Sen bende o sans yok diyip olumsuza sartlandikca da olmayacak emin olİşte o kadar kolay olmuyor hexim, şans bu işler ve bende o şans yok
Yetmiyor bana artık arkadaş, aşk istiyorum ya ihtiyaç bu benim için başkaları onsuz da yaşıyor olabilir ama ben yapamıyorum. Bir de üstüne başka şeylerle uğraşınca ister istemez böyle negatif oluyorum.
Ben gidiyorum ciceklerim, aksam buralarda olursaniz ugrarim
Sen bende o sans yok diyip olumsuza sartlandikca da olmayacak emin ol
Azicik laf dinlesen olursun...
Ben kactim simdilik, opuldunuz
yok ki şöyle yakışıklı arkadaşlarım sana bi ayar çekelim
hadi sana iyi çalışmalar bebegim, ben olamam sanırım buralarda ama yarın sabah yetişirim size
Ben de gidiyorum naz sağ ol yardımın için, iyi çalışmalar öptüm
Ben de gidiyorum naz sağ ol yardımın için, iyi çalışmalar öptüm
Ne var ne
Anam seslenende suc...Ne var neBitti mi çalışman?
Anam seslenende suc...
Yok oyle ugradim, kafam karisti azicik...
Yazamadimki bir sey, her oturdugumda yazabilsem 15 gunde biter zaten yavsak sey...Azcık mola ver, yaz yaz beyni sulanır insanın
Halledersin kuzum, durur durur son anda gelir bazen sen saçma da olsa karala bişeyler yazdıkça çıkarYazamadimki bir sey, her oturdugumda yazabilsem 15 gunde biter zaten yavsak sey...
Toparlamaya calistim, kafam karisti, danismanin yanina gittim, simdi biraz daha iyi ama yazarken gene kesin bir yerde gumler... Millet 10 tane ornekle 4 tane makale yazar bende var 51 tane, nasil iliski kurayim her yerde birbirine uyacak, hay bilmem nerene ya!!
Tamam bitanem, ben devam ediyorum, ugrarim geneHalledersin kuzum, durur durur son anda gelir bazen sen saçma da olsa karala bişeyler yazdıkça çıkar
Kolay gelsin balımTamam bitanem, ben devam ediyorum, ugrarim gene
Ben gidince dagiliyorsunuz oglum, dukkanin onunu bos birakmayin dedim kac kereKimse de yok yine kaldık başbaşaSarıı gel annem
Ben gidince dagiliyorsunuz oglum, dukkanin onunu bos birakmayin dedim kac kere
Sari gelir birazdan, gece yarisi onun simdi beyinden kan gitmistir
Sensiz tadı çıkmıyor etraf cahil dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?