spor yap spor kaslandır orayıBende de bir bel agrisi, piiiii
Belime baklava cikartirim yeminlespor yap spor kaslandır orayı
Ben bilmem artık googledan ne bulduysansirta da calismisim, lazim olmussa demek ki
Hahahaha halbuki dikis teknikleri bakiyordumBen bilmem artık googledan ne bulduysan
Ya baktım biraz da sen şimdi mutfağı banyosu yeni olsun falan deyince işler değişti fiyatlar artıyor o zaman. Eryaman tarafına da bakmam gerek yok zaten sen bulursun ordanSen bana ev bakiyor musun andro?!!
Hahahaha halbuki dikis teknikleri bakiyordum
Ya evin yeri konumu guzel olsa, mutfak banyo konusunda sartlarim yumusar, sen bakin eserse...Gerci bir dolu zaman var dahaYa baktım biraz da sen şimdi mutfağı banyosu yeni olsun falan deyince işler değişti fiyatlar artıyor o zaman. Eryaman tarafına da bakmam gerek yok zaten sen bulursun ordanYine de bakıcam ama belki güzel bi ev denk gelir
AskolsunArkadaşın da olsa bu zamanda kimsenin eline koz vermeyeceksin
Ya evin yeri konumu guzel olsa, mutfak banyo konusunda sartlarim yumusar, sen bakin eserse...Gerci bir dolu zaman var daha
AskolsunCerez de iyi gider ha simdi, dur bakem var mi evde
2+1'den 4+2 ye kadar hepsi olurKaç oda istiyosun bi de ona göre bakayım 2+1 var çok güzel Cepanın orda
Çiğdem var yer misin?
2+1'den 4+2 ye kadar hepsi olur
Depozito bir kira bedelinden fazla olmasin, sahibinden olursa olur ama
Tuzlu fistik varsa alirim
Donuste cok masrafim var kizim, napayim!!Of çok şey istiyosun, ben en iyisi bizim evi size vereyim
Çok merkezi konumda, doğal gazlı, yapılı, 3+1 metroya otobüs duraklarına yakın sana bi güzellik yaparızDonuste cok masrafim var kizim, napayim!!Nerde sizin ev, gelek mi?
Sen icinde misin?Çok merkezi konumda, doğal gazlı, yapılı, 3+1 metroya otobüs duraklarına yakın sana bi güzellik yaparız
Biz niye baska topikleri okuyoruz andro, neden insanlar bizim topigimizi okumuyor, bu ne leyn!!Arada gelirim ben
Biz niye baska topikleri okuyoruz andro, neden insanlar bizim topigimizi okumuyor, bu ne leyn!!
Aaa benim sana dedikodum var dur giiiii
Seviyemi opeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?