Umarim olur canim, tekrar kolay gelsin, sans da yaninda olsunYrn gorusmem olumlu olur ins evde sikildim ya
Gorusuruz canimUmarim olur canim, tekrar kolay gelsin, sans da yaninda olsunGorusuruz
SelamSelammm
Nasılsın napıyosunuz :)
Suan sinirlerim tavan yapmis durumda ama normalde iyiyim sen nasilsin cnmNasılsın napıyosunuz :)
2000'i angelic aldi, sallamaTopik açıldığından beri 1000 2000 3000 4000. mesajları hep ben yazdım o bir türlü yakalayamadı5000i alacak inşallah
Ooo sen boyle 480 sayfada bir geleceksen isimiz varNasılsın napıyosunuz :)
Ne oldu?Suan sinirlerim tavan yapmis durumda ama normalde iyiyim sen nasilsin cnm
Kardesime sinirlendm her aksam ayni tantanayi yapiyo salak2000'i angelic aldi, sallamaGerci ben hic alamadim
Ooo sen boyle 480 sayfada bir geleceksen isimiz varIyiyiz, senden naber?
Ne oldu?
Deme oyle cocuga...Kardesime sinirlendm her aksam ayni tantanayi yapiyo salak
16 yasindaDeme oyle cocuga...
Kac yasinda? Ne yapiyor her aksam?
Hahah ne oldu be, afedersin esek kadar cocuk, ne yemek kavgasi hala?16 yasinda
Anneme kalsa elleriyle besleyecek her aksam yemek kavgasi var bzm evde ya
Her aksam bi yemek begenmeme durumu bi sitem bi kavga stres yasatiyo anneme oda agliyo salak gbi bende kizdim bagirdim bu aksam biktim sizden dedimHahah ne oldu be, afedersin esek kadar cocuk, ne yemek kavgasi hala?
Germe kendini bosuna...
Annene mi salak gibi diyorsun?Her aksam bi yemek begenmeme durumu bi sitem bi kavga stres yasatiyo anneme oda agliyo salak gbi bende kizdim bagirdim bu aksam biktim sizden dedim
Yok salak demedim ona tabiki smdi boyle yazinca cok sinirlendim o yuzden hergun salak gbi agliyor yazdim her aksam her aksam kavga dinliyorum ya sıkıldım valla annem cok simartti onu o yuzden oyle yapiyorAnnene mi salak gibi diyorsun?
Lorin kardesin ergenlik zamanlarinda ve sanirim biraz nazli, ama bu kardesinle annenin arasinda, eger annenin nacizane yanlis yaptigini dusunuyorsan, gider anne boyle boyle dersin derdini, onerini anlatirsin, ya da kardesinle gider konusursun, cok ufak konular bunlar, bunlar icin sakin kalp kirma, ne kadar makul, mantikli yaklasirsan o kadar sozun dinlenir, sen de ortami toparlarsin...Ama yok konusmam dersen birak kendi aralarinda halletsinler...
Dedigim gibi istersen konus, istersen de aralarindaki iliskiyi oluruna birak, bence de gereksiz ama senin de ortamdaki gerginligi arttirman hicbir ise yaramaz... Birak kendi aralarinda halletsinler, zaten biraz yas alinca kardesin de vazgecer nazli ya da sinirli hallerden...Yok salak demedim ona tabiki smdi boyle yazinca cok sinirlendim o yuzden hergun salak gbi agliyor yazdim her aksam her aksam kavga dinliyorum ya sıkıldım valla annem cok simartti onu o yuzden oyle yapiyor
Annemle konusuyorum ama dinlemiyor ona kalsa kardesimin altini bezler yemegini yedirir.kardesime biraz once sn ndn her aksam boyle yapiyosun dedim sacimi cekti ve koluma yumruk atti kolum cok agriyo suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?