5000 nee ???5000e geri gel haydi kolan gelsin
Getmeyeydin eyiydi
Topik açıldığından beri 1000 2000 3000 4000. mesajları hep ben yazdım o bir türlü yakalayamadı5000 nee ???
Bnm ayagimda sorun var cokta yuruyemiyorum agri yapiyor ama zorlayacagim kendimiYürüyüş bacak inceltiyor ve bel ağrısına iyi geliyor
Suan kacinci msjdayizTopik açıldığından beri 1000 2000 3000 4000. mesajları hep ben yazdım o bir türlü yakalayamadı5000i alacak inşallah
Bnm ayagimda sorun var cokta yuruyemiyorum agri yapiyor ama zorlayacagim kendimi
Ne zmn gelirsinuz tekrar kizlarGitsin kıızz tez yazıyor o yazık çok işi var onun yeterince oyalandı zaten
Suan kacinci msjdayiz
Belkim ben yazarim 5000 i beni nie saymiyosnz
Ay ben ne kdr cahilim ya hic bişey bilmiyorumAyağın ağrıyorsa zorlama sakın allah korusun daha kötü olur falan. Hula hoop çevirebilir misin? O acayip terletiyor ya öyle böyle değil hem bel inceltir.
Ne zmn gelirsin bidaha ben burdayim artik takibe aldim gorusuruzbende kaçtım kızçeler, gönlümün uyuzu uyandıbirazdan damlar ne yazıyorsun diye yanıma yakalanmayım
Ben baktim 280 kusur msj kalmis azimli sican daglari delermisSeni saymadığımdan değil canım o pusuda bekliyor yakalıcam diyeBu sefer de sana kaptırırsa kesin çıldırır sen yaz
Ne zmn gelirsinuz tekrar kizlar
bende kaçtım kızçeler, gönlümün uyuzu uyandıbirazdan damlar ne yazıyorsun diye yanıma yakalanmayım
Ay ben ne kdr cahilim ya hic bişey bilmiyorum
Bn diyetisyene gdeyim en iyisi yaEv darma dağın yarın ev toplucam akşama doğru gelirim sanırım gerçi spor yapıcam sen de diyetisyene git istersen ya da kendine liste hazırla yarın rapor edersin bize
Sen burda mıydın ki?
HahahÖğreniyosun işte bana takıl zayıflatayım seni
Nerde gordun o kdr erkegi gitme yaaO değil de bugün son 1 haftada görmediğim kadar erkek gördüm
Neyse kaçtım ben de öpüldünüz
Nerde gordun o kdr erkegi gitme yaa
Bn gdip yogurt yiyeyim aciktimEve geldiler ya önce ustalar sonra itfaiyeci
Evi toplamam lazım canım ya çok dağıldı bugün, sen de kalk iki hareket et nasıl zayıflıcaaaaaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?