Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ben araba almak istiyorum..
Aslinda param var ama almiycam okul için harcamayi dsunuyorum. ..

Benim de senin yaşında araba hayalim vardı zamanla bilete dönüştü, ya para biriktirip bilet alıp gezicem ya da eve çıkıcam.

Benim de senin yaşında araba hayalim vardı zamanla bilete dönüştü, ya para biriktirip bilet alıp gezicem ya da eve çıkıcam.
Bnm 18 yasindan beri araba hayalim var hic de gecmek bilmiyo ndnse su tercihler bi aciklansaydi onume bakardim ya ... ne bileti alcaksin ki calisinca da gezmek icin firsat olmuyo ya

Bnm 18 yasindan beri araba hayalim var hic de gecmek bilmiyo ndnse su tercihler bi aciklansaydi onume bakardim ya ... ne bileti alcaksin ki calisinca da gezmek icin firsat olmuyo ya

İnşallah olur da alırsın bi araba
Uçak bileti alıcam, ya olur niye olmasın bayram tatili var hafta sonu var yıllık izin var bi sürü tatil var kaçar kaçar giderim ben.

İnşallah olur da alırsın bi araba
Uçak bileti alıcam, ya olur niye olmasın bayram tatili var hafta sonu var yıllık izin var bi sürü tatil var kaçar kaçar giderim ben.
Ben bu yaz isten cikip bodruma gittim
Ben is bulursam araba cok istiyorum ama almam parayi biriktrip ev almak istiyorum

Olmasa kim ne diyecek ki? Ev almaya kalksam 10 sene kredi öderim o yaştan sonra da gezemem

Evet evli
Kiralar da mi suruncem =) ev iyidir iyi bn krediye hayatta girmem calisir gezer tozar bi yandan da biriktiririm param olursa alirim ev

Kiralar da mi suruncem =) ev iyidir iyi bn krediye hayatta girmem calisir gezer tozar bi yandan da biriktiririm param olursa alirim ev
1 ev parasını kaç yılda biriktirmeyi düşünüyosun? Aynı şey işte ben de gezicem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…