlaliklar gittigi gibi kalana da bolgesel sporla bir abanirsin bitti gittiBen once bi zayifliyim hem diyetle yuruyusu biranda yaparsam bacak yapim duzelmezmi
Anladim ve bana ustteki gobek hic guzel gelmiyor desem, plastik gibi... Benimki alttakinden ama 53-54 kilo halim, su an 57-58 imÖyle mi diyosun ya? Ben hep şöyle karınlara imrendim.
Amam benimki şundan
Anladın dimi
Supersin yavruKilolari vericem vermem lazim pozitifim pozitifim
Aynen bence once kendin dene, 1400 kalori say, altina sakin inme sagliksiz, ac kalmadan ama tok da kalkmadan yemek ye, ekmegi maksimum esmer ekmek ye ve bir iki dilim ya da ceviz ye, en gec 7 de aksam yemegi ye, cok ac kalirsan yagsiz yogurt ve yarim elma, haftada en az 4 gun yuruyus yap, 2-3 litre su ic, yesil cay ve sutsuz kahve ic, metabolizmayi hizlandirirlar ve abur cubur yeme, cok cok canin cekince, mesela regl donemlerin sutlu tatli yeAcaba diyetisyenemi gitsem yoksa kendim mi ekmegi sekeri abur cuburu kessem
Sabahlari yuruyus yapsam aslinda super olur
Ben sinir olurum onlara, kilo versen kimse soylemez ama, hatta sorsan bilmiyorumki anlamadim caniiim ya ben anlamam derlerEvet yaa gitsin kilolar
Zayifliyayim da kiskananlar catlasin
Bide her goren demiyomu sen kilomu aldin die salaklar ya
Kendini en iyi ne zaman hissedeceksen o zaman yap, keyif alarak yap...Sabahlari yuruyus yapsam aslinda super olur
Yarin basliyorumhttp://www.tamsofra.com.tr/index.php/kalori_cetveli Burdan bak loringiz
Diyetin bitince bir daha konusalim
Kesinlikle kilo verip, duzenli yuruyus yaparsan kesinlikle faydasi olur, fazlaliklar gittigi gibi kalana da bolgesel sporla bir abanirsin bitti gitti
Anladim ve bana ustteki gobek hic guzel gelmiyor desem, plastik gibi... Benimki alttakinden ama 53-54 kilo halim, su an 57-58 im
Supersin yavru
Aynen bence once kendin dene, 1400 kalori say, altina sakin inme sagliksiz, ac kalmadan ama tok da kalkmadan yemek ye, ekmegi maksimum esmer ekmek ye ve bir iki dilim ya da ceviz ye, en gec 7 de aksam yemegi ye, cok ac kalirsan yagsiz yogurt ve yarim elma, haftada en az 4 gun yuruyus yap, 2-3 litre su ic, yesil cay ve sutsuz kahve ic, metabolizmayi hizlandirirlar ve abur cubur yeme, cok cok canin cekince, mesela regl donemlerin sutlu tatli ye
Rapor etmeyi unutmaYarin basliyorum
Hadi bakalim
Yok ya artik gerçekten zayiflamam lazım... ayni kilom bn bliyorum kendimi ama bi sure gorusmedgim biriyle karsilasiyim hmn kilomu aldin dioBen sinir olurum onlara, kilo versen kimse soylemez ama, hatta sorsan bilmiyorumki anlamadim caniiim ya ben anlamam derler
Kendini en iyi ne zaman hissedeceksen o zaman yap, keyif alarak yap...
Yavru ceylanlar ben kaciyorum, tez artik beni bekler, oyalandim bugun, opuldunuz
Getmeyeydin eyiydiYavru ceylanlar ben kaciyorum, tez artik beni bekler, oyalandim bugun, opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?