Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ağzına çorap sokasım geldi.

niye la naptım ben sana

Aha kafa gitti, ben de sadece zeks, yemek, icmek, yatmak istiyorum ama bak hayatla ugrasip duruyorum
Ya su hocayla basla, sonra asistanliga kapak atarsin ya da planlar degisir ofis acarsin, simdiden bidi bidi konusma...

valla o dediklerinin hepsini ben de çok istiyorum da hayat öyle degil işte
şimdilik başladık bakalım, gerisi Allah kerim

Cok bagiriyon!!
Aynen ya bir koyver, senin kadar konumuna yerlesemeyen insan gormedim, ben gelsem hakkinizdan gelcem de, uzaktan bu kadar

çok bagırınca çorap mı sokulur la bilmiyordum
kızım 1 seneyi geçti mezun oldugum, daha düzen kurmayı geçtim, bir yere yerleşemedim bile yaa. kaplumbaga gibi bavulum sırtımda geziyorum ordan oraya. dünyaya yerleşemedim bi türlü ben napayım

Naz bana caya geldiginde pasiflora (boyle mi yaziliyor la bu) boca edecegim caya, aksama anca kalkar, pamuk gibi olur
Naz uyuştur kendini bebeğim

valla hex bir an önce gel de beni bi sarhoş edip uyuşturun, benim kendimden geçmem lazım geçemiyorum bi türlü
ayrıca lütfen beni andro nun ellerine bırakma, bonzai falan diyor manyak

Naz kırıcam kafanı artık ya kızım ben napayım 2 sene olmuş mezun olalı eve kök saldım resmen daha 1 gün iş tecrübem yok

Memnuniyetsiz bebesin de ondan, iki memnun olsan elindekinden, paso bunu istemiyorum modun var, ya bir basla gerisi gelir

valla hex bir an önce gel de beni bi sarhoş edip uyuşturun, benim kendimden geçmem lazım geçemiyorum bi türlü
ayrıca lütfen beni andro nun ellerine bırakma, bonzai falan diyor manyak
Heee never azicik minyak!!

Naz kırıcam kafanı artık ya kızım ben napayım 2 sene olmuş mezun olalı eve kök saldım resmen daha 1 gün iş tecrübem yok

ya o da kötü ona bişey demiyorum, ama ben resmen göçebe oldum andro. anam babam da yanımda degil. he tamam kendi tercihim bu ama yine de bi yere ait hissedemiyorum kendimi.
arkadaşın evinde kaldım ya bikaç gün, dünya buymuş dedim yaa, o düzeni istiyorum işte ama o da bitti gitti. dönüşte yine otel odası nizamı, 3 kişiyle aynı odada kal, sinirden kudur falan.
yaşlıyım kızım ben yüreğim kaldırmıyor artık

Memnuniyetsiz bebesin de ondan, iki memnun olsan elindekinden, paso bunu istemiyorum modun var, ya bir basla gerisi gelir

Heee never azicik minyak!!

aslında çok da halime şükreden bir insanımdır da bu ara biraz cozuttum sanırım. bikaç gün kafamdakileri dinlndirip de bi çözüme baglarsam düzelirim herhalde

İşte her tercihin bir zorluğu var ailenin yanında kalmayı seçseydin de benim gibi evde oturuyo olcaktın değişen bişey yok ikisi de b.ktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…