Sıkılıyorum bikiyor insan her aksam her aksam kavgadan oluruna birakinca hergun kavga oluyor isteDedigim gibi istersen konus, istersen de aralarindaki iliskiyi oluruna birak, bence de gereksiz ama senin de ortamdaki gerginligi arttirman hicbir ise yaramaz... Birak kendi aralarinda halletsinler, zaten biraz yas alinca kardesin de vazgecer nazli ya da sinirli hallerden...
Iste bunlar hep annemin yuzunden cok yuz verdi ona cocukluktan beri hala onun derdini cekiyoruz ... bnm acikcasi kardesim eve gecmi gelmis yemek mi yememis pek umrum degil sonucta kocaman cocuk ama annem benide bunaltiyor gec kalsa 50 kere ya arar ya bana msj attrir eve gelince hic susmaz deli dana gibi cocugun errafinda dolasir yemek yedrmeye calisir oda kavga cikariyo bn strese gelemiyorum basim ağrıyor sesten sacimi cekti basim agrimaya basladiFazla yuz goz olmussunuz nacizane fikrim, anne ve babanin kardesin sana oyle davrandiginda tepki gostermesi ve haddini bildirmesi gerekiyor... Ve annenin de dengeyi kurmasi... Sizin isler biraz sasmis, bir sure kardesinle mesafe koy ve ablasi oldugunu hatirlasin tatlim...
Cidden sacmaymis kardesinin tavri, uzgunum annen ve babanin sinirlarini ogretmesi lazim, senin de sacmaladiginda fazla yuz goz olmaman, sikma canini, bunlar ufak seyler, gerginlik olan yerden kalk git, aralarinda durma...Sıkılıyorum bikiyor insan her aksam her aksam kavgadan oluruna birakinca hergun kavga oluyor iste
Icerde oturuyodum mesela mutfakta kavga ederlerken sustum sustum artik dayanamadm ya kadin yemek gosteriyo bu yemek var diyor o diyoki senin yaptgim yemege si..c..m hic buyuk tanimiuo bu cocuk insan yemege kufur edermiCidden sacmaymis kardesinin tavri, uzgunum annen ve babanin sinirlarini ogretmesi lazim, senin de sacmaladiginda fazla yuz goz olmaman, sikma canini, bunlar ufak seyler, gerginlik olan yerden kalk git, aralarinda durma...
Nerelisiniz lorin?Iste bunlar hep annemin yuzunden cok yuz verdi ona cocukluktan beri hala onun derdini cekiyoruz ... bnm acikcasi kardesim eve gecmi gelmis yemek mi yememis pek umrum degil sonucta kocaman cocuk ama annem benide bunaltiyor gec kalsa 50 kere ya arar ya bana msj attrir eve gelince hic susmaz deli dana gibi cocugun errafinda dolasir yemek yedrmeye calisir oda kavga cikariyo bn strese gelemiyorum basim ağrıyor sesten sacimi cekti basim agrimaya basladi
Ay saka gibi ya!!! Babanin tavri falan nasil?Icerde oturuyodum mesela mutfakta kavga ederlerken sustum sustum artik dayanamadm ya kadin yemek gosteriyo bu yemek var diyor o diyoki senin yaptgim yemege si..c..m hic buyuk tanimiuo bu cocuk insan yemege kufur edermi
Sana oyle geliyordur, emin ol, sikma canini kusumBnm annemle bu yuzden pek iletisimim olmadi cunki hep kardesimin ustune duserdi
Valla bn senelerdir cekiyorum bunlari artik koyverdim zatenNerelisiniz lorin?
Ay saka gibi ya!!! Babanin tavri falan nasil?
Sana oyle geliyordur, emin ol, sikma canini kusum
Ders basladi da@heexer nerdesin ?
Aynen oyle koyver gitsin, zamanla her sey rayina oturur...Valla bn senelerdir cekiyorum bunlari artik koyverdim zaten
Anladim canim, erkegin kiymetli olmasi durumu mu dedim...Canim aslimiz dogu ama istanbulda dogdum buyudum ben
Tabi canim erkek daha kiymetli o istedgini yapar bn yapamam hep boyle oldu bu zmna kdr dersin basladiysa dinle cnm sonra grsruz bitince istersen yazarsn buraya bn buralardayimDers basladi da
Aynen oyle koyver gitsin, zamanla her sey rayina oturur...
Anladim canim, erkegin kiymetli olmasi durumu mu dedim...
Sen de okulunu bitirip kendi ayaklarin uzerinde dur guzel guzel o zaman, bosver rol dagilimlarini...Tabi canim erkek daha kiymetli o istedgini yapar bn yapamam hep boyle oldu bu zmna kdr dersin basladiysa dinle cnm sonra grsruz bitince istersen yazarsn buraya bn buralardayim
Ben zaten bu yuzden senelerdir calisip para biriktiriyorum normal uni kazanamazsam ozel okuyayim die hayat bnm icin o kdr zorki baska zmn uzun uzun konusuruz cnm ii dersler sana optum kocamanSen de okulunu bitirip kendi ayaklarin uzerinde dur guzel guzel o zaman, bosver rol dagilimlarini...
Tamam canim firsat bulursam ugrarim, gorusuruz
İyi bende napim iş güç2000'i angelic aldi, sallamaGerci ben hic alamadim
Ooo sen boyle 480 sayfada bir geleceksen isimiz varIyiyiz, senden naber?
Ne oldu?
Suan sinirlerim tavan yapmis durumda ama normalde iyiyim sen nasilsin cnm
Derste misin sen beğenip beğenip kaçıyorsunSen de okulunu bitirip kendi ayaklarin uzerinde dur guzel guzel o zaman, bosver rol dagilimlarini...
Tamam canim firsat bulursam ugrarim, gorusuruz
Istedigin zaman anlatabilirsin canimBen zaten bu yuzden senelerdir calisip para biriktiriyorum normal uni kazanamazsam ozel okuyayim die hayat bnm icin o kdr zorki baska zmn uzun uzun konusuruz cnm ii dersler sana optum kocaman
Ben cikolatayi verene bakarim haci1500. beğenimi yapana çikolata alacağım.
Aynenİyi bende napim iş güç
He ya yeni eve geldim, bir yatip kalkip tezin basina oturacagim bakalim, biraz kirginlik var gibi uzerimdeDerste misin sen beğenip beğenip kaçıyorsun
Istedigin zaman anlatabilirsin canim
Ben cikolatayi verene bakarim haci
AynenKeyifler yerinde mi?
He ya yeni eve geldim, bir yatip kalkip tezin basina oturacagim bakalim, biraz kirginlik var gibi uzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?