Sahibinden full+full yapili geyik!!

Naz boş ver "iyileri kapmışlar" biz öbür tarafa yatırım yapalım

Ben gactim ciceklerim, program yapayim, su 1 ay abanayim, seviliyorsunuz kizanlarim

keşke tek sınavımız olsa bebek, bizim sınav listesi kabarık. birinden geçsek diğerinden kalıyoruz

sonunda gerçekten delirecez o olacak

Gerçeklikte kopmamı sağlayacak şeyler yapıyorum kitap okuyorum film izliyorum falan tavsiye ederim. Olmadığım biriymiş gibi hissetmek için, çünkü gerçek benle yaşayamıyorum artık. Belki böylesi daha iyidir bir 50 sene daha böyle idare edebilirsem süper

benim 50 gün daha tahammülüm kalmmaış kendime gitmiş 50 yıl diyorsun
hex bu yazışmaları görünce canımıza okuyacak, o ortalıktan kayboldu mu hemen depresife baglıyoruz

benim 50 gün daha tahammülüm kalmmaış kendime gitmiş 50 yıl diyorsun
hex bu yazışmaları görünce canımıza okuyacak, o ortalıktan kayboldu mu hemen depresife baglıyoruz
Ben depresif değilim valla gayet iyiyim durumumu kabullenince pamuk gibi oluyorum Arada işte hayır ya böyle yaşanmaz dediğim oluyor onun da sonu dipte bitiyor

Ben depresif değilim valla gayet iyiyim durumumu kabullenince pamuk gibi oluyorum Arada işte hayır ya böyle yaşanmaz dediğim oluyor onun da sonu dipte bitiyor

şu akışına bırakma olayını öğrenmem lazım, fazla kurguluyorum kafamda..

kuzucum musadenle ben de yatayım. daha duş alacam ruyaya yatacam falan çok işim var
yarın gündüz giremem ama akşam buralarda olurum sanırım, musait oldugunda görüşürüz

Tamam canım ben de yatıyorum hadi inşallah görürsün ya Haberlerini bekliyorum öptüm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…