Sahibinden full+full yapili geyik!!

Bi yerde çalıştığımı gördüm sadece ve elimdeki bi belgeyi havayollarıyla ilgili bi işi olan birine vermem gerekiyomuş bu kadar erkek yoktu
Tamam iste havayolu, beni bekliyorsun, kagida da adimi soyadimi yazip bekleyeceksin cikista cozdum ben
Ya ben inanmam simdi abartirim saka isini sustum

şu gözetleme memurlugu muhabbeti vardı ya oraya girip de ordan mı birini bulacaksın acaba
ne yaptın la bana da anlat da bu gece ben de yapayım bakayım kimi görecem

Ya bilmiyorum ki bence bilinç altı, o iş muhabbeti olduğu için onu gördüm bence
Abdest almak gerekiyo la biliyon mu sen?

Eee yok mu sana karsi bir ilgi durumu, kanka mi yani, yoksa iki adim atsam mi acaba tavri var mi?

bilmiyorum ki var mı yok mu.. ya adam laptopta dizi izliyor ben tv de takılıyorum, her baktıgımda beni izliyor fark ediyorum. okula gidiyo mesela ben evdeyim ya ders çıkışı bi yere gidecekse mutlaka arıyor beni hadi sen de gel diye. bunlar arkadaşlıga da yakın şeyler, hoşlantıya da yakın kestiremiyorum.

Dokunma durumu var mi, sende de onda da oyle ayi gibi degil, dur lan firsat buldum dokunayim diye
Ya nasil anlamazsin ya

ah alınabilecek bişey olsa almaz mıyım

paşa kim la

kızım ben o kadar dualar etmiş istihareler yapmış insanım bilmem mi abdesti

Ne bileyim olum o izlenimi yaratmadın bende

Dokunma durumu var mi, sende de onda da oyle ayi gibi degil, dur lan firsat buldum dokunayim diye
Ya nasil anlamazsin ya

Bi de bana dana diyosun

Ya nasil anlamazsin ya

bende aşırı derece de var ben insanlarla dokunarak iletişim kuran bir manyagım çünkü. o da benim modelden oldugu için onda da var işte kestiremiyorum.
haa hadi gel sarılalım tv izleyelim diye bişey yok tabi, ama mutfakta salata hazırlarken ne kesiyorsa bi yandan bana da yediriyor, tv izliyorum ayagımı çekiyor, yastık fırlatıyor falan çok romantik davranışları var yani öküzün
güzin abla sence bu çocuk da bana aşık mı

biliyorum biliyorum sıkıntı yok
abdest almakla bitiyor mu yoksa başka ne yapıyoruz, merak ettim deneyecem bu gece

sorsana o zaman paşaya ben kimle evlenecekmişim

Yusuf suresini okuyosun. İşe yaramıyor yeaa ya da ben cidden evde kaldım

Suh suh desen ya pilotun kan beyninden gider
Olma durumu var mi, ne alemde, guzelmis lan, ben yarim akilliyim, kesin 58 tane ucagi cakardim yere, telde falan konusurken

Başvuru yaptım bekliyorum olursa sınava gircem bakalım

Iki ihtimal var, senin dibinin inceden dustugunun farkinda flortune flortle karsilik veriyor, ici bos yani...
Ya da cidden bir seyler hissediyor... Bunu anlamanin tek yolu, ilk once bak aklimdasin yakisikli mesajinin dozunu biraz daha arttirmak, sonra da birazcik uzaklasmak... Senin ilginden emin olup, sen ilgini cektiginde, bana farketmez yaaa diyorsa, sallamiyorsa ilk madde, ama naz bir sorun mu var, neden canin sikkin diye seninle ilgileniyorsa ikinci madde... Allahim ne kaa cok sey biliyorum

Sen bilmicen de biz mi bilcez olum baksana halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…