Sahibinden full+full yapili geyik!!

Hexin tezi bitsin Naz da evlensin de bende huzur içinde öleyim artık yaa yeter

la ben evleniyorum da sen neden ölüyorsun manyak

1 ay dedigin nedir ki gülüm, sonra bomboş günler seni bekliyor, ha gayret son son sık dişini

Olursa super olur olmazsa ne yapayim diyorsan uzak durma, ihtimalini azaltma...
Yok haci olmaz, ben de hayal kurdugumla kalirim, mumkun degil diyorsan, daha fazla baglanma, mesafeni koy...

Yok haci olmaz, ben de hayal kurdugumla kalirim, mumkun degil diyorsan, daha fazla baglanma, mesafeni koy...
Bu kız kendini çok güzel ifade ediyor ya bayılıyom

la ben evleniyorum da sen neden ölüyorsun manyak
1 ay dedigin nedir ki gülüm, sonra bomboş günler seni bekliyor, ha gayret son son sık dişini
O 1 ay, ya islerim yetismez iyice uzar mi korkusu icin cok kisa, her gun her gun ayni stresle tezin basina oturmak icin cok uzun... Bakalim bitecek bir sekilde gec kalmasam bari...

olursa süper olur diyorum tabiki, olmazsa da hayal kırıklıgı olmaz işte zaten bi beklentim yok adamdan. çok istiyorum ama bekleyemem ondan bişey. kafamı kullansam o istese bile benim istememem lazım zaten

Öbür taraf için çalışıyorum artık naz cennette mutlu olcam ben

çok mantıklıymış la bu bende mi denesem acaba

O 1 ay, ya islerim yetismez iyice uzar mi korkusu icin cok kisa, her gun her gun ayni stresle tezin basina oturmak icin cok uzun... Bakalim bitecek bir sekilde gec kalmasam bari...
yetişmezse nolur peki
ya da şöyle sorayım yetişmeme ihtimali var mı ?

olursa süper olur diyorum tabiki, olmazsa da hayal kırıklıgı olmaz işte zaten bi beklentim yok adamdan. çok istiyorum ama bekleyemem ondan bişey. kafamı kullansam o istese bile benim istememem lazım zaten
Ne kadar kurallarin var iliski icin ya, belli maddeler tiklenmese olmaz, ya salla gitsin, bu isler olmasi gerekenler listesi ile yurumez ki naz...
yetişmezse nolur peki
ya da şöyle sorayım yetişmeme ihtimali var mı ?
Yetismese mezun olamam, ya yetisir daha ekim basi ocak ortasina kadar zamanim var ama mevzu su, ucak biletimi mumkun olan en kisa surede almam lazim kedilere ucakta yer bulmada, bizim bilet bulmada sorun olmasin diye falan fesmekan... Benim tez bitince, basilmasi, sonra graduate school a gonderilmesi, ordan onay gelmesi lazim ki, benim bilet alabileyim, o yuzden en kisa surede bitirmek istiyorum, yani en gec bu ayin sonuna graduate school a vermem lazim, onay gelsin, ben de kasimda bilet alayim, ocak basi gibi de donelim... Pis isler yani bosver...

30 yaşıma geldim artık hex kurallarım olması lazım gibi geliyor. ama bazen de diyorum ki neden bu kadar kurallı yaşayım ki, illa biri olacak gidip evlenecem mutlu olacam diye bi kural mı var, 3 ay evlenmeden mutlu yaşarım belki nice evlilikten fazlasına yeter. falan fişmekan işte daha ben ne istedigimi bilmiyorum ki bunu ona yansıtayım

aha o bombayı atanlar sen ve beniz, hex e atalım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…