kazık atmayacak adamları kaçırırsak peki böyle yaparak o zaman ne oalcak
inşallah yapabilirim o dediginiAnladim yavrum, sen daha iyi biliyorsun, cok irdelemeden zamaninin tadini cikar
kafan rahat işte kızım daha ne istiyosunBenim öyle bi sorunum yok valla kaçırabileceğim biri bile yok
Naz boş ver "iyileri kapmışlar" biz öbür tarafa yatırım yapalım
inşallah yapabilirim o dedigini
kafan rahat işte kızım daha ne istiyosun
Ben gactim ciceklerim, program yapayim, su 1 ay abanayim, seviliyorsunuz kizanlarim
Ooo neler neler istiyorum
Ben gactim ciceklerim, program yapayim, su 1 ay abanayim, seviliyorsunuz kizanlarim
ee iyi o zaman ankarada oturur çay içer tasavvufi sohbetler yaparız
Görüşürüz balım iyi çalışmalar
Olur bana uyar
istek listesi bende de kabarık da elde yok avuçta yok ne halt edeceguk
gitgide sıkıcı hale gelmeye başladın farkında mısın
Benim sınavım yalnızlık olabilir diye düşünüyorum.
sonunda gerçekten delirecez o olacakNapıyım depresyona giriyorum olmuyor, ümit ediyorum hayal kırıklığı oluyor, ben de deliye vurdum artık
keşke tek sınavımız olsa bebek, bizim sınav listesi kabarık. birinden geçsek diğerinden kalıyoruz
sonunda gerçekten delirecez o olacak
Gerçeklikte kopmamı sağlayacak şeyler yapıyorum kitap okuyorum film izliyorum falan tavsiye ederim. Olmadığım biriymiş gibi hissetmek için, çünkü gerçek benle yaşayamıyorum artık. Belki böylesi daha iyidir bir 50 sene daha böyle idare edebilirsem süper
Ben depresif değilim valla gayet iyiyim durumumu kabullenince pamuk gibi oluyorumbenim 50 gün daha tahammülüm kalmmaış kendime gitmiş 50 yıl diyorsun
hex bu yazışmaları görünce canımıza okuyacak, o ortalıktan kayboldu mu hemen depresife baglıyoruz
Ben depresif değilim valla gayet iyiyim durumumu kabullenince pamuk gibi oluyorumArada işte hayır ya böyle yaşanmaz dediğim oluyor onun da sonu dipte bitiyor
Tamam canım ben de yatıyorum hadi inşallah görürsün yaşu akışına bırakma olayını öğrenmem lazım, fazla kurguluyorum kafamda..
kuzucum musadenle ben de yatayım. daha duş alacam ruyaya yatacam falan çok işim var
yarın gündüz giremem ama akşam buralarda olurum sanırım, musait oldugunda görüşürüz
Tamam canım ben de yatıyorum hadi inşallah görürsün yaHaberlerini bekliyorum öptüm iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?