Sahibinden full+full yapili geyik!!

doğru tespit doktor
ayy napayım yaa nereye gitsem eksik kalıyorum sakaryaya transfer etsem bütün arkadaşlarımı ankara yı aramam da işte o yuzden iki arada gidip geliyor aklım
Her seye sikayetsiniz yemin ederim, ben su an bir dokulsem ne var basimda, ne stres, ne dert var diye, bayramlik giyip sokaklarda kosarsiniz ne guzel hayatimiz var diye, azicik olumlu olun

Hayırlı olsun nazım , rahat edemediğin bir yerse inan durmaya değmez ya..
Sonra insanın sinirleri alt üst oluyor..

valla ben de öyle düşünüyorum canım ama, gittigi yere kadar gitsin diye düşünüyorum şuan. çok yıprandıgım anda basarım gider napalım benden önemli degil hiçbişey ama aklımdakileri yapmak için de para lazım malesef

Her seye sikayetsiniz yemin ederim, ben su an bir dokulsem ne var basimda, ne stres, ne dert var diye, bayramlik giyip sokaklarda kosarsiniz ne guzel hayatimiz var diye, azicik olumlu olun

sen de anlat o zaman neden hep bizden bekliyorsun

Caylar, ilaclar kullaniyorum stres ve yogunluk yuzunden, ama zaten varlar, bir de neden konusup iyice hayatimi onlarla doldurayimki, salla gitsin, zamani gelince her sey oluyor

haklısın aslında, en güzeli senin gibi yapmak. ama ben de konuşmadıkça kafamda büyütüyorum, konuşup anlatınca küçülüyor sanki

haklısın aslında, en güzeli senin gibi yapmak. ama ben de konuşmadıkça kafamda büyütüyorum, konuşup anlatınca küçülüyor sanki
Herkes farkli kuzum, anlatmak iyi geliyorsa anlat, ben dusununce daha da bunaliyorum cunku, uzak duruyorum o yuzden, kovaliyorum kafamdan

Ne dedin şimdi sen?

Neyse ben de konuşmucam artık nasılsa değişen bişey yok 2 senedir aynı masalı anlatıyorum.
Konusma demedim, naz iyi geliyor diyor mesela sen de iyi geliyorsa anlat, ama bana sanki hep aklinizda sikintilariniz var gibi geliyor, gereksiz yere uzuyorsunuz kendinizi gibi geliyor, zamani gelince her sey oluyor, daha buyuk sikintimiz olmasin, bunlar cozulmeyecek seyler degil

Kesin bekliyorsun di mi ona gore gelcem

tamam tamam ben yaşımı doldurdum şimdi, sen 30 a girene kadar burda bekliyorum

Herkes farkli kuzum, anlatmak iyi geliyorsa anlat, ben dusununce daha da bunaliyorum cunku, uzak duruyorum o yuzden, kovaliyorum kafamdan

doğru tabi canım herkes farklı. ben de dertlerimle sıkmak istemem ama biri sordu mu anlatırım çenem düşük
amann dertler uzak olsun hayatımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…