Zamanla hepsi olacak, sadece rahat ol, canini sikman sureci hizlandirmiyor, yasadigin anin tadini cikaraslında çok da halime şükreden bir insanımdır da bu ara biraz cozuttum sanırım. bikaç gün kafamdakileri dinlndirip de bi çözüme baglarsam düzelirim herhalde
Ustune gorumcemgillden supurge istedim, veremem valla gelin dedi diyim, ama eltime araba aldilar gecen yaz diyim dur dur cikiyor bir seyler...İşte o zaman forumu ikiye bölersin
Dogruya dogru hacibana manyak demiş la ben de gittim beğendim bi de
İşte her tercihin bir zorluğu var ailenin yanında kalmayı seçseydin de benim gibi evde oturuyo olcaktın değişen bişey yok ikisi de b.ktan
valla son bikaç gün çok keyifli zaman geçirdim de şimdi o bitti ya anın tadını falan alamıyorumZamanla hepsi olacak, sadece rahat ol, canini sikman sureci hizlandirmiyor, yasadigin anin tadini cikar
bana manyak demiş la ben de gittim beğendim bi de
Su citir bebe miydi o?bayram dönüşünde biz bu konuyu düşünüp içelim bence ne dersin
valla son bikaç gün çok keyifli zaman geçirdim de şimdi o bitti ya anın tadını falan alamıyorumbenim evim olmalı yaaa, yerleşsem mi acaba şu çocugun yanına
Su citir bebe miydi o?
kimi gördün laLan ben geçen hafta şu rüyanda evlenceğin kişiyi görme muhabbetini yaptım
Aha manyakLan ben geçen hafta şu rüyanda evlenceğin kişiyi görme muhabbetini yaptım
Hala özelden konuşup duruyosunuz bildirim geliyor bik bik bi susun bee
heeeAllahımm benim ideal erkegim o yaa bundan eminim ama çok imkansızız. hayat bi de burdan vuruyor bana
kimi gördün la
Aha manyakBeni gordun de mi?
Ne kadar duzgun bir insansin naz sen ya, ben birine hayatimin erkegi diyecegim, o benim elimden kurtulacak, yemin ederim ben pislikmisim yaheeeAllahımm benim ideal erkegim o yaa bundan eminim ama çok imkansızız. hayat bi de burdan vuruyor bana
kimi gördün la
Beklenildiği üzere kimseyi görmedim
Arkadan falan da mi gecen olmadi?Beklenildiği üzere kimseyi görmedim
Ne kadar duzgun bir insansin naz sen ya, ben birine hayatimin erkegi diyecegim, o benim elimden kurtulacak, yemin ederim ben pislikmisim ya
doğru yapamamışsındır kesin sen onu
Arkadan falan da mi gecen olmadi?
Eee yok mu sana karsi bir ilgi durumu, kanka mi yani, yoksa iki adim atsam mi acaba tavri var mi?napacam kızım adama saldırayım mı gidip
ya hex millet bizi sevgili sanıyor, bugun okulda otururken sabah beni uyandırdı ondan konuşuyorduk, ne zamandır berabersiniz diye sordular, biz olduk böyleyok biz arkadaşız dedim ben, i.ne de gülüyor sadece arkadaşız diye
ama cidden söylüyorum, ben eski nişanlımla aynı evde kalırken bile bu kadar eğlenmemiştim yaa. bu adamla bildigin yemek yapıyoruz oyun oynuyorz falan, çok ideal yaa lanet olsun
Bi yerde çalıştığımı gördüm sadece ve elimdeki bi belgeyi havayollarıyla ilgili bi işi olan birine vermem gerekiyomuş bu kadar erkek yoktu
Al o zaman.napacam kızım adama saldırayım mı gidip
ya hex millet bizi sevgili sanıyor, bugun okulda otururken sabah beni uyandırdı ondan konuşuyorduk, ne zamandır berabersiniz diye sordular, biz olduk böyleyok biz arkadaşız dedim ben, i.ne de gülüyor sadece arkadaşız diye
ama cidden söylüyorum, ben eski nişanlımla aynı evde kalırken bile bu kadar eğlenmemiştim yaa. bu adamla bildigin yemek yapıyoruz oyun oynuyorz falan, çok ideal yaa lanet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?