Sahibinden full+full yapili geyik!!

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Sen okuyordun şu anda değil mi? Muhasebeye herkes başvurabiliyor mu?
Evet cnm bn aof den okuyorum..
Yrn 4 de randevu aldim diyetisyene...
Ben muhasebe isinden anliyorum cnm bildgim programlarda var eger bliyosan başvurabilirsin yani

Evet cnm bn aof den okuyorum..
Yrn 4 de randevu aldim diyetisyene...
Ben muhasebe isinden anliyorum cnm bildgim programlarda var eger bliyosan başvurabilirsin yani

Nasıl öğrendin kursa mı gittin? Yoksa ticaret lisesi mezunu falan mısın?
Ben bilmiyorum program falan sadece aöfde okurken muhasebe dersi gördüm o kadar
Birçok insan muhasebede çalışıyor da çok iş var sanırım dedim ben de mi girsem diye düşündüm.

Hyr canim bn lisede cocuk gelisimi bolumu okudum ... ama yillardir bu isin icindeyim ogreniyorsun bi sekilde

Anladım canım. Çocuk gelişimi güzel bir alan o alanda çalışmayı düşünmedin mi?
Inan hic dusunmedim
Cunki staj yaptgim yerde cocuklardan biktirdilar beni
Okul bittikten sonra aof ye yazıldm hep on muhasebe sekreterlik islerinde calistim isin mantigini anlayinca program degisse bile cok cabuk kapiyosun herseyi

Inan hic dusunmedim
Cunki staj yaptgim yerde cocuklardan biktirdilar beni
Okul bittikten sonra aof ye yazıldm hep on muhasebe sekreterlik islerinde calistim isin mantigini anlayinca program degisse bile cok cabuk kapiyosun herseyi
Aöf de ne okuyorsun şu anda?

Anestezi puani daha düşük
Evet kadro sayısı da önemli tabi. Ama hemen hemen aynı sanırım sayı olarak. O zaman anestezi daha mantıklı. Ben de mi okusam ya kaç puanla alıyor anestezi?
ama yok ben atanamıyorum lisans mezunu olduğum için

Evet kadro sayısı da önemli tabi. Ama hemen hemen aynı sanırım sayı olarak. O zaman anestezi daha mantıklı. Ben de mi okusam ya kaç puanla alıyor anestezi?
ama yok ben atanamıyorum lisans mezunu olduğum için
Bn iki tane önlisans okusam hangdnden tercih yapicam peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…