günaydınGünaydın canlar
Naber canimgünaydın
İyiyim sen nasılsın?Naber canim
Bende iiyim cnm ..İyiyim sen nasılsın?
Bende iiyim cnm ..
Aldi cnm biraz sonra cikiyorum randevuyu once 4 e aldim sonra 1 e cekktirdim is gorusmesine gdecektim ya iptal oldu babam birakmadiRandevu alabildin mi?
Aa niye bırakmadı yaAldi cnm biraz sonra cikiyorum randevuyu once 4 e aldim sonra 1 e cekktirdim is gorusmesine gdecektim ya iptal oldu babam birakmadi
Insaat firmasiydi gelen giden birsuru sacmasapan insan olur dedi bide ise alinsaydim eger hergun 2 araba ustune de 20 dk yol yuruyecektim sen gdip gelemezsn dedi arabalar cok kalabalık dedi bnde gtmedm bakalim yrn baska bi is varmis ona bakcam o yakindaAa niye bırakmadı yaGit bakalım randevuna bakalım ne diyecek
Anladım canım hayırlısı olsunInsaat firmasiydi gelen giden birsuru sacmasapan insan olur dedi bide ise alinsaydim eger hergun 2 araba ustune de 20 dk yol yuruyecektim sen gdip gelemezsn dedi arabalar cok kalabalık dedi bnde gtmedm bakalim yrn baska bi is varmis ona bakcam o yakinda
Valla oyle cnmAnladım canım hayırlısı olsun
Yarısı yola gidecekmiş zaten baksana yorulduğuna değmez. Daha iyisi olur inşallah.Valla oyle cnm
Maası da 1500 yazmıslardı aslında banada pek ınandırıcı gelmemıstı ama yınede gorusmek ıstemıstım
Onuda kazanabidim mi Allah bilirYarısı yola gidecekmiş zaten baksana yorulduğuna değmez. Daha iyisi olur inşallah.
Anestezist ol sen boş ver hemen atanırsınBen de atanabilsem keşkee
Olmuştur umarımOnuda kazanabidim mi Allah bilir
Insallah cnm bn meslek lisesi cikisli oldgum icin sınavlarda pek basarili degilimOlmuştur umarım
Selam naber?Huular hhular
Selam naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?