Sahibinden full+full yapili geyik!!

Degilmis farkliymis bu ama bilmiyorum ne yapacagimi

Canım benim fikrimi sorarsan eğer 4 yıllık bir bölüm okuyacaksan işletme okuma. Boğaziçi Bilkent vs. olsa belki ama onun dışında okuma. Mezunları o kadar çok ki. Atamaları zor, özel desen kamudan beter. Bir de bi kere lisans mezunu olunca bir daha önlisanstan atanamıyorsun biliyorsun. İyi düşün derim. Senin şu an önlisans diplomanla atanmam işletme mezunu olarak atanmandan daha kolay. KPSS ye girdin mi bilmiyorum eğer girdiysen kasımda kendi bölümünden tercih yap atanırsan çalışırken sınava tekrar girersin eğer ille anestezi istiyorum dersen, kazanamazsan da o zaman düşünürsün bu işletmeyi çalışırken yine okursun. Aöfde sınavsız 2. üni olarak bile okunabiliyor. Her türlü okunur yani.

Ben suan aof den okuyorum zaten kaldgim.dersler var onlari vercem bu sene ama anesteziyi cok istiyordum ya cok uzuldum

Bende haber vermek icin geldim...anestezi tutmamis kocaeli universitesi isletme tutmus uzaktan ogretim
hayırlısı olsun canım gerçi pek de istedigin bir bölüm degilmiş sanırım ama canın saolsun.
1 sene daha bekleyip istedgin bölümde okumayı düşünmez misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…