Evet cnm bn aof den okuyorum..Hadi bakalım hayırlısı olsun. Sen okuyordun şu anda değil mi? Muhasebeye herkes başvurabiliyor mu?
Evet cnm bn aof den okuyorum..
Yrn 4 de randevu aldim diyetisyene...
Ben muhasebe isinden anliyorum cnm bildgim programlarda var eger bliyosan başvurabilirsin yani
Hyr canim bn lisede cocuk gelisimi bolumu okudum ... ama yillardir bu isin icindeyim ogreniyorsun bi sekildeNasıl öğrendin kursa mı gittin? Yoksa ticaret lisesi mezunu falan mısın?
Ben bilmiyorum program falan sadece aöfde okurken muhasebe dersi gördüm o kadar
Birçok insan muhasebede çalışıyor da çok iş var sanırım dedim ben de mi girsem diye düşündüm.
Hyr canim bn lisede cocuk gelisimi bolumu okudum ... ama yillardir bu isin icindeyim ogreniyorsun bi sekilde
Inan hic dusunmedimAnladım canım. Çocuk gelişimi güzel bir alan o alanda çalışmayı düşünmedin mi?
Aöf de ne okuyorsun şu anda?Inan hic dusunmedim
Cunki staj yaptgim yerde cocuklardan biktirdilar beni
Okul bittikten sonra aof ye yazıldm hep on muhasebe sekreterlik islerinde calistim isin mantigini anlayinca program degisse bile cok cabuk kapiyosun herseyi
Bankacilik ve sigortacilik canimAöf de ne okuyorsun şu anda?
Sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki kamu mu?Bankacilik ve sigortacilik canim
Eskiden bankada calismayi istiyordum ama cagri merkezi deneyimimden sonra sevmedgimi farkettim o yuzden anestezi okumak istiyorumSonra ne yapmayı düşünüyorsun peki kamu mu?
Ha evet dediydin yaEskiden bankada calismayi istiyordum ama cagri merkezi deneyimimden sonra sevmedgimi farkettim o yuzden anestezi okumak istiyorum
Bilmiyorumki ek tercihler aciklanmadi canimHa evet dediydin yaKafa gitti.
Sen şimdi yerleştin mi üniye nasıl oldu onu bi daha anlatsana
Hiç bilmiyorum o bölümün durumunu kadrolara bakmak lazımBilmiyorumki ek tercihler aciklanmadi canim
Bankacilik ve sigortacilik bitince kpss de sansim olurmu sence
Nerden bakabilirim cnmHiç bilmiyorum o bölümün durumunu kadrolara bakmak lazım
Teşekkürler tatlimŞurdan bakabilirsin
http://kpss.memurlar.net/kpss/osys/
Evet kadro sayısı da önemli tabi. Ama hemen hemen aynı sanırım sayı olarak. O zaman anestezi daha mantıklı. Ben de mi okusam ya kaç puanla alıyor anestezi?Anestezi puani daha düşük
Bn iki tane önlisans okusam hangdnden tercih yapicam pekiEvet kadro sayısı da önemli tabi. Ama hemen hemen aynı sanırım sayı olarak. O zaman anestezi daha mantıklı. Ben de mi okusam ya kaç puanla alıyor anestezi?
ama yok ben atanamıyorum lisans mezunu olduğum için
Bn iki tane önlisans okusam hangdnden tercih yapicam peki
Sen ne mezunusun cnmİkisinden de yapabilirsin diye biliyorum kılavuzu okumak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?