Gel beklerim kuzum, gorunme patrona kk da geyikte, ben de kacarim yavastan zatenNaz ın patronu geldi, akşam uygun bir saatte çıkarsam ordu evine gidince laf yetiştirirm size
Tamam canım hadi çalış senNaz ın patronu geldi, akşam uygun bir saatte çıkarsam ordu evine gidince laf yetiştirirm size
Napayim, epey yol aldim, iki tikanayim dedim, bir de sesleneyim... Sen ne yaptin?Ne yaptın?
Ay bıraktığın gibiyim sabahtan beri burda takılıyorumNapayim, epey yol aldim, iki tikanayim dedim, bir de sesleneyim... Sen ne yaptin?
Ne karar verdin? Mesaja hayir mi evet mi? (Ba ba ba, nasil caktirmiyorum, tam yaban cakaliyimAy bıraktığın gibiyim sabahtan beri burda takılıyorum
cevap vermedim zaman aşımına uğradıNe karar verdin? Mesaja hayir mi evet mi? (Ba ba ba, nasil caktirmiyorum, tam yaban cakaliyim)
Ee dana o daha kaba olmus, ya kibarca bahane uydur ya da git bir kahve icivercevap vermedim zaman aşımına uğradı
Of ya niye böyle zor durumda bırakıyolar beniEe dana o daha kaba olmus, ya kibarca bahane uydur ya da git bir kahve iciver
Ben git derim o ayri, basim bagli de ama benden bahset
Paso sikayetsin, son 5 dakikan karar ver at mesajini, cabuk hadi...Of ya niye böyle zor durumda bırakıyolar beniKeşke 15imde görücü usulü evlenseydim
Hayır ya ne münasebet boşver sallaPaso sikayetsin, son 5 dakikan karar ver at mesajini, cabuk hadi...
Ben simdilik gidiyorum, geldigimde atmis ol mesaji
Sen bilirsin yavrucumHayır ya ne münasebet boşver salla
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
ben geldimmmmkapı banada açıkmı geyiğe çok ihtiyacım var
açık açık buyurun hoşgeldiniz
ama benim patron gelirse ben her an kaçabilirim, sonra nereye gitti bu kız beni görünce kaçtı demeyin
hoşbuldummmmm
ay o patronlara ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?