Bu konuyu onceden de konustuk, ben sikilmam, anlatip rahatlasan mutlu da olurum hatta, ama onlari dusunmek mantikli gelmiyor, el kol bagli bekliyoruz, zamani gelsin de duzelsinler diye, ee beklerken de cok dusunmemek lazim dedigim...tamam tamam ben yaşımı doldurdum şimdi, sen 30 a girene kadar burda bekliyorum
doğru tabi canım herkes farklı. ben de dertlerimle sıkmak istemem ama biri sordu mu anlatırım çenem düşük
amann dertler uzak olsun hayatımızdan
Yaa bak gördün mü nasılmış gelmiş bi de benimle dert yarıştırıyosunHadi len ordan!! 10 yillik sevgili o benim, bavula tikar, kacak sokarim eve
Bu konuyu onceden de konustuk, ben sikilmam, anlatip rahatlasan mutlu da olurum hatta, ama onlari dusunmek mantikli gelmiyor, el kol bagli bekliyoruz, zamani gelsin de duzelsinler diye, ee beklerken de cok dusunmemek lazim dedigim...
Aynen uzak olsunlar yavrum
Ay nasil isterim su an bendekileri sana 1 saatlik vermek, gogsun acir vallahi, ama kiyamam 1 saatten fazla durmasinlarYaa bak gördün mü nasılmış gelmiş bi de benimle dert yarıştırıyosun
Aynen, ben de pert oluyorum bazen o normal ama, hep aklimda hep aklimda kafayi yerim ben, azicik gevsemek lazimtakmamaya çalışıyorum bende zatenolanlara şükretmek lazım, onu yapabildigim zaman mutluyum, yapamadıgım zaman en halde oldugumu biliyorsun zaten
Öyle tabi canım herkesin kendine büyük cidden. Ama şu sıkıntılı zamanımda en azından bi sevdiğim olsun isterdim yalnız katlanmak çok zorAy nasil isterim su an bendekileri sana 1 saatlik vermek, gogsun acir vallahi, ama kiyamam 1 saatten fazla durmasinlar
Herkesinki kendine buyuk iste andro
Aynen, ben de pert oluyorum bazen o normal ama, hep aklimda hep aklimda kafayi yerim ben, azicik gevsemek lazim
Ben varim ceylanimÖyle tabi canım herkesin kendine büyük cidden. Ama şu sıkıntılı zamanımda en azından bi sevdiğim olsun isterdim yalnız katlanmak çok zor
Bir gelsemaynen şekerim. hele ni ankara ya gel o zaman gevşeyecek daha çok vaktimiz olacak
Bir gelsemIlk isim lahmacun yemek olacak
Ben varim ceylanim
Bir insan en cok turkce kitap okumakla lahmacunu ozler mi yahu?orduevinde var ben yedirirm sana
O öyle olmuyor işteMesela benim gibi 2 yıldır iş arayan bi arkadaşım var. O böyle çok bunaldığında iyice umutsuzluğa düştüğünde sevgilisiyle bi yere gidiyo iki sohbet ediyor kendine geliyor morali düzeliyor aman en azından sevdiğim yanımda diyebiliyor. Ben onu da yapamıyorum, evde tek başıma oturup düşünmekten başka çarem kalmıyor. Düşünme diyorsunuz ama ne yapayım dakikalar yıl gibi geçmek bilmiyor ki.
Bir insan en cok turkce kitap okumakla lahmacunu ozler mi yahu?Zaten bin tane makale okuyorum, ingilizce kitap vs, gormek istemiyorum, onu anladim da, bayilmam da lahmacuna ama burda aserdim bildigin Agzima tika tika yiyecegim naz
Sevgili yap o zaman kizim, diyorum sana disarda ol diye...O öyle olmuyor işteMesela benim gibi 2 yıldır iş arayan bi arkadaşım var. O böyle çok bunaldığında iyice umutsuzluğa düştüğünde sevgilisiyle bi yere gidiyo iki sohbet ediyor kendine geliyor morali düzeliyor aman en azından sevdiğim yanımda diyebiliyor. Ben onu da yapamıyorum, evde tek başıma oturup düşünmekten başka çarem kalmıyor. Düşünme diyorsunuz ama ne yapayım dakikalar yıl gibi geçmek bilmiyor ki.
O garsonu da yollarsiniz ben yerken ceker beni, arada da selfie, takilirizhee eger agzına tıka tıka yiyeceksen ordu evine almayım seni yaa, bi karizmam var benim orda onu zedelemiyim şimdi
O garsonu da yollarsiniz ben yerken ceker beni, arada da selfie, takiliriz
Yetmiyor bana artık arkadaş, aşk istiyorum ya ihtiyaç bu benim için başkaları onsuz da yaşıyor olabilir ama ben yapamıyorum. Bir de üstüne başka şeylerle uğraşınca ister istemez böyle negatif oluyorum.haklısın canım anlıyorum ben seni de işte mudahele edilebilecek bir konu degil ki. düşününce düzelecek bir konu da degil. ben de yalnızlıktan bunalıyorum o zamanlarda arkadaşlarıma sarıyorum mecburen. hiç olmazsa bi süre düşünmemiş oluyorsun
İşte o kadar kolay olmuyor hexim, şans bu işler ve bende o şans yokSevgili yap o zaman kizim, diyorum sana disarda ol diye...
Dans kursuna git, hem spor hem de yakusuklu gencler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?