Kimya mühendisiyim canım.Sen ne mezunusun cnm
Calisiyorsun heralde dimiKimya mühendisiyim canım.
Hayır maalesef çalışamıyorum.Calisiyorsun heralde dimi
Ankara da is ilanlari goruyorum bazen eleman.net deHayır maalesef çalışamıyorum.
Ankara da is ilanlari goruyorum bazen eleman.net de
Bn bugun hem basvurdum hemde aradimYok kuzum başvuruyorum hepsine, hiç aramıyor onlar
Bn bugun hem basvurdum hemde aradim
Dogrudur canimBen yeni başlamadım iş aramaya her yolu denedim yani
Amin. Bakalım ne olacak başka mesleklere yöneldim kendi bölümümden hayır yok.Dogrudur canim
Ne diyim hayirlisi olsun ikimiz icinde
Gorusuruz canim .Amin. Bakalım ne olacak başka mesleklere yöneldim kendi bölümümden hayır yok.
Neyse ben gideyim de şu sporumu yapayım artık bi başlayamadım
Görüşürüz yine
Iyiyim hayatim_Sitare_ Naber fistuk?
Yok tatlim ogle arasi verdim diyeyim, sabahtan toplantim vardi, simdi iki kafa toplayip, makale okuyacagim, 2:15 de dersim var, ona yetismesi lazimIyiyim hayatim
Bitirdin mi islerini ?
Dikkat etmeye basladim cnm ... yrn 4 de gtcem diyetisyene ama...suan orda saat kac ?Yok tatlim ogle arasi verdim diyeyim, sabahtan toplantim vardi, simdi iki kafa toplayip, makale okuyacagim, 2:15 de dersim var, ona yetismesi lazimSen basladin mi dikkat etmeye, yoksa diyetisyeni mi bekliyorsun?
Su an burda oglen 12:08Dikkat etmeye basladim cnm ... yrn 4 de gtcem diyetisyene ama...suan orda saat kac ?
Neden oyle dedin kiSu an burda oglen 12:08Vay arkadas farkinda olmadan dumduz konusuyorum, konu gene ne ara buna geldi
Ya illa yurtdisina geliyor konu, bilincaltim mi artist, ben mi saskinim bilemedim?Neden oyle dedin ki
HmmYa illa yurtdisina geliyor konu, bilincaltim mi artist, ben mi saskinim bilemedim?Dersin saatini gayr-i ihtiyari soyledim, sen de sordun ya saati ondan dedim, yok bir sey...
Yalniz birakmazlar gelen giden olur rahat olHmm
Bu aksam sende yoksun yani
Yanliz kalcam demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?