Sahibinden full+full yapili geyik!!

migren mi var ki sen de acaba ondan mı ya da kendini çok yorduysan bu ara vucut sinyal veriyor da olabilir
Annem de var arada bir killandim var mi diye ama yok ya, ozel gun muhabbeti oncesinde kesin basim agrir benim... Yok be aksine bu ara camis gibi yayildim, oyle cok calissam, yatarim zaten...
Ağrın mı var hex?
Basim agriyor bitanem, azicik ates

Annem de var arada bir killandim var mi diye ama yok ya, ozel gun muhabbeti oncesinde kesin basim agrir benim... Yok be aksine bu ara camis gibi yayildim, oyle cok calissam, yatarim zaten...

Basim agriyor bitanem, azicik ates

Grip falan mı oldun ki

bi arkadaşımın gözü ağrırdı öyle zamanlarda da o aklıma geldi
eğer içebiliyosan bi ağrı kesici iç bakalım geçer belki. bende migren var da eger öyle bişeyse saçlarını çek diyecektim, bana ancak o iyi geliyor

Gozu mu?
Oha sac mi cekiyorsun?, benim annem de tulbentle baglar basini siki siki, alninin ortasina, iyi geliyor diye, ay kotu migren isi ya

Gozu mu?
Oha sac mi cekiyorsun?, benim annem de tulbentle baglar basini siki siki, alninin ortasina, iyi geliyor diye, ay kotu migren isi ya

hee bildigin gözü ağrıyor yaa, baya dalga geçiyorum ben de o zamanlarda
çocukları ayarlıyorum ben saçımı çektirmek için, yok böyle bir agrı yaa bikaç kere acaba kafama kurşun girdi de ben fark etmedim ondan mı bu kadar ağrı yapıyor diye kontrol bile ettim ama yok kurşun degil migrenmiş

Burdan konuşsak ya nasılsa gizlim saklım yok

Vay arkadas ben hala ozeldem saf gibi konusuyorum ya...
Birazdan ilac izip uzanaip, kalkip, dus alip derse baslayacgaim, cok uzatma cabuk gel (niye bu kadar detay verdim) (neden bu ara parantez ici yazmaya sardim) (esprisine bir kere gulununce ayni espri tekrar tekrar yapan ergen gibiyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…