O kadar yaşamam ben30 olunca androya giriselim derim ne dersin
Her seye sikayetsiniz yemin ederim, ben su an bir dokulsem ne var basimda, ne stres, ne dert var diye, bayramlik giyip sokaklarda kosarsiniz ne guzel hayatimiz var diye, azicik olumlu olundoğru tespit doktor
ayy napayım yaa nereye gitsem eksik kalıyorumsakaryaya transfer etsem bütün arkadaşlarımı ankara yı aramam da işte o yuzden iki arada gidip geliyor aklım
Hayırlı olsun nazım , rahat edemediğin bir yerse inan durmaya değmez ya..
Sonra insanın sinirleri alt üst oluyor..
Her seye sikayetsiniz yemin ederim, ben su an bir dokulsem ne var basimda, ne stres, ne dert var diye, bayramlik giyip sokaklarda kosarsiniz ne guzel hayatimiz var diye, azicik olumlu olun
He biliyoruz senin dertlerini kaynananlaHer seye sikayetsiniz yemin ederim, ben su an bir dokulsem ne var basimda, ne stres, ne dert var diye, bayramlik giyip sokaklarda kosarsiniz ne guzel hayatimiz var diye, azicik olumlu olun
Beklesene la, cifte dogumgunu yaparizbenim 9 ayım kaldı 30 olmama, seni mi bekleyim
Ketum çünkü o.sen de anlat o zaman neden hep bizden bekliyorsun
Beklesene la, cifte dogumgunu yapariz
Ketum çünkü o.
Hex gel değişelim bebeğim sen benim yerime geç ben senin yerine geçeyim. Kocayı değiştiririm ama haberin olsun
Caylar, ilaclar kullaniyorum stres ve yogunluk yuzunden, ama zaten varlar, bir de neden konusup iyice hayatimi onlarla doldurayimki, salla gitsin, zamani gelince her sey oluyorsen de anlat o zaman neden hep bizden bekliyorsun
Onu hic sormaHe biliyoruz senin dertlerini kaynananla
Biz otuz olunca durgunO kadar yaşamam ben
Caylar, ilaclar kullaniyorum stres ve yogunluk yuzunden, ama zaten varlar, bir de neden konusup iyice hayatimi onlarla doldurayimki, salla gitsin, zamani gelince her sey oluyor
Olaaarrr, kocamizi da alabiliyorsak neden olmasin, ic guveysi olurKetum çünkü o.
Hex gel değişelim bebeğim sen benim yerime geç ben senin yerine geçeyim. Kocayı değiştiririm ama haberin olsun
Ne dedin şimdi sen?Biz otuz olunca durgun
Kesin bekliyorsun di mi ona gore gelcemvalla çok işime gelir bu durum, sen 30 a geleene kadar ben 29 da bekliyim
Yok canım kocanı alamıyosun yalnız olcan benim gibiOlaaarrr, kocamizi da alabiliyorsak neden olmasin, ic guveysi olur
Herkes farkli kuzum, anlatmak iyi geliyorsa anlat, ben dusununce daha da bunaliyorum cunku, uzak duruyorum o yuzden, kovaliyorum kafamdanhaklısın aslında, en güzeli senin gibi yapmak. ama ben de konuşmadıkça kafamda büyütüyorum, konuşup anlatınca küçülüyor sanki
Konusma demedim, naz iyi geliyor diyor mesela sen de iyi geliyorsa anlat, ama bana sanki hep aklinizda sikintilariniz var gibi geliyor, gereksiz yere uzuyorsunuz kendinizi gibi geliyor, zamani gelince her sey oluyor, daha buyuk sikintimiz olmasin, bunlar cozulmeyecek seyler degilNe dedin şimdi sen?
Neyse ben de konuşmucam artık nasılsa değişen bişey yok 2 senedir aynı masalı anlatıyorum.
Kesin bekliyorsun di mi ona gore gelcem
Herkes farkli kuzum, anlatmak iyi geliyorsa anlat, ben dusununce daha da bunaliyorum cunku, uzak duruyorum o yuzden, kovaliyorum kafamdan
Hadi len ordan!! 10 yillik sevgili o benim, bavula tikar, kacak sokarim eveYok canım kocanı alamıyosun yalnız olcan benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?