Ben araba almak istiyorum..
Aslinda param var ama almiycam okul için harcamayi dsunuyorum. ..
Bnm 18 yasindan beri araba hayalim var hic de gecmek bilmiyo ndnseBenim de senin yaşında araba hayalim vardı zamanla bilete dönüştü, ya para biriktirip bilet alıp gezicem ya da eve çıkıcam.
Bnm 18 yasindan beri araba hayalim var hic de gecmek bilmiyo ndnsesu tercihler bi aciklansaydi onume bakardim ya ... ne bileti alcaksin ki calisinca da gezmek icin firsat olmuyo ya
Bugün yok, tez yazıyorheexee nerdesin ozledim seni
Ben bu yaz isten cikip bodruma gittimİnşallah olur da alırsın bi araba
Uçak bileti alıcam, ya olur niye olmasın bayram tatili var hafta sonu var yıllık izin var bi sürü tatil var kaçar kaçar giderim ben.
Hic gelmedi bgn biraz ara versin beynine yazikBugün yok, tez yazıyor
Ben bu yaz isten cikip bodruma gittim
Ben is bulursam araba cok istiyorum ama almam parayi biriktrip ev almak istiyorum
Zaten saat 1 orda daha yeni başlamıştır oHic gelmedi bgn biraz ara versin beynine yazik
Evim olursa kimse bisey diyemez calismasam bile kirasi gelir bn cok saglamciyim herseyi garantilemeyi severimAy yok ben ev de istemiyorum ben gezmek istiyorum dünyayı, onlar ayak bağı
Hexee evliydi dimiZaten saat 1 orda daha yeni başlamıştır o
Evim olursa kimse bisey diyemez calismasam bile kirasi gelir bn cok saglamciyim herseyi garantilemeyi severim
Hexee evliydi dimi
Kiralar da mi suruncem =) ev iyidir iyi bn krediye hayatta girmem calisir gezer tozar bi yandan da biriktiririm param olursa alirim evOlmasa kim ne diyecek ki? Ev almaya kalksam 10 sene kredi öderim o yaştan sonra da gezemem
Evet evli
1 ev parasını kaç yılda biriktirmeyi düşünüyosun?Kiralar da mi suruncem =) ev iyidir iyi bn krediye hayatta girmem calisir gezer tozar bi yandan da biriktiririm param olursa alirim ev
Lorinnnnn ek yerleştirmeler açıklanmış ay inşallah kazanmışsındır yaaKiralar da mi suruncem =) ev iyidir iyi bn krediye hayatta girmem calisir gezer tozar bi yandan da biriktiririm param olursa alirim ev
Bende haber vermek icin geldim...anestezi tutmamis kocaeli universitesi isletme tutmus uzaktan ogretimLorinnnnn ek yerleştirmeler açıklanmış ay inşallah kazanmışsındır yaa
Bende haber vermek icin geldim...anestezi tutmamis kocaeli universitesi isletme tutmus uzaktan ogretim
Migrenim tuttu cok uzgunum ... baslayayim mi bilmiyorumcanın sağ olsun güzelim üzülmebaşlayaca mısın işletmeye?
Migrenim tuttu cok uzgunum ... baslayayim mi bilmiyorum
Cok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?