Sahibinden full+full yapili geyik!!

En ufak bir seyde bir kere boyle olmali demedim, yapi meselesi sanirim, ben huzurluysam, o an mutluysam bitti... Cok cok irdeliyorsun kuzum, yasla alakasi yok, karakterle ilgili bu... Ben de baska konularda irdeler dururum ama iliski baska bir sey ya... Hep diyorum, kimseye ne cok anlam yukle, ne de uzak dur...

Bu kadar kotu bir anne olabilir mi ya? Opup sarsaydim dedikce kameraya dik dik baka baka geliyor ya

kadın ne oldugunu anlamaya çalışıyor zaten yandan yandan
Hepsini bi meydana toplayıp atalım bence Yok la yazık boşver biz mutsuzu diye herkes mi mutsuz olsun hem ben kıyamam ona
hex i ayırıp diğerlerine atak o zaman, birilerini bombalamadan geçmez benim bu uyuzlugum

işte ben o düşüncesizliği nişanlanırken yaptım sonrasında neler yaşadıgımı ben biliyorum, şimdi sanırım o yuzden bu kadar irdeleyip bi halta ulaşamıyorum
bu bebeyle ilk flörtlestigimiz zamanlarda bana bigun "duvarların var, ben yıkmak için yırtıyorum kendimi bi bakıyorum bi işe yaramamış hala aynısın " demişti. tam olarak böyle hissediyorum kendimi.

Biri olsa büyük ihtimal ben de senin gibi olacağım naz, bi kere tokadı yeyince bir daha zor oluyor bilirim.

Neyse ya ben uyuyacağım, şu rüyayı yap bakalım naz ne göreceksin

Sanssizlik yasaman, bundan sonra butun iliskilerinin ayni yuruyecegi anlamina gelmez ki..
Bu cocuk odun olsa boyle konusmaz, belki de hala ayni seyleri hissediyor...

iyi de hatun böyle de ömür mü geçer yaa, acaba doktora falan gidip tedavi mi olsak..
Yok daha neler tecrübelerimi tedavi mi ettireceğim Kızım ben yediğim kazıktan memnunun erkeklere kolay güvenmemeyi öğrendim aptal mıyım bir daha yapayım

Neyse ya ben uyuyacağım, şu rüyayı yap bakalım naz ne göreceksin

ayy valla yapacam çok merak ettim sabahın köründe haber ederim size ne gördüğümü
Sanssizlik yasaman, bundan sonra butun iliskilerinin ayni yuruyecegi anlamina gelmez ki..
Bu cocuk odun olsa boyle konusmaz, belki de hala ayni seyleri hissediyor...
bu söylediklerinin hepsini milyon kere söyledim kendime yok bi işe yaramadı. yeniden üzülecem diye korkumdan mutsuzluktan ölecem
çocuk kesinlikle odun degil, düşüncesiz bir adam olsa öyle davranmaz zaten. de onun da bi ilişki istedigini zannetmiyorum şuan.

Yok daha neler tecrübelerimi tedavi mi ettireceğim Kızım ben yediğim kazıktan memnunun erkeklere kolay güvenmemeyi öğrendim aptal mıyım bir daha yapayım

kazık atmayacak adamları kaçırırsak peki böyle yaparak o zaman ne oalcak

Anladim yavrum, sen daha iyi biliyorsun, cok irdelemeden zamaninin tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…