Yok ya, halet'i ruhiyesine bagliymis
Ay cok kotu kalktim naz ya
Annem de var arada bir killandim var mi diye ama yok ya, ozel gun muhabbeti oncesinde kesin basim agrir benim... Yok be aksine bu ara camis gibi yayildim, oyle cok calissam, yatarim zaten...migren mi var ki sen de acaba ondan mıya da kendini çok yorduysan bu ara vucut sinyal veriyor da olabilir
Basim agriyor bitanem, azicik atesAğrın mı var hex?
Annem de var arada bir killandim var mi diye ama yok ya, ozel gun muhabbeti oncesinde kesin basim agrir benim... Yok be aksine bu ara camis gibi yayildim, oyle cok calissam, yatarim zaten...
Basim agriyor bitanem, azicik ates
Annem de var arada bir killandim var mi diye ama yok ya, ozel gun muhabbeti oncesinde kesin basim agrir benim... Yok be aksine bu ara camis gibi yayildim, oyle cok calissam, yatarim zaten...
Ya yok kotu kalktim iste, benim atesim sinirlenince, ac kalinca ve cereyanda yukselir, benim vucut benden cok olmasin biraz salakGrip falan mı oldun ki
Gozu mu?bi arkadaşımın gözü ağrırdı öyle zamanlarda da o aklıma geldi
eğer içebiliyosan bi ağrı kesici iç bakalım geçer belki. bende migren var da eger öyle bişeyse saçlarını çek diyecektim, bana ancak o iyi geliyor
Gozu mu?
Oha sac mi cekiyorsun?, benim annem de tulbentle baglar basini siki siki, alninin ortasina, iyi geliyor diye, ay kotu migren isi ya
Ahh yavruumm dün o kadar eklerden pastaneden kilodan bahsettik ondan ateş yaptı sendeYa yok kotu kalktim iste, benim atesim sinirlenince, ac kalinca ve cereyanda yukselir, benim vucut benden cok olmasin biraz salak
Ahh yavruumm dün o kadar eklerden pastaneden kilodan bahsettik ondan ateş yaptı sende
Ya yok adet oncesi, 1-2 haftadir savsaklayinca simdi bile oturup esek gibi calisacagim, piff
Sekilci seniiiiÇalışacaksın tabi kariyer sahibi olmayan sevgili istemem ben
Sekilci seniiiiIsteme bak beni boyle dalarim sana
Gif degil foto, ondeki saf habersiz sen, arkadaki sofor ben, senin arkanda siritarak kacan da naz (vay arkadas ek notla espri yapiyoruz)Oynamıyo bu
Ya ne bileyim ben daha vahşet dolu bi sahne bekliyodumGif degil foto, ondeki saf habersiz sen, arkadaki sofor ben, senin arkanda siritarak kacan da naz (vay arkadas ek notla espri yapiyoruz)
Normal davranmam lazım naz yoksa dikkat çekerimemin misin
Normal davranmam lazım naz yoksa dikkat çekerim
Burdan konuşsak ya nasılsa gizlim saklım yok
Vay arkadas ben hala ozeldem saf gibi konusuyorum ya...emin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?