Kayit yapayim mi bu bolume sence basim catliyor resmen yaKuzum ya üzülme ne olur hayırlısı değilmiş demek ki
Kayit yapayim mi bu bolume sence basim catliyor resmen ya
Degilmis farkliymis bu ama bilmiyorum ne yapacagimiUzaktan eğitim dedin aöf gibi yani değil mi?
Lorin nerelerdesin canım denk gelemiyoruz seninle nasılsın?Degilmis farkliymis bu ama bilmiyorum ne yapacagimi
Bu topikteyim cnmLorin nerelerdesin canım denk gelemiyoruz seninle nasılsın?
Evet canım orası sessiz sedasız bu aralarBu topikteyim cnm
Diger topige kimse yazmiyor galiba bana hic bildirim gelmiyor
Degilmis farkliymis bu ama bilmiyorum ne yapacagimi
Buraya gelsene sende bn hep burdayim cnmEvet canım orası sessiz sedasız bu aralar
MerhabaLorin nerelerdesin canım denk gelemiyoruz seninle nasılsın?
Ben suan aof den okuyorum zaten kaldgim.dersler var onlari vercem bu sene ama anesteziyi cok istiyordum ya cok uzuldumCanım benim fikrimi sorarsan eğer 4 yıllık bir bölüm okuyacaksan işletme okuma. Boğaziçi Bilkent vs. olsa belki ama onun dışında okuma. Mezunları o kadar çok ki. Atamaları zor, özel desen kamudan beter. Bir de bi kere lisans mezunu olunca bir daha önlisanstan atanamıyorsun biliyorsun. İyi düşün derim. Senin şu an önlisans diplomanla atanmam işletme mezunu olarak atanmandan daha kolay. KPSS ye girdin mi bilmiyorum eğer girdiysen kasımda kendi bölümünden tercih yap atanırsan çalışırken sınava tekrar girersin eğer ille anestezi istiyorum dersen, kazanamazsan da o zaman düşünürsün bu işletmeyi çalışırken yine okursun. Aöfde sınavsız 2. üni olarak bile okunabiliyor. Her türlü okunur yani.
Ben suan aof den okuyorum zaten kaldgim.dersler var onlari vercem bu sene ama anesteziyi cok istiyordum ya cok uzuldum
Onlisans bu 2 yillikİşte dediğim gibi eğer anesteziyi çok istiyorsan lisans okuma yoksa bir daha atanamazsın
Hangisi?Onlisans bu 2 yillik
Suan kazandgm.isletmede 2 yillik anestezi deHangisi?
Haa işletmenin 2 yıllığı da mı varmış onu bilmiyordum, o zaman sorun olmaz tabi. AÖFde ne okuyorsun?Suan kazandgm.isletmede 2 yillik anestezi de
Aof de bankacilik ve sigortacilikHaa işletmenin 2 yıllığı da mı varmış onu bilmiyordum, o zaman sorun olmaz tabi. AÖFde ne okuyorsun?
Aof de bankacilik ve sigortacilik
Hyr mezun değilim. .. anestezi biomedikal acil yardim filan yazdim kalanlarada isletme yazmistimBitirmedin mi onu henüz? Ben mezunsun sanıyodum. Peki işletmeyi ne için düşünmüştün, mezun olunca ne vardı aklında?
hayırlısı olsun canımBende haber vermek icin geldim...anestezi tutmamis kocaeli universitesi isletme tutmus uzaktan ogretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?