Ağzına çorap sokasım geldi.
Engellenemez zekam boyle mi dusundurdu?Ne bileyim öyle içimden geldi
Aynen
Engellenemez zekam boyle mi dusundurdu?
Ağzına çorap sokasım geldi.
Aha kafa gitti, ben de sadece zeks, yemek, icmek, yatmak istiyorum ama bak hayatla ugrasip duruyorum
Ya su hocayla basla, sonra asistanliga kapak atarsin ya da planlar degisir ofis acarsin, simdiden bidi bidi konusma...
"Lutfen" desene espri yapicam
Cok bagiriyon!!niye la naptım ben sana
Aynen ya bir koyver, senin kadar konumuna yerlesemeyen insan gormedimvalla o dediklerinin hepsini ben de çok istiyorum da hayat öyle degil işte
şimdilik başladık bakalım, gerisi Allah kerim
Naz bana caya geldiginde pasiflora (boyle mi yaziliyor la bu) boca edecegim caya, aksama anca kalkar, pamuk gibi olurNaz uyuştur kendini bebeğim
Onu anca bonzai keserNaz bana caya geldiginde pasiflora (boyle mi yaziliyor la bu) boca edecegim caya, aksama anca kalkar, pamuk gibi olur
Onu anca bonzai keser
Cok bagiriyon!!
Aynen ya bir koyver, senin kadar konumuna yerlesemeyen insan gormedim, ben gelsem hakkinizdan gelcem de, uzaktan bu kadar
Naz bana caya geldiginde pasiflora (boyle mi yaziliyor la bu) boca edecegim caya, aksama anca kalkar, pamuk gibi olur
Naz uyuştur kendini bebeğim
Dedim ben sana aylar önce dedim dinlemedin
Bdv ye konu acsam aslinda tam da firsat bulmustum
Gorumcemgille anlasamiyoruz
çok bagırınca çorap mı sokulur la bilmiyordum
kızım 1 seneyi geçti mezun oldugum, daha düzen kurmayı geçtim, bir yere yerleşemedim bile yaa. kaplumbaga gibi bavulum sırtımda geziyorum ordan oraya. dünyaya yerleşemedim bi türlü ben napayım
valla hex bir an önce gel de beni bi sarhoş edip uyuşturun, benim kendimden geçmem lazım geçemiyorum bi türlü
ayrıca lütfen beni andro nun ellerine bırakma, bonzai falan diyor manyak
Ah be, butun coskumu attim ama ben ya, estim gurledim ozelde, pamuk gibi oldum simdiDedim ben sana aylar önce dedim dinlemedin
Ah be, butun coskumu attim ama ben ya, estim gurledim ozelde, pamuk gibi oldum simdi
Kaynanam altinlarimi yurutuyor desem
Memnuniyetsiz bebesin de ondan, iki memnun olsan elindekinden, paso bunu istemiyorum modun var, ya bir basla gerisi gelirçok bagırınca çorap mı sokulur la bilmiyordum
kızım 1 seneyi geçti mezun oldugum, daha düzen kurmayı geçtim, bir yere yerleşemedim bile yaa. kaplumbaga gibi bavulum sırtımda geziyorum ordan oraya. dünyaya yerleşemedim bi türlü ben napayım
Heee never azicik minyak!!valla hex bir an önce gel de beni bi sarhoş edip uyuşturun, benim kendimden geçmem lazım geçemiyorum bi türlü
ayrıca lütfen beni andro nun ellerine bırakma, bonzai falan diyor manyak
Naz kırıcam kafanı artık ya kızım ben napayım 2 sene olmuş mezun olalı eve kök saldım resmen daha 1 gün iş tecrübem yok
Memnuniyetsiz bebesin de ondan, iki memnun olsan elindekinden, paso bunu istemiyorum modun var, ya bir basla gerisi gelir
Heee never azicik minyak!!
Herkes hem fikir olur o konuda be çok sıkıcı herkes kaynanaya saydıracak cıkss olmaz ben kaynanamın altınlarını yürütüyorum de
ya o da kötü ona bişey demiyorum, ama ben resmen göçebe oldum andro. anam babam da yanımda degil. he tamam kendi tercihim bu ama yine de bi yere ait hissedemiyorum kendimi.
arkadaşın evinde kaldım ya bikaç gün, dünya buymuş dedim yaa, o düzeni istiyorum işte ama o da bitti gitti. dönüşte yine otel odası nizamı, 3 kişiyle aynı odada kal, sinirden kudur falan.
yaşlıyım kızım ben yüreğim kaldırmıyor artık
İşte o zaman forumu ikiye bölersin
Salak salak guldum ya
Kaynim da benimkileri yuruttu, ne yapsaydim ha ne yapsaydim?!! desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?