iyim cnm senNaber kızlar?
napiyosunevettt :)
İyi idare ediyorum işte.iyim cnm sen
napiyosun
Bende istiyorum yanliz yasamakİyi idare ediyorum işte.
Benim kendi evim olması lazım artık
noldu kiiİyi idare ediyorum işte.
Benim kendi evim olması lazım artık
Bende istiyorum yanliz yasamak
noldu kii
Bende sevmiyorum herşeyin bana ait oldugu bi ev ne guzel olurAile yaşantısını kaldıramıyorum artık birey olmak istiyorum. Yabancılar çok iyi yapıyor valla bu yaşta aileyle mi yaşanır
Off işte işe girmem lazım ama maaşımın da iyi olması lazım ki ev tutabileyimBende sevmiyorum herşeyin bana ait oldugu bi ev ne guzel olur
Ayni dert bende de var ... ailen ne der bu duruma pekiOff işte işe girmem lazım ama maaşımın da iyi olması lazım ki ev tutabileyim
Ayni dert bende de var ... ailen ne der bu duruma peki
Orada kiralar ne kdrNe diyecekler kendi kararım olduktan sonra? Maaşım olsun yeter giderim ben.
Semtine göre değişiyor, bizim burada 1000-1500 civarı eski ev o da.Orada kiralar ne kdr
En az 2000 tl maas verecek is bulmak lazimSemtine göre değişiyor, bizim burada 1000-1500 civarı eski ev o da.
Atamalarda şehir dışı mı tercih etsem diyorum eve çıkmam garanti olur o zaman. Çünkü burada kalırsam biliyorum masraf yapmayayım diye kalmayı seçeceğim para biriktiririm diye. Belli de olmaz tabi.
Evet o da ucu ucuna yeter. Sadece kiraya ve masraflara gider elime bir şey kalmaz. Ama yalnız yaşamayı da çok istiyorum. İşte kendi bölümümden atanabilsem yetecek de.En az 2000 tl maas verecek is bulmak lazim
Bende anestezist olayim bi hmn ayri eve cikicam hemenEvet o da ucu ucuna yeter. Sadece kiraya ve masraflara gider elime bir şey kalmaz. Ama yalnız yaşamayı da çok istiyorum. İşte kendi bölümümden atanabilsem yetecek de.
Sen daha küçüksün yahu gerçi okuyup bitirene kadar benim kadar olacaksın. Küçükken bu yaşımda bu halde olacağımı hiç düşünmezdim.Bende anestezist olayim bi hmn ayri eve cikicam hemen
Aramizda kac yas varki =)Sen daha küçüksün yahu gerçi okuyup bitirene kadar benim kadar olacaksın. Küçükken bu yaşımda bu halde olacağımı hiç düşünmezdim.
Aramizda kac yas varki =)
Ben kac senedir ayri eve cikmayi dsunuyorum biliyormusun oldum olasi ailemle yasamayi sevmedim
Ivet 21 cnm21 miydin sen?
Ya ailemle bir problemim yok ama yapı olarak bana uymuyor aile yaşantısı, ben de ergenliğimden beri işe girip ayrı eve çıkacağım günün hayalini kurdum hep
Ivet 21 cnm
Sen 26 miydin ? Oyle hatırlıyorum sanki
Bende senin gbi kucuklukten beri dusunuyorum ayri evi
Ben araba almak istiyorum..24.
İyi kazanmak lazım işte onun için, az maaşla olmaz rezil oluruz tek yaşıcaz diye mantıklı değil o. İyi bir işim olaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?