Sahibinden full+full yapili geyik!!

Orada kiralar ne kdr
Semtine göre değişiyor, bizim burada 1000-1500 civarı eski ev o da.
Atamalarda şehir dışı mı tercih etsem diyorum eve çıkmam garanti olur o zaman. Çünkü burada kalırsam biliyorum masraf yapmayayım diye kalmayı seçeceğim para biriktiririm diye. Belli de olmaz tabi.

En az 2000 tl maas verecek is bulmak lazim

Sen daha küçüksün yahu gerçi okuyup bitirene kadar benim kadar olacaksın. Küçükken bu yaşımda bu halde olacağımı hiç düşünmezdim.
Aramizda kac yas varki =)
Ben kac senedir ayri eve cikmayi dsunuyorum biliyormusun oldum olasi ailemle yasamayi sevmedim

Aramizda kac yas varki =)
Ben kac senedir ayri eve cikmayi dsunuyorum biliyormusun oldum olasi ailemle yasamayi sevmedim

21 miydin sen?
Ya ailemle bir problemim yok ama yapı olarak bana uymuyor aile yaşantısı, ben de ergenliğimden beri işe girip ayrı eve çıkacağım günün hayalini kurdum hep

21 miydin sen?
Ya ailemle bir problemim yok ama yapı olarak bana uymuyor aile yaşantısı, ben de ergenliğimden beri işe girip ayrı eve çıkacağım günün hayalini kurdum hep
Ivet 21 cnm
Sen 26 miydin ? Oyle hatırlıyorum sanki
Bende senin gbi kucuklukten beri dusunuyorum ayri evi

Ivet 21 cnm
Sen 26 miydin ? Oyle hatırlıyorum sanki
Bende senin gbi kucuklukten beri dusunuyorum ayri evi

24.
İyi kazanmak lazım işte onun için, az maaşla olmaz rezil oluruz tek yaşıcaz diye mantıklı değil o. İyi bir işim olaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…