Bu kadar kotu bir anne olabilir mi ya?
aha o bombayı atanlar sen ve beniz, hex e atalım en iyisi
En ufak bir seyde bir kere boyle olmali demedim, yapi meselesi sanirim, ben huzurluysam, o an mutluysam bitti... Cok cok irdeliyorsun kuzum, yasla alakasi yok, karakterle ilgili bu... Ben de baska konularda irdeler dururum ama iliski baska bir sey ya... Hep diyorum, kimseye ne cok anlam yukle, ne de uzak dur...30 yaşıma geldim artık hex kurallarım olması lazım gibi geliyor. ama bazen de diyorum ki neden bu kadar kurallı yaşayım ki, illa biri olacak gidip evlenecem mutlu olacam diye bi kural mı var, 3 ay evlenmeden mutlu yaşarım belki nice evlilikten fazlasına yeter. falan fişmekan işte daha ben ne istedigimi bilmiyorum ki bunu ona yansıtayım
aha o bombayı atanlar sen ve beniz, hex e atalım en iyisi
Bu kadar kotu bir anne olabilir mi ya?Opup sarsaydim dedikce kameraya dik dik baka baka geliyor ya
hex i ayırıp diğerlerine atak o zaman, birilerini bombalamadan geçmez benim bu uyuzlugumHepsini bi meydana toplayıp atalım benceYok la yazık boşver biz mutsuzu diye herkes mi mutsuz olsun hem ben kıyamam ona
En ufak bir seyde bir kere boyle olmali demedim, yapi meselesi sanirim, ben huzurluysam, o an mutluysam bitti... Cok cok irdeliyorsun kuzum, yasla alakasi yok, karakterle ilgili bu... Ben de baska konularda irdeler dururum ama iliski baska bir sey ya... Hep diyorum, kimseye ne cok anlam yukle, ne de uzak dur...
Biri olsa büyük ihtimal ben de senin gibi olacağım naz, bi kere tokadı yeyince bir daha zor oluyor bilirim.işte ben o düşüncesizliği nişanlanırken yaptım sonrasında neler yaşadıgımı ben biliyorum, şimdi sanırım o yuzden bu kadar irdeleyip bi halta ulaşamıyorum
bu bebeyle ilk flörtlestigimiz zamanlarda bana bigun "duvarların var, ben yıkmak için yırtıyorum kendimi bi bakıyorum bi işe yaramamış hala aynısın " demişti. tam olarak böyle hissediyorum kendimi.
Biri olsa büyük ihtimal ben de senin gibi olacağım naz, bi kere tokadı yeyince bir daha zor oluyor bilirim.
Sanssizlik yasaman, bundan sonra butun iliskilerinin ayni yuruyecegi anlamina gelmez ki..işte ben o düşüncesizliği nişanlanırken yaptım sonrasında neler yaşadıgımı ben biliyorum, şimdi sanırım o yuzden bu kadar irdeleyip bi halta ulaşamıyorum
bu bebeyle ilk flörtlestigimiz zamanlarda bana bigun "duvarların var, ben yıkmak için yırtıyorum kendimi bi bakıyorum bi işe yaramamış hala aynısın " demişti. tam olarak böyle hissediyorum kendimi.
Dur 6 dakikaya ben de kalkiyorumNeyse ya ben uyuyacağım, şu rüyayı yap bakalım naz ne göreceksin
Yok daha neler tecrübelerimi tedavi mi ettireceğimiyi de hatun böyle de ömür mü geçer yaa, acaba doktora falan gidip tedavi mi olsak..
Niye 6 ? Tam çingenesin haDur 6 dakikaya ben de kalkiyorum
Neyse ya ben uyuyacağım, şu rüyayı yap bakalım naz ne göreceksin
bu söylediklerinin hepsini milyon kere söyledim kendime yok bi işe yaramadı. yeniden üzülecem diye korkumdan mutsuzluktan ölecemSanssizlik yasaman, bundan sonra butun iliskilerinin ayni yuruyecegi anlamina gelmez ki..
Bu cocuk odun olsa boyle konusmaz, belki de hala ayni seyleri hissediyor...
Yok daha neler tecrübelerimi tedavi mi ettireceğimKızım ben yediğim kazıktan memnunun erkeklere kolay güvenmemeyi öğrendim aptal mıyım bir daha yapayım
Anladim yavrum, sen daha iyi biliyorsun, cok irdelemeden zamaninin tadini cikarayy valla yapacam çok merak ettimsabahın köründe haber ederim size ne gördüğümü
bu söylediklerinin hepsini milyon kere söyledim kendime yok bi işe yaramadı. yeniden üzülecem diye korkumdan mutsuzluktan ölecem
çocuk kesinlikle odun degil, düşüncesiz bir adam olsa öyle davranmaz zaten. de onun da bi ilişki istedigini zannetmiyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?