Sahibinden full+full yapili geyik!!

sen ilacı iç bir an önce bence, baş ağrısı enteresan bi etki yaptı sende

daha çalışmaya başlamadan çalışma bunalımına mı girdin sen şimdi temizlik de yaparsın bu bunalımla
Ay evet var, gecen derse oturmadan ortaligi toplayayim dedim, dipli koseli girismisim eve
Yok biraz durup, dus alip, ates insin, diye basliayacgim, aksama kaldim bugun, yarinda sabahin korunde dersim var

Ay evet var, gecen derse oturmadan ortaligi toplayayim dedim, dipli koseli girismisim eve
Yok biraz durup, dus alip, ates insin, diye basliayacgim, aksama kaldim bugun, yarinda sabahin korunde dersim var

ben sizin saatleri hep kaçırıyorum yaa, ama bizde akşamsa sizde sabahtır şuan, yani daha koca bir gun var onunde degil mi saçmalamadım şimdi

ben sizin saatleri hep kaçırıyorum yaa, ama bizde akşamsa sizde sabahtır şuan, yani daha koca bir gun var onunde degil mi saçmalamadım şimdi
Biz 7 saat gerideyiz kuzum, su an sizde aksam uzeri 5:44 ya biz de ogelden once 10:44 12 gibi falan basliyacagim iste...

2 dk yemeğe gidiyorum ona bile dayanamıyor. Şehir dışına yerleşsem napıcan acaba

Biz 7 saat gerideyiz kuzum, su an sizde aksam uzeri 5:44 ya biz de ogelden once 10:44 12 gibi falan basliyacagim iste...

7 saat geridesiniz, artık unutmam herhalde bunu
başla da sonra biran önce bitir sonra da buraya gel

7 saat geridesiniz, artık unutmam herhalde bunu
başla da sonra biran önce bitir sonra da buraya gel
Yok bugun baslayinca aman aman gelemem ama arada es verince seslenirim, 1 ay icinde bitmesi lazim naz, bir turlu odaklanamadim, hep bir sey cikiyor, ciddiye almam lazim artik

Yok bugun baslayinca aman aman gelemem ama arada es verince seslenirim, 1 ay icinde bitmesi lazim naz, bir turlu odaklanamadim, hep bir sey cikiyor, ciddiye almam lazim artik

sen başla odaklan da gerekirse biz de topiğe falan uğrayıp dağıtmayız aklını. bitince acısını çıkartırız nasılsa

sen başla odaklan da gerekirse biz de topiğe falan uğrayıp dağıtmayız aklını. bitince acısını çıkartırız nasılsa
Ya e-mail bildirimim kapali zaten, sizin gelmenizle alakasi yok, bu ara biraz bunaldim, bir de tezde sonuclarimi yazdim, onu danismanim okuyup hipotez cikarmadan bir sonraki kismi yazmak pek mumkun degil, tam basliyorum bir yerde gumluyor, oyle havada asili gibiyim o yuzden oldu, ama simdi oglen oturup aksama kadar calisirim

Naz ın patronu geldi, akşam uygun bir saatte çıkarsam ordu evine gidince laf yetiştirirm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…