Sahibinden full+full yapili geyik!!

Sıkılıyorum bikiyor insan her aksam her aksam kavgadan oluruna birakinca hergun kavga oluyor iste

Iste bunlar hep annemin yuzunden cok yuz verdi ona cocukluktan beri hala onun derdini cekiyoruz ... bnm acikcasi kardesim eve gecmi gelmis yemek mi yememis pek umrum degil sonucta kocaman cocuk ama annem benide bunaltiyor gec kalsa 50 kere ya arar ya bana msj attrir eve gelince hic susmaz deli dana gibi cocugun errafinda dolasir yemek yedrmeye calisir oda kavga cikariyo bn strese gelemiyorum basim ağrıyor sesten sacimi cekti basim agrimaya basladi

Sıkılıyorum bikiyor insan her aksam her aksam kavgadan oluruna birakinca hergun kavga oluyor iste
Cidden sacmaymis kardesinin tavri, uzgunum annen ve babanin sinirlarini ogretmesi lazim, senin de sacmaladiginda fazla yuz goz olmaman, sikma canini, bunlar ufak seyler, gerginlik olan yerden kalk git, aralarinda durma...

Cidden sacmaymis kardesinin tavri, uzgunum annen ve babanin sinirlarini ogretmesi lazim, senin de sacmaladiginda fazla yuz goz olmaman, sikma canini, bunlar ufak seyler, gerginlik olan yerden kalk git, aralarinda durma...
Icerde oturuyodum mesela mutfakta kavga ederlerken sustum sustum artik dayanamadm ya kadin yemek gosteriyo bu yemek var diyor o diyoki senin yaptgim yemege si..c..m hic buyuk tanimiuo bu cocuk insan yemege kufur edermi

Nerelisiniz lorin?
Icerde oturuyodum mesela mutfakta kavga ederlerken sustum sustum artik dayanamadm ya kadin yemek gosteriyo bu yemek var diyor o diyoki senin yaptgim yemege si..c..m hic buyuk tanimiuo bu cocuk insan yemege kufur edermi
Ay saka gibi ya!!! Babanin tavri falan nasil?
Bnm annemle bu yuzden pek iletisimim olmadi cunki hep kardesimin ustune duserdi
Sana oyle geliyordur, emin ol, sikma canini kusum

Ders basladi da

Aynen oyle koyver gitsin, zamanla her sey rayina oturur...
Anladim canim, erkegin kiymetli olmasi durumu mu dedim...
Tabi canim erkek daha kiymetli o istedgini yapar bn yapamam hep boyle oldu bu zmna kdr dersin basladiysa dinle cnm sonra grsruz bitince istersen yazarsn buraya bn buralardayim

Tabi canim erkek daha kiymetli o istedgini yapar bn yapamam hep boyle oldu bu zmna kdr dersin basladiysa dinle cnm sonra grsruz bitince istersen yazarsn buraya bn buralardayim
Sen de okulunu bitirip kendi ayaklarin uzerinde dur guzel guzel o zaman, bosver rol dagilimlarini...
Tamam canim firsat bulursam ugrarim, gorusuruz

Sen de okulunu bitirip kendi ayaklarin uzerinde dur guzel guzel o zaman, bosver rol dagilimlarini...
Tamam canim firsat bulursam ugrarim, gorusuruz
Ben zaten bu yuzden senelerdir calisip para biriktiriyorum normal uni kazanamazsam ozel okuyayim die hayat bnm icin o kdr zorki baska zmn uzun uzun konusuruz cnm ii dersler sana optum kocaman

Ben zaten bu yuzden senelerdir calisip para biriktiriyorum normal uni kazanamazsam ozel okuyayim die hayat bnm icin o kdr zorki baska zmn uzun uzun konusuruz cnm ii dersler sana optum kocaman
Istedigin zaman anlatabilirsin canim
1500. beğenimi yapana çikolata alacağım.
Ben cikolatayi verene bakarim haci
İyi bende napim iş güç
Aynen Keyifler yerinde mi?
Derste misin sen beğenip beğenip kaçıyorsun
He ya yeni eve geldim, bir yatip kalkip tezin basina oturacagim bakalim, biraz kirginlik var gibi uzerimde

Istedigin zaman anlatabilirsin canim

Ben cikolatayi verene bakarim haci

Aynen Keyifler yerinde mi?

He ya yeni eve geldim, bir yatip kalkip tezin basina oturacagim bakalim, biraz kirginlik var gibi uzerimde

Yerinde kuzum sen nasılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…