Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ben de açım suan gdim yogurt yiyeyim en iyisi iyi getirdin aklıma kararliyim bu sefer basenlerim var bnm oda cirkin duruyo iste
Kararli olmak, kafada kesin karar vermek onemli, motive olacagin resimlere bak, kendine soz ver ve hallet, sonrasini dusun, azmedenin elinden hicbir sey kurtulmaz

Migrenim var bnm ac kalamiyorum pek diyetisyende ara ogun filan verir zaten heralde

Kararli olmak, kafada kesin karar vermek onemli, motive olacagin resimlere bak, kendine soz ver ve hallet, sonrasini dusun, azmedenin elinden hicbir sey kurtulmaz
Eskiden 18 kg vermisligim var isteyince veriyorum ama bu sefer cok uyusugum hic yeltenmiyorum rejime nedense

Sen balık eti seviyosun beni biliyorum
Kızın vücut tipi aynı ben bir an laan benim fotom mu acaba diye düşündüm Bundan biraz daha kiloluyum ama şu anda Vermem gerek
Aman bir iki kilo bir sey gider... ya balik et degil de sagliksiz duruyor fazla zayif ve kesinlikle yakismiyor... Bence soldaki bir cit spor yapip sıkılastigi zaman tamamdir, yani sen

Eskiden 18 kg vermisligim var isteyince veriyorum ama bu sefer cok uyusugum hic yeltenmiyorum rejime nedense
Kilo fazlan o kadar varsa hızlı verirsin en zoru 2-3 kilo vermek oluyor. Ama 10 kilo daha hızlı gidiyor. Ekmek yeme bir de hexin dediği gibi geç yemek yeme hemen zayıflarsın bak görürsün.

Aman bir iki kilo bir sey gider... ya balik et degil de sagliksiz duruyor fazla zayif ve kesinlikle yakismiyor... Bence soldaki bir cit spor yapip sıkılastigi zaman tamamdir, yani sen
Azcık kas istiyorum ben çok seviyorum kaslı vücut. Çizgi çizgi karnım ya kas yapısı öyle ama değiştiremem sanırım onu. Dümdüz olmuyo hiç iki yanda çizgi oluyo hep

Migrenim var bnm ac kalamiyorum pek diyetisyende ara ogun filan verir zaten heralde
Verir verir, olmadi sebze ve meyve yersin, yesil cay, kahve icersin, elma, yogurt, k-barlar, hepsi isini gorur... Ac kalma zaten, az ye, ac kalarak rejim yapilmaz daha da kilo alirsin... 14000 kaloriyi gecmemeye calis mesela gunluk...

Verir verir, olmadi sebze ve meyve yersin, yesil cay, kahve icersin, elma, yogurt, k-barlar, hepsi isini gorur... Ac kalma zaten, az ye, ac kalarak rejim yapilmaz daha da kilo alirsin... 14000 kaloriyi gecmemeye calis mesela gunluk...
Nasil hesapliycam 14000 i ?

O zaman başlıyoruz yarın hemen birbirimizi gaza getiriyoruz tamam mı?
Aynen ya gaza gelelim, birbirimize de rapor edelim ne yaptik ne ettik diye, bir de spora ve/veya rejime baslamadan vucut olculerinizi alin...
55 kg oldgum zmn bile basenlerim vardi yani hic inceltemedjm
Istedigin kadar kilo ver, bolgesel spor yapmadan gitmezler canim, dedigim videoyu 1 ay yapsan cok faydasini gorursun emin ol...

Ben once bi zayifliyim hem diyetle yuruyusu biranda yaparsam bacak yapim duzelmezmi

Valla bu sefer baya kilo vermek istiyorum mini etek giymek istiyorum ben
Ekmek hic yememekte iyi degilim neverim bildigim kadariyla, seker ve tuzu cok azalt, ekmegi tam bugday ekmegi ye, ve maksimum 1-2 dilim, ya da yemem dersen yerine ceviz ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…