Sordun mu?
Yarın gelmem ben de yaz sen tezini başındaki en büyük sıkıntı o şu anda
beni kessen soramam oyle de koca kafalı bir malım
Sen zaten istanbula gitmiyo musun?ben de gelmem la o zaman, herkes de bi gelmem tripleri
Direkt sorma zaten lafı oraya getir
dönecem ki akşamaSen zaten istanbula gitmiyo musun?
Sezon başladı bilet alalım da oyuna gidelim naz
Akşama gelirim tamam ağlama. Gelince çaldır.bugun birisi ne zamandır berabersiniz diye sorunca gevşek gevşek sadece arkadaşız dedi, ünlü ağzıyla güldü falan. bi arkadaş da 10 yıllık karı kocalar gibisiniz dedi, bunlara hep gülüyor. insan bi tepki verir dimi, ben ondan daha çok panik oluyorum yani, adam gevşek lafı oraya getirsem de kıvırır uyuz
dönecem ki akşama
Durust olayim, ucu de olabilir, ama bunu anlamak icin en ufak bir sey de yapmiyorsun, sorun o....ilgilenmesi 10 numara yaa, ben üşüyorum diye gider içerden pike getirir. dün o benim yattıgım kanepede uyuyakalmıştı ben diğer kanepeye yattım onu uyandırmadım gecenin 4 ünde uyanmış benim kanepeyi açmış hazırlamış beni o yataga geçirdi falan onlara hiç laf yokama işte bunları arkadaşça mı yapıyor, kendi egosunu mu şişiriyor yoksa hoşlanıyr mu onu bilmiyorum
bu konudan bi kaybedenler kulubu filmi de biz çekebiliriz
Evet kuzum ben gelemem yarin kesin, su 1 ayda bitse o kadar rahatlayacgim kiYarın gelmem ben de yaz sen tezini başındaki en büyük sıkıntı o şu anda
Artistlik yapma lan!!beni kessen soramam oyle de koca kafalı bir malım
Akşama gelirim tamam ağlama. Gelince çaldır.
Ya naz ben seni anlıyorum ben de o kadar çok kırgınım ki erkeklerden yana artık uğraşasım yok olacaksa kendiliğinden olsun diyorum o da olmuyor işte
Sizin zaten bir sevgililik geçmişiniz var, o gün onun yaptığı gibi sen de o konuyu aç ordan yürü benceya var ya gerçekten bu kadar iyi anlaşmıyor olsak sadece gördüm begendim hoşlandım olsa hiç iplemem. nasıl olsa başkasını da begenirim derim. ama diyorum ya inanılmaz iyi anlaşıyoruz, hadi diyelim bu herifle olmadı, her kim girecekse ilerde hayatıma bunun kadar anlaşayım yani.
Durust olayim, ucu de olabilir, ama bunu anlamak icin en ufak bir sey de yapmiyorsun, sorun o....
Evet kuzum ben gelemem yarin kesin, su 1 ayda bitse o kadar rahatlayacgim ki
Artistlik yapma lan!!8 aydir gelmedigine say
Agzima sicildi zaten, sundukce sundu, her gun bugun tez icin bir seyler yapmak zorundayim diye kalkamanin ne demek oldugunu anlatamam, les gibi bir duygu... Bos beles, gevse gunlere uyanmak istiyorumyapasım yok hex, 3 4 ay sonra ne olacagım belli degil, bu adamla evet çok iyi anlaşıyoruz ama milyonlarca eksimiz var vs. uğraşsam da sonuç güzel olmayacak, yoramıyorum artık kendimi zaten aşırı yrgunum
bitsin şu tez artık da rahat et yavrum yaa
Ah okul zamanlarim;
Senin dislerini doker, eline veririm!!Hexin tezi bitsin Naz da evlensin de bende huzur içinde öleyim artık yaa yeter
Sizin zaten bir sevgililik geçmişiniz var, o gün onun yaptığı gibi sen de o konuyu aç ordan yürü bence
Ayrıca bsg demek istiyorum daha geçen esk giderken bebeyi sen ekmedin mi şimdi prince charming oldu ne iş?
Aman ben ciddi ciddi dururum yaSeni hep böyle hayal ediyorum ama yaa aynı performansı beklerim buraya gelince yoksa hayal kırıklığına uğrarım ona göre
Senin dislerini doker, eline veririm!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?