Sahibinden full+full yapili geyik!!

Direkt sorma zaten lafı oraya getir

bugun birisi ne zamandır berabersiniz diye sorunca gevşek gevşek sadece arkadaşız dedi, ünlü ağzıyla güldü falan. bi arkadaş da 10 yıllık karı kocalar gibisiniz dedi, bunlara hep gülüyor. insan bi tepki verir dimi, ben ondan daha çok panik oluyorum yani, adam gevşek lafı oraya getirsem de kıvırır uyuz
Sen zaten istanbula gitmiyo musun?
dönecem ki akşama

Akşama gelirim tamam ağlama. Gelince çaldır.
Ya naz ben seni anlıyorum ben de o kadar çok kırgınım ki erkeklerden yana artık uğraşasım yok olacaksa kendiliğinden olsun diyorum o da olmuyor işte

Durust olayim, ucu de olabilir, ama bunu anlamak icin en ufak bir sey de yapmiyorsun, sorun o....
Yarın gelmem ben de yaz sen tezini başındaki en büyük sıkıntı o şu anda
Evet kuzum ben gelemem yarin kesin, su 1 ayda bitse o kadar rahatlayacgim ki

beni kessen soramam oyle de koca kafalı bir malım
Artistlik yapma lan!! 8 aydir gelmedigine say

Akşama gelirim tamam ağlama. Gelince çaldır.
Ya naz ben seni anlıyorum ben de o kadar çok kırgınım ki erkeklerden yana artık uğraşasım yok olacaksa kendiliğinden olsun diyorum o da olmuyor işte

ya var ya gerçekten bu kadar iyi anlaşmıyor olsak sadece gördüm begendim hoşlandım olsa hiç iplemem. nasıl olsa başkasını da begenirim derim. ama diyorum ya inanılmaz iyi anlaşıyoruz, hadi diyelim bu herifle olmadı, her kim girecekse ilerde hayatıma bunun kadar anlaşayım yani.

Sizin zaten bir sevgililik geçmişiniz var, o gün onun yaptığı gibi sen de o konuyu aç ordan yürü bence
Ayrıca bsg demek istiyorum daha geçen esk giderken bebeyi sen ekmedin mi şimdi prince charming oldu ne iş?

Durust olayim, ucu de olabilir, ama bunu anlamak icin en ufak bir sey de yapmiyorsun, sorun o....
Evet kuzum ben gelemem yarin kesin, su 1 ayda bitse o kadar rahatlayacgim ki
Artistlik yapma lan!! 8 aydir gelmedigine say

yapasım yok hex, 3 4 ay sonra ne olacagım belli degil, bu adamla evet çok iyi anlaşıyoruz ama milyonlarca eksimiz var vs. uğraşsam da sonuç güzel olmayacak, yoramıyorum artık kendimi zaten aşırı yrgunum
bitsin şu tez artık da rahat et yavrum yaa

Hexin tezi bitsin Naz da evlensin de bende huzur içinde öleyim artık yaa yeter

Agzima sicildi zaten, sundukce sundu, her gun bugun tez icin bir seyler yapmak zorundayim diye kalkamanin ne demek oldugunu anlatamam, les gibi bir duygu... Bos beles, gevse gunlere uyanmak istiyorum
Tamam canim, yasayan sesin, oluruna birak, iyi olansa olsun kuzum

Sizin zaten bir sevgililik geçmişiniz var, o gün onun yaptığı gibi sen de o konuyu aç ordan yürü bence
Ayrıca bsg demek istiyorum daha geçen esk giderken bebeyi sen ekmedin mi şimdi prince charming oldu ne iş?

o zaman aynı evde yaşamadıgımız için bu kadar iyi anlaşabilecegimizi düşünmüyordum, çünkü eskiden bi kere sıvamışlıgımız vardı. ama şimdi durum oyle degil. anlaşabildigimizi fark ettim, eskiden beceremedik diye iyice kızdım kendime
acaba bu kadar sık görüşmesem mi bayramdan döndükten sonra zaten bi süre ordu evinde olacam ona gidip kalmam onun dışında da her aradıgında yanına gitmesem aklımdan çıkar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…