Sahibinden full+full yapili geyik!!

aslında çok da halime şükreden bir insanımdır da bu ara biraz cozuttum sanırım. bikaç gün kafamdakileri dinlndirip de bi çözüme baglarsam düzelirim herhalde
Zamanla hepsi olacak, sadece rahat ol, canini sikman sureci hizlandirmiyor, yasadigin anin tadini cikar

İşte her tercihin bir zorluğu var ailenin yanında kalmayı seçseydin de benim gibi evde oturuyo olcaktın değişen bişey yok ikisi de b.ktan

bayram dönüşünde biz bu konuyu düşünüp içelim bence ne dersin

Zamanla hepsi olacak, sadece rahat ol, canini sikman sureci hizlandirmiyor, yasadigin anin tadini cikar
valla son bikaç gün çok keyifli zaman geçirdim de şimdi o bitti ya anın tadını falan alamıyorum benim evim olmalı yaaa, yerleşsem mi acaba şu çocugun yanına
bana manyak demiş la ben de gittim beğendim bi de

Su citir bebe miydi o?

Lan ben geçen hafta şu rüyanda evlenceğin kişiyi görme muhabbetini yaptım

heee Allahımm benim ideal erkegim o yaa bundan eminim ama çok imkansızız. hayat bi de burdan vuruyor bana
kimi gördün la
Ne kadar duzgun bir insansin naz sen ya, ben birine hayatimin erkegi diyecegim, o benim elimden kurtulacak, yemin ederim ben pislikmisim ya

Ne kadar duzgun bir insansin naz sen ya, ben birine hayatimin erkegi diyecegim, o benim elimden kurtulacak, yemin ederim ben pislikmisim ya

napacam kızım adama saldırayım mı gidip
ya hex millet bizi sevgili sanıyor, bugun okulda otururken sabah beni uyandırdı ondan konuşuyorduk, ne zamandır berabersiniz diye sordular, biz olduk böyle yok biz arkadaşız dedim ben, i.ne de gülüyor sadece arkadaşız diye
ama cidden söylüyorum, ben eski nişanlımla aynı evde kalırken bile bu kadar eğlenmemiştim yaa. bu adamla bildigin yemek yapıyoruz oyun oynuyorz falan, çok ideal yaa lanet olsun

Eee yok mu sana karsi bir ilgi durumu, kanka mi yani, yoksa iki adim atsam mi acaba tavri var mi?

Bi yerde çalıştığımı gördüm sadece ve elimdeki bi belgeyi havayollarıyla ilgili bi işi olan birine vermem gerekiyomuş bu kadar erkek yoktu

şu gözetleme memurlugu muhabbeti vardı ya oraya girip de ordan mı birini bulacaksın acaba
ne yaptın la bana da anlat da bu gece ben de yapayım bakayım kimi görecem

Al o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…